Arama sonuçları: *

• Users: Poette
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

GameSir Nova 2 Lite dongle ile bağlanmıyor

bugün geldi pc taktık oto bağlandı eskisini cıkarken yanlışlıkla dongle yi kaldırdım ve sürücü hatasına düştü ne yaparsam yapıyım düzelmiyor önce uygulamaya bağlanmiyor diye sıkıntı vardir diye düşündüydüm simdiyse sürücü hatası diye bağlanmiyor konu açan var mi çözen varmi diye baktım yok...
  2. P

Autoruns da cıkan no verifiedlar

arkadaşlar her gün tarama yapıyorum bugün arkadaşım autoruns üstünden bakalım dedi 2 tane not verified gördüm konumları. kendi dosyları ama içime bir sıkıntı çöktü bu ssd yi 6 ay önce aldım steam dışı google da güvenmediğim sitelere girmiyorum hiç bilen eden varsa yardım ederse sevinirim
  3. P

Rtx 2080 kaç watt psu ister?

Merhaba hocalarım iyi günler dilerim. Ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum ama psu ya güvenemiyorum yetmez diye. Kaç watt psu ister sistem beşlemeye yeter mi? İslemci:ryzen 7 7500f Anakart:msi b650 tomahawk Psu:msi mag a600dn
  4. P

Ekran kartı boyanır mi?

Arkadaşlar iyi günler dilerim uzun zamandır ekran kartını beyaz boyamak istiyordum. Şu an ekran kartının bakım zamanı geldi geçiyor bayramdan sonra boş olduğum zaman bakımını yapacağım. Kasadaki her şey sıfır ekran kartı eski kaldı garanti konusunca endisilenmeye gerek yok. Aklıma tek takılan...
  5. P

İso ile uyunlu akıllı saat önerisi

İyi günler hocalarım. Uzun süredir akıllı saat bakıyorum Samsung Watch 4 cıktığından beri kullanıyordum iPhone bir cihaza geçtiğini için. Saatı abime hediye ettim şu an işim gereksili sesli bir ortamdayım ,telefonu kullanamıyorum, sesi de açsam bile duymuyorum. Ondan dolayı bir saat almak...
  6. P

Rat nasıl tamamen temizlenir?

Merhaba iyi günler dilerim. Pc daha yeni sayılır m.2 daha önce 6 marta bastan asağı formatlamistim.rahatsızlımdan dolayı 2-3 gün hastanede kalacam diye oyun indirmeye saldıydım steam den giriş yapılmaya çalışıldı diye bildirim geldi umursamadım. Dün aksam arkadaşım aradı senin hesab dan steam...
  7. P

Anakarta 8+8 pin yerine 8 pin takarsak sorun olur mu?

İyi günler hocalarım PC'yi topladım bugün ama fark etmediğim şey PSU da sadece CPU 8 pin var anakart 8+8 istiyor. Sadece 8 pin taksam sorun olur mu? Anakart MSI MAG B650 Tomahawk. İslemci R5 7500F. Ekran kartı 1660 Ti. PSU MSI MAG A600dn 600W 80+ Not: Bir de CPU yerine ekran kartı kablosunu...
  8. P

Psunun watt yeter mi yetmez mi?

Merhabalar iyi günler arkadaşlar bir sistem topluyorum parçaları yarısınını almıs durumdayım ama aklımda tek sorun kaldı. Eski pc de ki psu kullancam 600w yeter mi diye çok kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim. İslemci ryzen 5 7600 Anakart MSI MAG B650 TOMAHAWK Ekran kartı 1660 super 1...
  9. P

Yenilenmis telefon alınır mı?

Merhaba hocalarım iyi bayramlar. Suan kullandığım cihaz hem eski hem de süresini artık doldurmak üzere. Cihazı değiştirmeye karar verdim ama piyasa çok pahalı reklamlar da yenilenmis sıfır ayarında diye telefonlar gördüm sizce alınır mı? Bide getmobil gibi siteler ne kadar güvenilir?
Geri