Arama sonuçları: *

• Users: Calvin35
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

iş ağırlıklı laptop önerisi gerekli bütçe maks 50k

iş için laptop lazım fakat seçenekler çok fazla olduğu için karar veremedim oyun ile hiçbir gereksinim yok o yüzden monster tarzı laptoplar pek işimi görmez gibi geliyor ve 17 inç arıyorum 15 istemiyorum önerebilecek var mıdır
  2. C

pttavmden alışveriş yaptım 3 gündür bekliyor

pttavmden havale banka kartıyla alışveriş yaptım 3 gündür sipariş onayı bekleniyor diyor emaillere de dönüş yapılmıyor bu siteden daha önce alışveriş yapan oldu mu böyle bi saçma bi site olamaz
  3. C

ekran kartım 4070 super 16 pinli

evet 4070super aero ekran kartım var 16 pin yazıyor, lian li strimerı nasıl alabilirim neye dikkat etmem gerekli bu pin muhabbetlerinden hiç anlamıyorum
  4. C

kasa fanları soğutması hakkında yardım

nzxt h9 kasam var, reverse fanları arka sağ kısma taksam dışarı atması adına. sağdaki çekenleri alt kısma taksam soğutma konusunda sıkıntı yaşar mıyım? sağdan atıcak aşşağıdan alıcak egzozdan yine atıcak şeklinde, üstten de sıvı soğutma üfleyecek
  5. C

Çözüldü✓ wraith w75 klavye yardım

Wraith W75 Analog Klavye [Founder's Edition] kablolu mu kablosuz mu bilen yazabilir mi?
  6. C

850w psu yeterli mi bu sisteme

4070super 13600k lianli 3fan h9 flow kasa lianli galahad trinity 360mm başka psu için gerekli bi şey var mı bilemedim ekleyebilirim sorarsanız, bir bilgisayarcı arkadaş 850w gold psu yetmez kapanır 3 ay sonra dedi doğru mudur?
  7. C

dragos air kasa alınır mı

https://www.n11.com/urun/dragos-air-4x-argb-usb-30-type-c-1000-w-80-gold-full-moduler-atx-mid-tower-oyuncu-bilgisayar-kasasi-beyaz-40683637?magaza=teknodata-bil&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu ürün alınır mı 1000w gold psu olması çok dikkatimi çekti de
  8. C

anakart önerisi ddr5

i5 13600k 4070super ekran kartı var, anakart için msi z790 edge wifi ddr5 olan anakartı seçmiştim 13k fiyatı var daha düşük bir fiyata bunun yerine bunu al diyebileceğiniz bir anakart var mıdır yoksa z790ı mı almalıyım
  9. C

darboğaz yapar mı 4070super

4070super + i5 13600kf + 2k monitör darboğaz yapar mı? pcbuildste yapar olarak gözüküyor ama yapmaz gibi geldi fikirlerinizi merak ediyorum
  10. C

AOC Q24G2A monitör kullanan var mı alınır mı

piyasada nerdeyse tek 24inç 2k monitör olduğu için sizce alınır mı ekran görüntüsü vs canlıda nasıldır iyi midir
  11. C

monitör arıyorum 2k - 24inc olmasını istiyorum 27 aramıyorum

Monitör arıyorum 2k-4k IPS panel -- asus / samsung / lg 3 marka dahilinde bütçe maks 20k hem oyunlar için hem dizi film için
  12. C

çift camlı beyaz kasa önerisi lütfen

ön ve sol cam, üstü mesh kasa arıyorum beyaz fanları rgb olması önemli f/p şeklinde iyi bir kasa atabilir misiniz ısınmayacak malum çift camlılar da ısınma problemi olmakta
  13. C

24inç monitör tavsiyesi lütfen 2k+ IPS panel + 144hz

Başlıkta yazdığım gibi 24 inç /2k+/144hz+/ IPS panel monitör arıyorum önerilerinizi iletirseniz sevinirim.. Beyaz sanırım yok ama bildiğiniz varsa tercihimdir
  14. C

Beyler yeni bir sistem yapacağım ilk masaüstü deneyimim nasıl olmuş sizce?

kasa: NZXT BEYAZ MESH KASA anakart: ASUS Prime Z690-P D4-CSM Anakart İŞLEMCİ : İntel 13600k sıvı soğutma : Lian Li Galahad II Trinity AIO 240mm PSU : THERMALTAKE TR2 ST APFC 12cm 80 PLUS 750W SSD : Samsung 980 PRO MZ-V8P1T0BW PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD RAM : Corsair Vengeance Beyaz RGB...
Geri