Arama sonuçları: *

• Users: lilmecw
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. lilmecw

Yardım 40TL' ye kadar AMD işlemcili GAMING laptop önerisi alabilir miyim?

bütçem 40bin tl, gaming laptop arıyorum, taksitle alacağım, vade farksız 9 taksitle falan alabileceğim bir laptop önerirseniz sevinirim, teşekkürler.
  2. lilmecw

EGZOZ FANI DÖNMÜYOR!

arkadaşlar merhaba, fotoğrafı kardeşim (7) attı, egzoz fanı rgb yanıyor ama dönmüyor. normalde böyle değildi, ben şuan yurttayım evde değilim o yüzden müdahale edemiyorum. sizce nedeni nedir? bu sorunu nasıl çözebilirim? işlemci:r7-7800x3d, gpu:rtx4070tisüper.
  3. lilmecw

90K HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

MAX BÜTÇE 90K DOSTLAR.
  4. lilmecw

RTX 4070TI SUPER VE R7 7800X3D Lİ HAZIR SİSTEM ÖNERİR MİSİNİZ?

RTX 4070TI SUPER VE R7 7800X3D Lİ HAZIR SİSTEM ÖNERİR MİSİNİZ?
  5. lilmecw

AMD R7 7800X3D VS AMD R 9 9950X Tray

oyun odaklı hangisini tercih etmeliyim? ve Tray ne demek?
  6. lilmecw

VAMPIRE SURVIVORS, 20 MINUTES TILL DOWN TARZI OYUN

ÖNERİSİ ALABİLİR MİYİM?
  7. lilmecw

TR Frozen Edge 360 Sıvı Soğutucu İyi Mi

R7 7800X3D ile kullanacağım. soğutma performansı nasıl olur iyi midir? başka var mı önerebileceğiniz 360mm?
  8. lilmecw

DARBOĞAZ OLUR MU?????

Ryzen 7 7800X3D ile RTX 4070 TI SUPER darboğaz yapar mı? (32 ddr5 6000MHz ram ile birlikte) ultra wide bir monitörde kullanacağım. 5120 x 1440 kullanacağım çözünürlük, darboğaz olur mu? 2k da veya 1080p de ise nasıl olur?
  9. lilmecw

HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM?

hangisini tercih etmeliyim?
  10. lilmecw

R5 7600 VE RTX 4070 TI SUPER

Ryzen 5 7600 ile 4070 ti süper birbirleriyle uyumlu mu? darboğaz falan yapar mı? 4k 240hz monitör ile beraber kullanacağım.
  11. lilmecw

ALINIR MI? 4060 16GB

sistem fiyatı 44k
  12. lilmecw

Çözüldü✓ PARÇALAR İYİ Mİ UYUMLU MU?

beler parçalar nasıl iyi mi birbirleriyle uyumlu mu ? değiştir dediğiniz herhangi bir şey var mı ?
  13. lilmecw

35K TL SİSTEM ALINIR MI?

beler kendimce şöyle bişey yaptim 35k ya değer mi ? varsa başka öneriniz alabilirim.
  14. lilmecw

HAZIR SİSTEM HANGİSİ ALINIR?

ikisi de aynı hazır kasa biraz özelleştirme yaptim sizce hangisi alınır?
  15. lilmecw

XBOX GARANTİ SÜRESİ UZATMA ?

2. el bir xbox series s ve bir de siyah kol satın alacağım. ama ürünlerin garantisi bitmiş. garantisini bir şekilde uzatabiliyor muyuz? örneğin 3-4k para verip +2 yıl garantisi bitmiş bir xbox series s konsoluna garanti yapabiliyor muyuz?
  16. lilmecw

Yardım 60bin TL civarı (varsa büyük ekranlı) oyuncu laptopu tavsiyesi alabilir miyim?

60bin TL civarı (varsa büyük ekranlı) oyuncu laptopu tavsiyesi alabilir miyim?
  17. lilmecw

BU LAPTOP ALINIR MI ?

18. lilmecw

bu hazır sistem alınır mı ?

alınır mı? daha uygun fiyata veya 40k civarında daha iyi bir sistem var mıdır? kasanın rengi beyaz olsun istiyorum. güvenilir sitelerden link atarsanız sevinirim.
Geri