Arama sonuçları: *

• Users: healife
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

İTOPYA`YA GÜVENMEYİN UZAK DURUN!

İtopya’dan aldığım 'Kendin topla' bilgisayar sistemiyle ilgili ciddi sorunlar yaşadım. Sistemi aldıktan sonra, ekran kartını taktım ve bilgisayarı açtım, ancak fanlar anormal derecede hızlı çalışıyordu ve sıcaklık 90-100 derecelere ulaşıyordu. Müşteri hizmetleri ile iade için iletişime...
  2. H

i9 14900 için 360 mm sıvı soğutma önerisi

Merhabalar arkadaşlar yeni sıvı soğutmamı değiştireceğim. i9 14900ks işlemci satın aldım. soğutma kısmını hafife alarak kötü bir sıvı soğutma tercihi yaptım. Farklı bir ürün ile değişiklik yapacağım. Bunun için de birkaç ürün marka araştırması yaptıktan sonra bu iki ürünü buldum. Hangisi daha...
  3. H

Armoury Create Fan Bölümü Gözükmüyor

Arkadaşlar yeni topladığım bilgisayara armoury create indirmem gerekiyordu. Ancak İndirip kurduktan sonra fanlarım program üzerinde direkt gözükmüyor. 7 adet fan var kasada 3 ön, 1 arka ve sıvı soğutmanın 3 fanı olmak üzere. Hiçbir uygulamada çalışmadan fan sesleri çok fazla çıkıyor. Biosta...
  4. H

Yardım İ9 14900 6.0 GHz işlemcisi sıcaklık derecesi çok mu yüksek?

Arkadaşlar merhabalar çok ciddi bir konu üzerinde sorum olacak. Her yerde i9 14900 6.0 GHz üzerinde ısı değerinden dolayı şikayetçi olanlar var. ben de bir sistem topladım. Bu sistemi 3d render işlerim için kullanacağım. Tavsiye eder misiniz işlemciyi hızlı dönüş sağlayabilirseniz çok mutlu...
Geri