Arama sonuçları: *

1. M

PS4 Oyunları mı PS5`te oynayabilir miyim ?

Şuan da bende ps4 var eafc 24 rdr 2 gibi dijital oyunlar var ben ps5 alırsam bu oyunları ps 5 te oynayabilir miyim
  2. M

Çözüldü✓ PC bozuldu acil yardım gerek

Arkadaşlar videodaki gibi PC yi açıyorum 30 dakika sonra felan aşağıdaki hale geliyor ses bile takıla takıla geliyor ve ethernet kablosu okumuyor bilgisayar 1 senedir böyle en sonda buraya yazma kararı aldım.
  3. M

3080 TI İLE R7 5700X DARBOĞAZ YAPAR MI

3080 tı ıle r7 5700x veya r5 7500f darboğaz olur mu 1080p. eğer olursa 35 k bütçem var ne alabilirim?
  4. M

Çözüldü✓ ETHERNET TO USB ALETİ

Selamlar bilgisayarımın uzun bir süredir ethernet girişi bozuk masaüstü kullanıyorum buna bir çözüm bulmak istedim ve ethernet girişini usb ye çevirici bir alet buldum acaba bu ürün işe yarar mı bir de hızım çok fazla yavaşlar mı normalde 100 download 19 upload alıyorum
  5. M

Hazır sistem önerileri

https://www.incehesap.com/telcharming-oyuncu-bilgisayari-fiyati-39593/ bu bilgisayardan almayı düşünüyorum daha iyi önerileriniz varsa yazabilirisiniz bütçe 25-30k arası
  6. M

Öneri Gamepower Eva 3 60M Mekanik Blue Switch

Gamepower Eva 3 60M Mekanik Blue Switch klavyesini almayı düşünüyorum iyi mi kullananız var mı ? Ve bu fiyatlara yakın başka önereceğiniz klavye var mıdır
Geri