Arama sonuçları: *

• Users: Ata_presT
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ile Thermalright Assassin White aynı mı?

İyi günler, soru yukarıda https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-beyaz-fiyati,340209421.html...
  2. A

ID COOLİNG HA-02 8-Port Fan Çoklayıcı ile fan bağlantıları nasıl yapılır?

İyi günler, ben bugün Thermalright Peerless Assassin SE ARGB hava soğutucu satın aldım. Anakartımda ARGB girişi yok...
  3. A

Yardım PWM ARGB Kasa fanı montaj rehberi

İyi günler, kasa fanlarım molex ışıkları kapanmıyor. Bu da beni rahatsız ediyor. Almışken argb fan almak istedim. Ama anakartımda( Asus prime H610M-K D4)argb girişi yok. Şimdi kontrolcü almam gerek fakat kontrolcü bağlantısının nasıl yapılacağını bilmiyorum. Çok ricamdır 5 aydır uğraşıyorum...
  4. A

Yardım Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB kablolarını nereye takacağım?

Thermalright Peerless Assassin 120 SE CPU fan bölümüne taktım. RGB yı kontrol edemiyorum.Anakartım da ARGB girişi yok. Kontrolcü gerek dediler. Kontrolcü önerisi verir misiniz?
  5. A

Yardım Deep Cool LE520 kablo montajı nasıl yapılır?

Merhabalar bu günlerde işlemcim(i5 12400f) 85 dereceye çıktı. Bende soğutucu almaya karar verdim. LE520 almaya karar verdim çünkü hem performanslı hem ucuz. Kasam bitfenix flow anakartım Asus h610M-K D4 rica etsem montajına yardım eder misiniz? Çok ihtiyacım var. Teşekkürler...
  6. A

ASUS H610M-K D4 ve beyaz kasa için kasa fanı ve kontrolcü tavsiyesi

İyi günler, bu zamanlarda sıcaklıklar fena arttı. Kasa fanlarım Molex kablosuna bağlı hızlarını kontrol edemiyorum. Kasam beyaz bende kasa fanı almak istiyorum. Beyaz ARGB'ya da RGB kasa fanı önerebilir misiniz? Bir de kontrolcüye ihtiyacım var. Kontrolcüyü nereye takacağımı falan bilmiyorum...
Geri