Arama sonuçları: *

• Users: Rymeka
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

Bfsvc dosyasını silmelimiyim

herkese selam nvidia ekran kartı surucusunu guncellemek istiyorum ancak nvidiaya baglanılamıyor hatası alıyorum yaklasık 2 ay once warp adında bir vpn indirdim o zamandan sonra guncellemelerde hatalar meydana gelmeye basladı warpı goreev yoneticisinden kapatsam bile hala vpn acık kalıyordu...
  2. R

xg27acs moniotrum dik bir hale gelmiyor

herkese merhaba iyi günler 2 ay önce aldığım monitoru yan ekran olarak kullanmak istedim ancak dik hale gelmiyor kablolardan dolayı olabilir mi yani kabloyu çıkartıp dik hale getirip öyle mi takmalıyım
  3. R

5000 tl civari monitor onerebilir misiniz

Butce 5000 6000 tl pivot ozelligi olmasina gerek yok guzel bir monitor onerisi olan var mi
  4. R

kule tipi soğutucumun rengini nasıl değişirim

herkese iyi akşamlar bilgisayarımdaki kule tipi soğutucunun rengini nasıl değişebilirim thermalright peerles assasin
  5. R

havit 2002p valorant ses ayarı

merhaba ynei kulaklık aldım ancak sesler bir değişik geliyor ayarlarını nasıl yaparım
  6. R

sistemim nasıl

iyi akşamlar herkese vatan üzerinden aldığım sistemin özellikleri şunlar https://www.vatanbilgisayar.com/thermaltake-s200-tg-650w-80plus-argb-4x120mm-fanli-midt-atx-siyah-kasa.html https://www.vatanbilgisayar.com/amd-ryzen-5-7500f-soket-am5-5-0ghz-38mb-mpk-kutusuz-islemci.html...
  7. R

masaüstü bilgisayarım bir anda kapandı ve tekrar açıldı

merhaba yaklaşık 1 ay önce vatan bilgisayardan hazır sistem aldım ancak sorunlar ardı ardını kesmiyor ekrana parazit girmesi var donması var ve dün gerçekleşen bir sorun daha çıktı.Kasadan bir anda güç kesildi bilgisayar kapandı 1 dk geçmedi tekrar kendisi açıldı. açıldıktan sonra işimi...
  8. R

Yardım monitorün altındaki ışık yanmıyor

merhaba ekrana çizgi çıkma sorunundan dolayı bileşenlerimi inceliyordum monitorun altındaki ışığın yanmadağını fark ettim hiç bir şekilde yanmıyor ne açılırken ne kullanırken nede kapatırken onu geçtim kasam ile monitorumu aynı anda sipariş ettim monitor erken geldi evde eski bir laptop var ona...
  9. R

r 7500f stress testi sonuçları normal mi

herkese iyi geceler r5 7500f işlemcime thermalrıght peerlees assaisan takılı cpu-z stress testinde 10 dakika çalıştı 82 derece gördü normal mi pek normal olduğunu düşünmüüyorum
  10. R

valorant işlemci derece

iyi akşamlar r5 7500f kullanıyorum thermalright peeerlas assasin avr 70 derece gçemedi nasıl normal mi
  11. R

Ryzen 5 7500F ve RTX 4070 Super Darboğaz yapar mı

2560x1440 çözünürlük ryzen 5 7500f rtx 4070 süper
  12. R

800 1200 tl arası oyuncu kulaklığı önerisi

herekerser iyi geceler bi kulaklık almak istiuorum bütçem 800 1200tl arası fps oyunları oynarım rahat olması çok önemli uzun süreli kullanımda rahatsız etmese güel olur çok terelemese de çopk iyi olur
  13. R

bilgisayarımın ekranında saliselik beyaz çizgi çıkıyor

herkese merhaba yakalışık 3 hafta önce bir bilgisayr aldım vatan oem hazır sistemden r5 7500f zotac twine edge rtx 4070 süper bilgisayrı ilk açtığımda bios ekranına girdiğimde ekranda saliselik yatay beyaz çizgiler belirmeye başladı yukardan aşşağı aşşağı yukarı devam ediyordu dp kablosunu...
  14. R

bilgisayar durdık yere donuyo

merhaba bilgisayar alalı 1 hafta oldu ancak durduk yere donup kalıyor kasanın g0i 1721395071 kadanın güç tuşuna basılı tutup kapatıyorum nasıl çözebilirim çok sinir bozucu bir durum
  15. R

monitor hz sürekli değişiyor

merhaba 180hz bir monitorum var masaüstünde 180 olarak gözüküyor ancak herhangi bir oyuna girdiğimde hz sürekli olaral değişiyor mesela valoranta ilk girdiğimde 165 oluyor ara sıra 80 90 düşüyor 1 2 maç sonra full düşüşte 20 ile 120 arası gidip geliyor nasıl çözebilirim
  16. R

1000TL'ye kulaklık önerisi

merhab 1720906808 merhabalar bir kulaklık almak istiyorum ancak 2 model arasında kaldım biri havi 2002d diğer modelin ismin bilmiyorum ama logitech kulaklıklarına benziyor sizce 1000tlyi geçmiyecek şekilde en iyi oyuncu kulaklığı nedir
  17. R

kulaklık önerisi olan var mı

merhaba 1000tlyi geçmiyecek şekilde kulaklık önerir misiniz çoğunlukla oyun oynuyorum rdr2 valorant gibi oyunları çok oynarım
  18. R

Vatana değişime gönderdiğim ürün tahmini kaç günde gelir

herkese merhaba geçtiğimiz günlerde vatan üzerinden bir hazır sistem aldım bilgisayara bios atarken ekrana çizgiler gelmeye başladı kurduğumda sorun devam ediyordu ancak anakartla ekrana gelen görüntünün alakasının olmadığını düşündüm ve ekran kartını gönderdim değişime sizce kaç günde gelir ve...
  19. R

kulaklık önerir misiniz

iyi akşamlar herkese kulaklık almak istiyorum 1000tl ile 1500tl arası ne önerebilirsiniz rahat olsun terletmesin oyun için alacağım
  20. R

r5 7500f mi r5 7600 mı

dostlar merhaba işlemciler arasında çok bir fark var mı r 5 7500f almayı düşünüyorum nasıl sizce
Geri