Telefon cepte iken arama yapıldığında otomatik sessize alıyor sebebini anlayamadım masanin ustune koydum 2. Telefondan aradım bir sorun olmadi cebimde surtunme olduğunda sessize aldı nasıl çözebilirim bu sorunu
Faceitte steam hesabı bağlı cs2 oyunu bağlamak istiyorum fakat hata veriyor normalde steam bağlantı adresine gitmesi lazımken linke göndermiyor nasıl çözmeliyim
cs2 de seçkin almayı düşünüyorum eski hesabımda hile açtığım için diğer hesaplarımda ban yemiş şuan yeni hesap açtım hilesiz şekilde oynuyorum ve seçkin almayı düşünüyorum aldıktan sonra ban yeme durumum olurmu?
Sanal numara almak istiyorum WhatsApp vs. için fakat ben kullandıktan bir ay sonra başkasının aynı numarayla hesaplarıma erişmesini istemiyorum site önerir misiniz?
Birgün Blazing Sails girmek istedim ve ekran böyle oldu sildim yükledim, bilgisayarı yeniden başlattım farklı çözünürlükler denedim hala aynı sonucu aldım ne yapmam gerekli?
Turkcell superonline kullanıyorum türknet gigafibere geçmeyi düşünüyorum aylık 500TL olarak gözüküyor müşteri hizmetleri olarak, çekim gücü olarak görüşleriniz nelerdir? geçmek doğru mu olur?
sabah itopya magazasindan hazır sistem almayı düşünüyorum tek şartım
işlemci: intel
ekran kartı:3060.....
ucuz ve güzel sistem olmasını istiyorum teşekkürler
vatan bilgisayardan 58.000TL fiyatı olan bilgisayar topladım önümüzdeki günlerde almayı düşünüyorum fakat 12 ay taksit ile alacağım bunun faizi nedir? peşin ile taksitli arasındaki fiyat farkı nedir?