Merhabalar herkese öncelikle. Şuanda kullanmış olduğum asus laptobumda saçma bir sorun yaşıyorum armoury crate üzerinden game visual kapattığım anda sanki nvidia denetim masasında yada nvidia app üzerinden gama fullemişim gibi bir görüntü ortaya çıkıyo ve düzelmiyo. Nası çözebilirim bilgisi olan...
Merhabalar herkese öncelikle. Şuan sistemimde kullanıyo olduğum işlemci ryzen 5 3600 fakat artık yetersiz geliyo gibi hissediyorum. İşlemcimi ryzen 7 5700x ile değiştirmeyi planlıyorum fakat stok soğutucu yeter mi yetmez mi emin değilim o yüzden size soruyorum. İşlemci için kule tipi bir...
Merhabalar herkese Intel Arc B580 almayı planlıyorum fakat şuanda sistemim ddr4 ve işlemcim yetersiz kalıcak o yüzden ekran kartıyla birlikte işlemciyide değiştirmeyi planlıyorum ddr4 hangi işlemciyi alabilirim amd olursa daha çok sevinirim
Merhabalar kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum ama aklımda bir ürün yok önerebiliceğiniz model varsa yazar mısınız logitech olmazsa sevinirim pek sevdiğim bir marka değildir.
Merhabalar sistemimle ilgili bir şey sormak istiyorum incelemelerden baktığımda oynadığım çoğu oyunda benim kendi aldığım fpslerin 2 katı fps değerleri görüyorum fakat ben o değerlerden düşük fps değerleri alıyorum.
Sistemim-
MSI B450M A PRO MAX anakart
Nvidia Zotac RTZ 3050
AMD Ryzen 5-3600 (...
Merhabalar sistemimle ilgili bir şey sormak istiyorum incelemelerden baktığımda oynadığım çoğu oyunda benim kendi aldığım fpslerin 2 katı fps değerleri görüyorum fakat ben o değerlerden düşük fps değerleri alıyorum.
Sistemim-
MSI B450M A PRO MAX anakart
Nvidia Zotac RTZ 3050
AMD Ryzen 5-3600 (...
https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwl6-3BhBWEiwApN6_kstdy_9Z2pgXHapB_-xOkkd18FPa8WbrsiC6xn0FwAxK_yCZ6Ss81hoCR78QAvD_BwE&variant=47501010763969
Bunu almayı düşünüyorum daha makul ve bildiğiniz daha güzel bir mouse var mı
Sistemim:
Ryzen 5 3600 4.2 ghz
RTX 3050
16 GB 3200mhz
500W Power Supply
Valorant da bazen 165 fpsin altındaki değerlerde fpsler alıyorum normal mi yoksa yapmam gereken birkaç ayar var mı
Arkadaşlar ilk olarak merhaba bir konuda yardıma ihtiyacım var.
https://www.hepsiburada.com/sarftech-t60-kirmizi-switch-rgb-klavye-kablolu-gaming-oyuncu-klavyesi-p-HBCV000045YF1V
Şu klavyeyi almayı düşünüyorum max 1k bütçem var bu klavye hoşuma gidiyo önerir misiniz yoksa başka bi klavye mi...
Bütün hepsi oyun için olmalı ve fp ürünler olması lazım
Klavye %60 boyutlu söyleyebilirseniz sevinirim
Mouse fp kablosuz olabilir
Mouse pad de kaliteli olması lazım
Arkadaşlar merhaba RTX 3050 8gb ve ryzen 5 3600 lı bir sistemim var PCU 550W. İşlemcimi ryzen 5 5600x e yükseltmeyi ve PCU yuda 650W üstüne yükseltmeyi düşünüyorum sizce bir sorun olur mu
Arkadaşlar merhaba. Şuanda güncel olarak kullandığım bilgisayarımda rtx 3050 var fakat yeterli gelmemeye başladı. Rtx 3060ti yada Rtx 4060ti almayı düşünüyorum işlemcim ryzen 5 3600 onuda ryzen 5 5600x e yükseltmeyi düşünüyorum sizce bu iki ekran kartından herhangi birine bu işlemci yeterli olur mu