Arama sonuçları: *

1. X

Subay olmak istiyorum

msü okuyup subay olmak istiyorum 18 yasına giricem subay olan abiler hayatları nasıl neler yasadıler mutlularmı dertlesmek gibide olabılır
  2. X

Max 50k laptop almak istiyorum

daha deminde actım konu ama yazılmadı ve 30 40k dedim istedigim özellikler o fiyatlara yok bataryası fena olmasın oyunlarda iyi olsun üzmesin gorunusu guzel olması lazım sade
  3. X

30k-40k arası laptop almak istiyorum

bu fiyat aralıgında ekran kalitesi iyi oyunlarda üzmesin ve sarj olmadan bi süre gitsin istiyorum yazılım okuyorum hem işlerimi görsün hemde oyunda oynatsın yalandan masaüstüm var zaten
  4. X

1.5m paranız olsa ne araba alırdınız

1.5m param var 2.el 0 araba almak istiyorum ne önerirsiniz
  5. X

Samsung telefonum var saat almak istiyorum

sizce ne saat almam lazım a55 telefonum samsung saat almamı mantıklı yoksa baska markada iş görürmü
  6. X

2kya kadar kulak içi kulaklık önerisi

alabilecegim en iyi kulaklık hangisi
  7. X

Qcy HT08 Melobuds alınır mı?

bu kulaklık alınır mı? sizce daha iyisi alınır mı?
  8. X

Bluetooth kulaklık alıcam telefon için

https://www.hepsiburada.com/qcy-ht08-melobuds-pro-hi-res-ldac-adaptif-anc-6-mikrofon-bluetooth-5-3-kablosuz-kulaklik-beyaz-p-HBCV000076QFQH?magaza=Hepsiburada& bu cok iyimiş galiba sizce iyi mi? yada bu fiyata daha iyisi varmı
  9. X

A55 mi a36 mi .

Hangisini Almam Daha Mantıklı A36nın Yanında Galaxy Fit 3 diye Saat Var Hediye
  10. X

6 9 12 ay taksitli telefon nasıl alabilirim

aklımda iphone 13 vardı ama taksit olarak 3 veriyor siteler telefoncuya sordum sitedeki fiyattan 5k fazla ve taksit diyince dahada artırıyor varmı bir secenek
  11. X

13 alıcam taksitli hangi siteden alınır

6 9 12 bu taksitlerden pesin fiyatına taksit ile satın alabilecegim bir site varmı
  12. X

30-40k arası taksitli telefon

bu fiyat aralıgında taksitli ne cihaz alabilirim her hangi bir marka takıntım yok ama öyle cok antin kuntin olmasın
  13. X

S25 ultra alınır mı? yurtdışı

16 pro düşünüyordum s25 ultra daha iyi dediler sizce daha iyi mi? server kaydımı falan varmı
  14. X

Yd iphone 16 pro alınır mı?

sizce alınır mı? veya baska ne alınabilir
  15. X

Yd 16 pro istiyorum baska ne alınabilir

Yurtdışı 16pro 36k civari falan bu fiyata baska alternatif varmıdır
  16. X

Sahibinden yd telefon alınır mı?

30-40 arası bir param var sizce ne almam lazım
  17. X

Bu 3 monitörden hangisi

https://www.amazon.com.tr/AOC-25G3ZM-BK-AdaptiveSync-Monit%C3%B6r/dp/B0CTXW2VB7/ref=sr_1_11?adgrpid=141423883149&dib=eyJ2IjoiMSJ9.R7AgJVDq9pBBwuUYv-oVoLMPgWre_-iX42n5uxRfSIh2xCQMPfAiIHISo-yCI7CA905ytOkbYK75Uerbya4j-422V4Coc_uPSbJNc5VeeSUITJPJu95i5nMiH7SQKjLEO2hL0Esvnef6kMoihsFsDlKYLYeqz6fborHqJlE...
  18. X

24ultra yurtdışımı alıyım sizce

sizce onumu alıyım yada 25ultra yurtdışı varmı bilgim yok yurtdışı alsam ne gibi seyler yapmam gerekicek bilgilendirirmisiniz
  19. X

30-35-40k arası telefon önerin

Telefon almak istiyorum yurtdışı olucaksa ne kadar actırılır yardımcı olursanız cok makbule gecer
  20. X

Temu x15 gamepad ile soru sorucam

ben bu gamepad ile fifa oynuyorum arkadaki m tuşları sanırsam basınca kafayı yiyo o arkadaki tusu iptal edebiliyrmuyuz yaza driver falan varmı gamepadde
Geri