Arama sonuçları: *

• Users: kaann25
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

900.000 TL ARABA ÖNERİSİ

900.000-950.000 civarı bir araba almayı düşünüyorum. peugeout 308 var aklımda . arabada kronik bir sıkıntı var mıdır bildiğiniz?
  2. K

900k - 1m düzeyinde alınabilecek araçlar nedir ?

900.000- 1milyon tl bandında araba almayı düşünüyorum. sedan almaya daha yakınım. ne önerirsiniz?
  3. K

Dns değiştirdim internet gitti

Discord'a girebilmek için DNS ayarları ile oynadım belli bir süre idare etti ama sonra internet tamamen gitti Telefonda da şu an internet yok Nasıl çözerim bu durumu
  4. K

XDRİVE ANKA OYUNCU KOLTUĞU ALINIR MI

Boyum 1.90 85 kiloyum. Geniş ve büyük bi koltuk istiyorum. Deri de istemedim terletir diye. Xdrive anka 6500 TL'ye düşmüş amazonda almak mantıklı mıdır önerir misiniz?
  5. K

Behringer C-1 Condenser Mikrofon Alınır mı?

indirimle beraber 900tl gibi bir fiyata alabiliyorum amazondan. daha önce çok duymuştum bu modeli. elektro gitar aldım. şarkı söylüyorum ve onu kaydetmek istiyorum bir yandan bu mikrofon işimi görür mü? üstüne bir de ses kartı mı almam gerekir?
  6. K

10-15K arası elektro gitar önerisi

klasik gitar çalıyorum ve elektro gitar da çalmak istiyorum ama hiç bilgi sahibi değilim konu hakkında. direkt başlangıç elektro gitar da almak istemiyorum 10- 15 arası önerebileceğiniz elektro gitarlar nelerdir
  7. K

LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms QHD Oyuncu Monitörü Alınır mı?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lg-ultragear-27gr83q-b-27-1-ms-qhd-oyuncu-u-fiyati,301546922.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwps-zBhAiEiwALwsVYT_tAqT2iRbqYeThlRILGI3AvNPHFSwC7bPmmLk_in9hkZHs5JJWVxoCFG4QAvD_BwE bu monitör alınır mı
  8. K

2K ÇÖZÜNÜRLÜK 27" 180-240HZ MONİTÖR ÖNERİSİ

2k çözünürlükte 180-240 hz arasında 27" monitör arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
  9. K

Aldığım sistemin oyun testlerinde aldığı fpsyi alamamamın sebebi nedir?

donanım arşivinin yeni çıkardığı 4060ti barındıran sistemi aldım. Ssdyi 1tb yaptım. Geri kalan her şey aynı. Ama oyun testlerindeki fps değerlerinin biraz daha altında fps alıyorum ve sıcaklığımda testteki değerlerin neredeyse 10 derece altında. Abdullah abi nasıl bir ayar veya overclock yapmış...
Geri