Arama sonuçları: *

• Users: Ethearl
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

pc deki oyun ilerlemesini/kayıtını series s'e aktarma (pc de gamepass var)

series s'e sahibim fakat pc deki oyun ilerlemesini ona aktarmak istiyorum (pc de gamepass var) bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
  2. E

series s televizyon ekranın da yeşil şeyler var

series s televizyon ekranında oyunda ışık yansımaları ve yeşil şeyler olunca onun etrafında vs. şeyler ortaya çıkıyor televizyonla mı alakalı bilmiyorum 1722329218 televizyon ile alakalıymış 1722329240 ginede nasıl yapabileceğim biliyor musunuz?
  3. E

xbox series s depolama yardım

biliyorsunuz depolaması az ve ben bu sorunu çözmek istiyorum ben bunu nasıl yapıcam hard diskle falan 256 gb lık önerebilir misiniz lütfen kimse bir şey demezse baya bir vaktimi alıcak bu
  4. E

5-6 kişi var dediğimde onların arasında sayılıyor muyum?

arkadaşımla sözlü olarak eğlencesine tartıştık herhalde sizden yardım istiyoruz lütfen :)
  5. E

Far cry 5 dinden çıkmış mıydımdır

saçma gibi gelicek ama cidden böyle bişi oldu mu bilmiyorum john seedin bölgesinde ölünce ekranda bir şeyler yazıyodu bende onları okuodum kendi kendime din olup olmadığını tam bilmiyodum ama şuandada bilmiyorum ortada öyle bir şey yok demi cidden korkuyorum :d
  6. E

Windows etkinleştirilemedi sorunu

Merhaba laptopumda uzun zamandır windows etkinleştirilmedi hatasını görüyorum ve windowsumu etkinleştiremiyorum bunu nasıl yapabilirim yardım eder misiniz sorun gider tuşuna basınca gidip orjinalini alın diyor lütfen yardım eder misiniz 1721146256 + olarak windows, cihazınızda herhangi bir ürün...
  7. E

Remmant 2 directx 12 is not supported on your sistem hatası

merhaba bugün remmant 2 oynayacaktım ve böyle bir sorun çıktı sistemimde directx 12 olduğuna eminim ve en son ekran kartı driverlerina sahip olduğumada eminim nasıl yapabileceğim bunu?
  8. E

xbox series s yardımına ihtiyacım var

Merhaba son günlerde kendime series s almayı düşünüyorum boş zamanımda oynamak için çok oynamam zaten bazı sorularım olucaktı orjinal fiyatı ne kadar emin olamadım ama sanırım 15-16k civarında bilgilendirirseniz mutlu olurum internet üzerinden sipariş etmeyeceğim bu yüzden bana ucuz ve güvenilir...
  9. E

Lossless scaling fps sorunu ve gecikme süresi

Merhaba bugün lossless scaling aldım ve far cry da 30 fps gibi alırken sadece 40 fps ye çıkardı insanlara bakıoyrum adamlarınkini 2 katına çıkarıyor ayrıca oyunda zıplıyorum 1 saniye sonra geliyor yardım eder misiniz lütfen
  10. E

Laptop Fan hızımı nasıl arttırabilirim

Merhaba bunun için çok uğraştım fakat sonuç bulamadım Bilgisayarım monster huma h5 v4.1 iş bilgisayarı ve ısınıyor temizlettim termal macun yenilettim biraz soğudu fakat gine sıcak ve bende fan hızını arttırmak istiyorum biosa girdim biosdan yapamadım ve benim bilgisayarda monsterin yazılımı...
  11. E

Fan Hızımı Nasıl Arttıracağım

Beyler laptopumun fanlarının çok yavaş çalıştığını düşünüyorum ve bu yüzden ısındığını düşünüyorum acaba bu fanları nasıl hızlandırıcağım?
  12. E

Laptopun fan hızı nasıl arttırılır

Merhaba laptopum yazın gelmesi ile çok fazla sıcaklıyor ve bunun nedenlerinden birinin laptopumun çok az fan açtığından olduğunu düşünüyorum kısacası ben laptopumun fan hızını nasıl arttırabilirim
  13. E

Laptopum çok ısınıyor laptop soğutucu fan almayı düşünüyorum

Şu aralar laptopun çok fazla ısındığını fark ettim ve soğutucu fana yöneldim bu soğutucu fan laptopumun sıcaklığını kaç derece düşürebilir ve bana bir tane 600-500 TL civarında laptop soğutucu fan önerebilir misiniz
  14. E

Bir pc nin darboğaz yapabileceğini nasıl anlarım

Bir bilgisayarın darboğaz yapıp yapmayacağını nasıl anlarım
  15. E

25K-30K Sistem önerisi

Merhaba yeni sistem toplamak istyorum bu sistemde 4060 rtx ve işlemci olarak i7 li 10 çekirdekli bir hazır sistem arıyorum yardım eder misiniz bütçe=25k-30k Monitör hariç
  16. E

4060 rtx li sistem önerir misiniz

yeni sistem toplayacağım ve bu sistem 8 gb 4060 rtx li olmasını istiyorum sizde bana 8gb 4060 rtx li 20-35k bütçeli bir kasa önerir misiniz
Geri