Arama sonuçları: *

• Users: ardaqq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Samsung galaxy a26 telefon zil sesi sorunu

Telefon cepte iken arama yapıldığında otomatik sessize alıyor sebebini anlayamadım masanin ustune koydum 2. Telefondan aradım bir sorun olmadi cebimde surtunme olduğunda sessize aldı nasıl çözebilirim bu sorunu
  2. A

Aerox 3 kabloları nereye takacağımı bilmiyorum

Bu şekilde aerox 3 mouse var fakat nasıl kullanacağımı usb yi nereye takacağımı bilmiyorum
  3. A

Day trading kaldıraçlı işlemler için broker önerir misiniz?

Hangi brokerı kullanmam gerekiyor hiç bir fikrim rica etsem pozitif ve negatif yönleri ile yazabilirmisiniz?
  4. A

ExpertOption Mantıklı mı

Bu platformu nasıl öğrenebilirim nasıl kazanç sağlayabilirim tavsiyelerinize ihtiyacım var
  5. A

İnstagram illegal challenge in progress hatası alıyorum

Bu şekilde bir hata alıyorum çözümünü bulamadım 3 gün oldu şifreyi değiştirdim hala aynı hatayı alıyorum ne yapmalıyım
  6. A

FACEİT cs2 hesap bağlama sorunu

Faceitte steam hesabı bağlı cs2 oyunu bağlamak istiyorum fakat hata veriyor normalde steam bağlantı adresine gitmesi lazımken linke göndermiyor nasıl çözmeliyim
  7. A

CS2 seçkin alıcam ban yermiyim?

cs2 de seçkin almayı düşünüyorum eski hesabımda hile açtığım için diğer hesaplarımda ban yemiş şuan yeni hesap açtım hilesiz şekilde oynuyorum ve seçkin almayı düşünüyorum aldıktan sonra ban yeme durumum olurmu?
  8. A

Python install Arcade sorunu

python için hiç bir kütüphaneyi indiremiyorum pygame,arcade vs. Spyder ve VS da denedim yine olmadı
  9. A

CS2 DÜŞÜK FPS Sorunu

4060Ti i5 13400f 32gb ramlik bilgisayara sahibim fakat cs de 250fpsi geçemiyorum ve akıcılık berbat nasıl düzeltebilirim
  10. A

Python pygame hatası

Python ile basit bir oyun yapmaya çalışıyorum fakat böyle bir hata alıyorum
  11. A

Sanal numara site önerisi

Sanal numara almak istiyorum WhatsApp vs. için fakat ben kullandıktan bir ay sonra başkasının aynı numarayla hesaplarıma erişmesini istemiyorum site önerir misiniz?
  12. A

Blazing sails Ekran büyüme Bug

Birgün Blazing Sails girmek istedim ve ekran böyle oldu sildim yükledim, bilgisayarı yeniden başlattım farklı çözünürlükler denedim hala aynı sonucu aldım ne yapmam gerekli?
  13. A

Türknet e geçiş yapmalımıyım?

Turkcell superonline kullanıyorum türknet gigafibere geçmeyi düşünüyorum aylık 500TL olarak gözüküyor müşteri hizmetleri olarak, çekim gücü olarak görüşleriniz nelerdir? geçmek doğru mu olur?
  14. A

Visual Studio Code kütüphane sorunu

python dilinde import pynput.keyboard yazmak istiyorum fakat ModuleNotFoundError: No module named 'pynput' çıktısı alıyorum ne yapmalıyım?
  15. A

Valorant mail değiştirme

Valorant hesabı satın alacağım Gmail adresini nasıl değiştirebilirim
  16. A

İtopya 3060 sistem tavsiye

sabah itopya magazasindan hazır sistem almayı düşünüyorum tek şartım işlemci: intel ekran kartı:3060..... ucuz ve güzel sistem olmasını istiyorum teşekkürler
  17. A

İtopya Ankara mağazası 15 temmuz sebebi ile açıkmıdır?

pazartesi yani 15 temmuzda bilgisayar alacağım fakat ankara itopya şubesi açık mı bilmiyorum bunun hakkında fikriniz var mı?
  18. A

İTOPYA ALINACAK BİLGİSAYAR TÜM SİSTEM ÖNERİ

itopyadan sistem alacağım monitör klavye mouse kulaklık dahil olucak yardımcı olurmusunuz?
  19. A

vatan bilgisayardan peşin ile taksit arasındaki fiyat farkı nedir?

vatan bilgisayardan 58.000TL fiyatı olan bilgisayar topladım önümüzdeki günlerde almayı düşünüyorum fakat 12 ay taksit ile alacağım bunun faizi nedir? peşin ile taksitli arasındaki fiyat farkı nedir?
Geri