Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Logitech G733 Yedek Parça

Yaklaşık 3 yıl önce g733 aldım, şuanda hem kafa bandı çok esnedi hemde pedler çok kirlendi. Yenilerini nerden bulabilirim? .
  2. S

Cloudflare Zero Trust Discord'u Açmıyor

Yaklaşık bir buçuk aydır sadece Discord etkilensin diye Zero Trust kullanıyorum. Ancak geçen günlerde Discord açılmamaya başladı update failed hatası alıyorum. Çözümünü bilen var mı?
  3. S

Çözüldü✓ Yeni Sistem Sürekli Mavi Ekran Yiyor

bir buçuk-iki hafta önce fotoğraftaki sistemi aldım ve aldığım gibi windows 11 yaptım sonrasında sürekli mavi ekran yemeye başladım. nedeni ne olabilir?
  4. S

Çözüldü✓ Bilgisayarımdan Tıkırtı Geliyor

Sistem daha bu gün elime ulaştı ve RTX ile minecraft denerken bir anda sesi çok yüksek olan bir tıkırtı başladı oyun oynamıyorken neredeyse yok denecek kadar az sesin nereden geldiğini anlayamadım. RTX 4070, I5 14400F, Rampage OCTAGON C50 Hava Soğutucu
  5. S

Çözüldü✓ Asus Prime H610M-K ile i5 14400f

Asus Prime H610M-K ile i5 14400f olan bir sistem aldım anakartın özelliklerinde "Intel LGA 1700 Soketi: 12 ve 13.Nesil Intel® işlemciler için hazır" yazıyor her hangi bir sıkıntı yaşatır mı?
  6. S

Çözüldü✓ Lossless Scaling Çok Kastırıyor

Lossless Scaling yeni aldım, açınca oyunu aşırı derece kastırıyor ve aşırı fazla gecikme oluyor nasıl düzeltebilirim (sadece god of war da denedim)
  7. S

Çözüldü✓ Samsung odyssey g4 e hangi kablo alınır?

Samsung odyssey g4 e bu kablo olurmu yoksa başka bir kablo mu almalıyım? https://www.trendyol.com/inca/idpd-02txa-display-port-to-display-port-4k-altin-uclu-v2-0-2-metre-kablo-p-779372301?boutiqueId=61&merchantId=139368
  8. S

Çözüldü✓ Samsun Odyssey G4 alınır mı?

Samsung odyssey g4 hakkında türkçe inceleme bulamadım. alınır mı?
  9. S

Çözüldü✓ AOC C27G2ZU Monitörünü almalı mıyım?

Çoğunlukla fortnite ve valaront oynuyorum ve film/dizi izliyorum ama gow gibi hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum sizce bu monitör bana olur mu?
Geri