Arama sonuçları: *

• Users: kvitrafn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Ryzen 5 7600 DDR5 5200mhz cl40 ram

Herkese merhaba arkadaşlar. Ryzen 5 7600 rtx gigabyte windforce 4060ti 16gb, corsair vengeance 5200mhz cl40 bir sistemim var. Ramlerin cl değeri bana 5200mhz e göre çok yüksekmiş gibi geliyor. Sizce 6000mhz cl30 ram e geçmek mantıklı mı bir etkisi olur mu?
  2. K

Gigabyte a620m s2h anakartın sürekli internet bağlantısını koparması

Herkese merhaba arkadaşlar. Bu gigabyte ile ilgili yaşadığım bilmem kaçıncı sorun. Hazır sistem olduğu için bu anakartı aldım ama bir daha gigabyte ın hiçbir ürününü almayı düşünmüyorum. Sürekli olarak oyun oynarken ve genelde çoğu zaman bir indirme yaparken internet bağlantım kopuyor ve...
  3. K

Laptop bataryasını sökünce harici ekran kartı devreye girmiyor

Herkese Merhaba arkadaşlar Tulpar T7v19.4 i7 9750h rtx 2060 lı bir laptopum var. Geçen gün içini temizlerken bataryasının şiştiğini farkettim ve söküp normal bilgisayar gibi kullanayım dedim ancak bataryayı söktüğüm zaman oyunlarda otomatik olarak sadece işlemcinin ekran kartını kullanıyor...
  4. K

4.0 Pci express x1 slotu m2 dönüştürücü

Herkese merhaba arkadaşlar 1 hafta önce itopyadan donanım arşivinin mAtx gigabyte b650 s2h am5 ddr5 anakartlı sistemini aldım. Anakartta 1 adet m2 girişi olduğu için diğer m2 ssdyi pcie x1 slotuna dönüştürücü kullanarak takmak zorundayım. Pcie 4.0 desteği sunan verebileceği maksimum hızı veren...
Geri