Arama sonuçları: *

• Users: Doruk1453
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Doruk1453

Tabletin çok yavaşladı

Tabletimin modeli:Lenovo M8 Ram:3GB İşlemci:mediatek helio A22 Hafıza:32 GB Normalde fazla kasma donma olmazdı son 5-6 aydır kasmaya başladı şuan kullanılabilir durumdan çıktı direk kasmalarla açılıyor yeni tablet alacak pek durumum yok sizce ne yapmalıyım bu sorunu çözebilmek için
  2. Doruk1453

Ofis masaüstü bilgisayar önerisi

Ofis bilgisayarı ihtayıcım var bütçem fazla yok maximum 8K olur sizce iyi bir ofis bilgisayarı gelirmi (oyun oynamayacağım ama ufak tefek oyunlarda açaçak bir işlemci lazım)
  3. Doruk1453

Yardım Laptopuma yükseltme yapacağın

Model:HP 655 notebok Anakart;HP Compaq cq58 İşlemci:AMD E1 1200 Ekran kartı:AMD HD 7000 Ram;4 GB DDR3 1600 MHZ ram Hafıza:120GB çöp HDD Yükseltme yapacağım böyle 1.5-2 bin TL'ye ek 4 GB ram HDD'yi çıkartıp Samsung'un 240GB ssdsini takacağım pek oyun oynamam Minecraft 1.8 falan oynuyorum FPS ve...
  4. Doruk1453

20-22K sistem önerileri

Bütçe 20K üstüne bi miktar ekleme yapılabılir ekran kartı nvida işlemci farketmez ama AMD tarafındayım ilerde yükseltme yapmak için
  5. Doruk1453

Merhabalar 20K bütçe var sistem önerisi yaparmasınız

Öncelikle şunu söyleyeceğim arkadaşım için öneri istiyorum bilgisayarda Yayın YouTube işleri ve oyun oynayacak bu yüzden ekran kartı Nvidia olsun istiyor işlemci yükseltme konusunda sıkıntı çekmesin diye AMD olsa daha iyi olur yinede siz daha iyi bilirsiniz tam 20 bin olmak zorunda değil bı...
  6. Doruk1453

Çok uyguna bilgisayar

Bütçe tam belli değil arkadaşım PC toplamak istiyor bütçe Bi 10 bin oluyor 1 saat sonra 15 tekrar sorduğumda 20 iki gün sonra 13 diyor ama pek birşeye ihtiyacı yok giriş seviyemsi bir şey olsun ne kadar f/p olursa onun için o kadar iyi
  7. Doruk1453

Fazla RAM laptopu yakar mı

Şimdi benim 12 yıllık bir laptopum var 4 GB rami var ram takmayı düşünüyorum boşta 1 slotu var arkadaşıma ek 4 GB ram takarım dedim anakart yanar dedi peki bunun bir sınırı varmı
  8. Doruk1453

15K'ya sistem önerisi

Arkadaşım PC almak istiyor monitör klavye mouse zaten var PC önerileriniz lazım
  9. Doruk1453

Yardım Tlauncher Gibi Launcherlara Nasıl Mod Kurabilirmiyim?

Merhaba öncelikle ülkemiz malum oyun fiyatları çok pahalı benimde daha önce hiç bilgisayar deneyimim olmadı ve YouTubedan izleye izleye Tlauncher indirdim fakat ben buna mod nasıl kurulur yada nerden indirip kuracağım bilmiyorum araştırdım fakat bulamadım yardım edecek varmı
  10. Doruk1453

Tabletle mining yapılır mı?

Elimde bir Lenovo M8 birde M7 tablet ver ve şuan ikiside boşta bende öyle ufak tefek bir gelir kazanmak istiyorum bu yüzden yapılabiliyormu yapılamıyormu yapılıyorsa nasıl yapılır diye sormak isterim
  11. Doruk1453

İşlemci Soğutma Önerisi

Bütçe bin lira Ryzen 5 5600 işlemci Arkadaşım soruyor stok fan yeterli gelmiyormuş fazla para vermek istemiyor maximum 1000-1500 arası veririm dedi
  12. Doruk1453

Minecraft başka cihaza aktarma yardım edin

Şimdi benim bir laptopum var birkaç gün sonra bilgisayar alacağız ama Minecraft bugün %75 indirimde şimdi ben laptoptan alıp sonra yeni alacağım pcye Minecraft kurabilirmiyim
  13. Doruk1453

HP 655 laptop yükseltme

Windows 10 kurulu AMD E2 1800 işlemci AMD Radeon R9 ekran kartı 4GB ram 120 GB hard disk 12 yaşında Aklımda şöyle bir şey var bunun anakart modelinin işlemci değiştirilebilir (ekran kartsız) halleri var sizce işlemci değistirilebilir versiyonunu alıp ekran kartı takıp işlemciyide i3 2-3.nesil...
  14. Doruk1453

Laptopmu masaüstümü almalıyım

Şimdi direk konuya gireceğim benim bir laptopun var (13 yasına girecek) ram ssd takviyesi yapılmadı ve buna rağmen günlük işleri yapmaya az bir şey yavaş şekilde devam ediyor ve düşük seviyeli oyunları açıyor (MC 1.8 gibi) benim bilgisayar önerilerine ihtiyacım yok sistemim hazır sadece alması...
  15. Doruk1453

24 inç yada 27 inç monitör alınmalı

Merhabalar geçtiğimiz günlerde iyi bir PC toplamaya başladım ve topladım ama monitör konusunda 24 inçle 27 inç arasında kaldım bol bol oyun oynayacağım ve film izleyeceğim monitör kaç inç olmalı
  16. Doruk1453

İ5 rtx 4060 sistem iyi midir

bu parçaları almayı düşünüyorum toplam fiyat 26K
  17. Doruk1453

İ5 12000 vs i7 12000

Merhabalar beni baya baya bir götürecek bir işlemciye ihtiyacım var (AMD almam) iki işlemci seçtim i5 ile i7nin 12.nesilleri arasında pek bir fark varmı onu soracağım
  18. Doruk1453

Acik yardım 1-2 saatim var

Ben yeni bir PC alacağım parçalarından ekran kartıyla işlemci söylüyorum ona göre alacağım lütfen sadece nvida ve Intel alacağım İ5 12.nesil Rtx4060 16GB ram 1T Samsung ssd Bütçe 30K monitör falan dahil bütçeye Nvidia ekran kartı önerileriniz varsa lütfen yazın
Geri