Arama sonuçları: *

• Users: buraksyhn1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Ekran Kartı Değiştireceğim

RX 5500 xt R5 5600 B450 mk ll 32 ram ddr4 3200 mhz Sistemim var ve ekran kartı değiştireceğim gönül ister ddr5 ama şuanlık ddr4 te kalıyorum ekran kartı önerisi lazım Taksit en az 6 olması lazım
  2. B

Aula f75 sorun yaşıyorum

Ürünü iki yıldır kullanıyorum ve birkaç gündür klavye bilgisayara bağlanmıyor ara sıra kendi kendine rastgele yazıyor çok gecikmeli çalışıyor bataryada bir sorun yok ben bu sorunun soldaki Flex kablodan olduğunu düşünüyorum
  3. B

Aula F75 Gecikmeli Çalışıyor Bağlanmıyor.

Ürünü sorunsuz kullanırken birkaç gün önce şarjı azdı şarjına taktım 1 gün boyunca oldu fakat olmasına rağmen çalışmadı kablolu kullandım dün de kablolu olmasına rağmen baglanmıyor ve çalışsa da arada gecikmeli çalışıyordu ama bu gecikme aşırı yüksek çalışmazsa yeni klavye alacağım önerilerinizi...
  4. B

Bulduğum telefon iyi mi?

Arkadaşlar birkaç gün önce telefon aradığım için konu açmıştım yenilenmiş almalı mıyım diye bugün iPhone 13 pro max 128 GB tr modelini buldum cihazın fiyatı cazip geldi o yüzden sorayım dedim Cihazın hiçbir değişeni yok sadece ekran değişmiş o yüzden de face id pasif dedi pil değişmemiş ve fiyat...
  5. B

YENİLENMİS TELEFON ALINIR MI

Yenilenmiş telefon alacağım ve hangi siteden alabilirim diye düşünüyorum aldığınız site var mı 13 pro max almayı düşünüyorum
  6. B

SAMSUNG A 36 8/256 15899 TL

a56 veya a55te tercih edilebilir
  7. B

Babama telefon önerisi

Bugün cazip bir fiyata redmi note 11 aldım babamda redmi note 10s vardı ürünü aldık kurduk üründe sorun yok fakat bana eski telefon daha akıcı gözüktü babam da belli etmiyor ben aldım diye telefonda gerçekten belli ediyor kasması bu yüzden de bunun yerine arayüzde akıcı kasmayan bir telefon...
  8. B

İkinci el telefon alacağım yardımcı olur musunuz

İkinci el iPhone alacağım fiyatta anlaştık ve insan ister istemez böyle içinde garip bir his olur o yüzden konuyu açıyorum Satıcı bana ayarlar üzerinden IMEI numarasını attı ve ürün hakkında bilgi verdi icould felan sorunu yok dedi zaten yüz yüze görüştugumuzde de bakacağım başka ne yapabilirim...
  9. B

YEMEKSEPETİNDEN ÜCRETSİZ VE UCUZA İÇECEK

YEMEKSEPETİNDEN SU100 kuponuyla su markalarından su ve içecek varsa içecek alabiliyoruz alt limit 100 ve altıysa ürünümüz 100 TL altıysa 0 TL'ye geliyor ben 6 tane 1.5 lt su aldım veya 60 liraya 4 litre cola turka geliyor ondan da alabilirsiniz
  10. B

8 POŞET FİYATINA ANAHTARLIK 🔥(PREMİUM İLE)

https://ty.gl/3oya8wigj07pe Konusu açılmıştı ama şimdi fiyat biraz daha düşmüş,hediyelik için alınabilir.
  11. B

TV BOX önerisi (stickler dahil)

Bütçem belli bugün sunny TV boxu alacaktım fakat stok bitti ve alamadım önerilerinizi bekliyorum
  12. B

Razer gold kodlarını nerede bozabilirim

Baktım fakat vatangamede 1000 TL altı bozulmuyor site bulamıyorum nereden bozabilirim
  13. B

HEPSİBURADA İNDİRİM SAÇMALIĞI

Bugün akşam bir indirim başladı sene sonu indirimleri diye ve ben bunu dün akşam gördüm, tablet almayı planlıyorum ve 7000 TL'ye varan indirim diyordu bugün indirimler başladı, bakayım dedim. Tabletlerin çoğunda indirim yok ve indirim olanlarda yüzde bir en çok yüzde altı gördüm o da s11 deydi...
  14. B

Xiaomi pad 7 modelini iade ettim

Ürünu yeni aldım ve kullanmaya başladım ürün gereksiz bazen ısınıyor ve dünden itibaren kasmaya başladı bu canımı sıktı ve iade talebi oluşturdum ürünü 13299 TL'ye almıştım eski iPad Air kullanicisi olarak ipade geçmeyi düşünüyorum sizin düşünceleriniz neler
  15. B

Performanslı Kalem kullanılabilecek tablet

Yüksek performanslı bir tablet arıyorum hem oyun hem de ders için kullanacağım Xiaomi pad 7 aklımda var önerilerinizi bekliyorum Huawei almayacağım
  16. B

Kalemli Tablet önerisi

Taksitle alabileceğim Kalemli bir tablet ariyorum şarjı uzun gidecek hızlı şarj olacak ders için kullanacağım genelde önerilerinizi bekliyorum.
  17. B

10 TAKSİTLE SİSTEMİME EKRAN KARTI

Ekran kartı alacağım R5 5600 32 GB ramim var ve ekran kartı alacağım 10 taksitle sizce hangi ekran kartını almalıyım
  18. B

KABLOSUZ GAMİNG KULAKLIK ÖNERİSİ

2000 2200 civarı kulaklık arıyorum kablosuz gaming olacak şarjı uzun gitse güzel olur önerilerinizi bekliyorum
  19. B

UBER TAKSİ BAZI HESAPLARA KUPON YÜKLEMİŞ

Abimin hesabına da buna benzer bir kupon yüklenmiş
  20. B

10 BİN TL'ye KADAR TELEFON ÖNERİSİ

Arkadaşım telefon arıyor ve hafızasının en az 128,oyunlarda iyi performans vermesini istiyor dolayısıyla bataryasınında iyi olması gerekiyor;önerilerinizi bekliyorum.
Geri