iş için laptop lazım fakat seçenekler çok fazla olduğu için karar veremedim oyun ile hiçbir gereksinim yok o yüzden monster tarzı laptoplar pek işimi görmez gibi geliyor ve 17 inç arıyorum 15 istemiyorum önerebilecek var mıdır
pttavmden havale banka kartıyla alışveriş yaptım 3 gündür sipariş onayı bekleniyor diyor emaillere de dönüş yapılmıyor bu siteden daha önce alışveriş yapan oldu mu böyle bi saçma bi site olamaz
evet 4070super aero ekran kartım var 16 pin yazıyor, lian li strimerı nasıl alabilirim neye dikkat etmem gerekli bu pin muhabbetlerinden hiç anlamıyorum
nzxt h9 kasam var, reverse fanları arka sağ kısma taksam dışarı atması adına. sağdaki çekenleri alt kısma taksam soğutma konusunda sıkıntı yaşar mıyım? sağdan atıcak aşşağıdan alıcak egzozdan yine atıcak şeklinde, üstten de sıvı soğutma üfleyecek
4070super
13600k
lianli 3fan
h9 flow kasa
lianli galahad trinity 360mm
başka psu için gerekli bi şey var mı bilemedim ekleyebilirim sorarsanız, bir bilgisayarcı arkadaş 850w gold psu yetmez kapanır 3 ay sonra dedi doğru mudur?
https://www.n11.com/urun/dragos-air-4x-argb-usb-30-type-c-1000-w-80-gold-full-moduler-atx-mid-tower-oyuncu-bilgisayar-kasasi-beyaz-40683637?magaza=teknodata-bil&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
bu ürün alınır mı 1000w gold psu olması çok dikkatimi çekti de
i5 13600k
4070super ekran kartı var, anakart için msi z790 edge wifi ddr5 olan anakartı seçmiştim 13k fiyatı var daha düşük bir fiyata bunun yerine bunu al diyebileceğiniz bir anakart var mıdır yoksa z790ı mı almalıyım
ön ve sol cam, üstü mesh kasa arıyorum beyaz fanları rgb olması önemli f/p şeklinde iyi bir kasa atabilir misiniz ısınmayacak malum çift camlılar da ısınma problemi olmakta
Başlıkta yazdığım gibi 24 inç /2k+/144hz+/ IPS panel monitör arıyorum önerilerinizi iletirseniz sevinirim.. Beyaz sanırım yok ama bildiğiniz varsa tercihimdir
kasa: NZXT BEYAZ MESH KASA
anakart: ASUS Prime Z690-P D4-CSM Anakart
İŞLEMCİ : İntel 13600k
sıvı soğutma : Lian Li Galahad II Trinity AIO 240mm
PSU : THERMALTAKE TR2 ST APFC 12cm 80 PLUS 750W
SSD : Samsung 980 PRO MZ-V8P1T0BW PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD
RAM : Corsair Vengeance Beyaz RGB...