Arama sonuçları: *

• Users: aslak35
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. aslak35

Öneri Çizim tableti öneri - F/P

grafik çizimi yapmak için 1000 tl nin altında bir ürün bakıyorum ilk deneyimim olucak kara kalem çalışması yapıyorum ancak hiç çizim tableti ile yapmadım ayrıca ders de çalışıcam yani olabildiğinde f/p bir ürün istiyorum PC için olmalı UGEE çizim tabletini amazonda 850 tl depozito ile 1105 tl ye...
  2. aslak35

Çözüldü✓ 256 lık usb 230 gb oluyor sahtemi

hocam 256 olarak gözüken bir usb aldım ucuz ve ihtiyacım var diye şuan baktığımda 230 gb gözüküyor cihazı açtım denemek için normalmidir iade etmelimiyim ...
  3. aslak35

Shifte basarken klavye çalışmıyor

monster tulpar t5 23.2.2 laptopumda shifte basarken klavye çalışmıyor aceba bir ayarı falanmı açık unuttum hocam ne yapabilirim bu durum için
  4. aslak35

Pc sesi ve donanımsal sorunlar

normalden çok daha fazla sesli olan monster t5 23.2.2 bilgisayarım dün gece oyun oynarken anlamssız yere birden titremeye (bildiğimiz arabanın çalışırken titrediği şekilde titriyor yada telefona gelen bildirimde titrediği gibi titriyordu ya sesi fan sesine benziyor ama arı sesi gibi yada kasılan...
  5. aslak35

Usb bellek (yazılım)

linux dağıtımlarından biri kurmak için usb ssatın almak istiyorum çok yüksek bir bütçem yok f/p arıyorum bunu buldum ne diyorsunuz hocam ? https://www.teknosa.com/kingston-datatraveler-exodia-dtxon256gb-256-gb-32-usb-bellek-p-786120210
  6. aslak35

Usb bellek ve hdd'ler öneri

usb bellek bakıyorum işletim sistemi kurmak ve içinde çalıştırmak için ortalamanın biraz üstünde hızlarda usb bellek hdd veya taşınabilir ssd önerisine ihtiyacım var bütçem çok kısıtlı genel olarak uzun vadeli kullanıcağımdan kaliteli bir şey istiyorum ama bütçe zorlamasında istiyorum buna göre...
  7. aslak35

The witcher 3 bu nasıl zorluk

hocam lağım görevinde çok zorlandım yapamıyorum yapılabilicek gibi değil bi trik bir şey varmı yardımcı olun lütfen seviyem 5 xd
  8. aslak35

System kullanım ve sorunlar

win 11 kullanıyorum ve bir süredir şikayetçiyim hocam aşağıda gördüğünüz gidi çok absürt tarzda kullanımları var virüs olmadığından eminim bunun nedeni ise hem kaspersky hemde avast kullanıyorum ayrıca internetten her indirdiğim şeyi virüs total e atıyorum çok saçma anlayamıyorum bunun kaynağı...
  9. aslak35

Chat gpt erişim sorunu

bilgisayardan giriş yapamıyorum nedenini anlayamadım genel bir sorun mu bakım gibi bir şey midir hocam ??
  10. aslak35

Yurt içi kargo anlam veremedim

[bu mesaj siber güvenlik nedeniyle konu sahibi tarasından silindi]
  11. aslak35

Sanal-bt / hepsiburada r50i servis

hocam 1 ay civarı önce satın aldığım r50i anker kulaklığım arıza verince servise sanalbt ye gönderdim hocam onarımda diyor telefonlarını aradım kimse açmıyor asistan var o açıyor metni okuyor destek ekibi falan yok bide ben maalesef ürünü kutusuz yolladım hocam sıkıntı yaşanır mı ? ne yapmalıyım...
  12. aslak35

Cpu test - pump out - yeni pad - honeywell ptm7950

hocam bir süredir monster 23.2.2 cihazımdan memnun değilim ve sıcaklıkları sürekli 97 100 civarında hocam sürekli kapanıyor bundan dolayı pump out tan şüphelendim ve bazı arkadaşların neticesinde ve yaptığım araştırma ile honeywell ptm7950 faz değişimli termal padini buldum hocam ve bu gün...
  13. aslak35

Honeywell ptm7950 termal pad muhafaza etme

Monster t 23.2.2 için aldigim termal pad kargodan yeni geldi nasıl muhafaza etmeliyim dolaptami durmali nasil oluyor neye dikkat etmeliyim hocam
  14. aslak35

Sanalbt servis kulaklık r50i

hocam 1 ay civarı önce satın aldığım r50i anker kulaklığım arıza verince servise sanalbt ye gönderdim hocam onarımda diyor telefonlarını aradım kimse açmıyor asistan var o açıyor metni okuyor destek ekibi falan yok ne yapmalıyım bilmiyorum kulaklık uçtumu gittimi haber yok
  15. aslak35

Çözüldü Eth wallet scanner kurulum sorun

https://github.com/bhwsite/eth-fast-mnemonic-checker hocam yukarıdaki github projesini kurmaya çalışıyorum ancak sürekli sıkıtı çıkıyor farklı bir forumda şöyle yaparak linux sisteme kurabiliceğimi söyledi 1) Öncelikle Bu Linkten Node.js'yi Yükleyin Bash: # https://nodejs.org/en/download/ #...
  16. aslak35

Ram tüketimi 9 gb ram uçuyormu ?

laptopumda 32 gb ram bulunmakta görev yöneticisinden bakıldığında %45 i kullanılmakta aynı şekilde msıafterburner dan baktığımda ise 13 gb ram tüketiyor gözüküyor görev yönetcisinden bakıldığında aşağaıdaki gibi bir tablo var 4 gb ram hadi açık programlara gidiyor kalan 9 gb ram nereye gidiyor...
  17. aslak35

Netgsm dijital öperatör olayı nedir ?

hocam internett e gezinirken karşılaşlaştım nedir bunun olayı ucuza paketleri bulunuyor ve normal öperatörlerden farkı nedir ? kullanan varmı ? tecrübeleriniz ne ? sorun çıkar mı ?
  18. aslak35

10k altı telefon önerisi

10 k altı 7-8 bandı daha iyi olur telefon önerisi alıyorum android şuan tecno Spark 20 Pro iyi gibi bilemedim tam en az 8 ram + 256 gb depolama olmalı hocam bide
  19. aslak35

Yurt dışı alışverişim gümrüğemi takıldı ? (ebuy7)

hocam gümrüklerine gönder yazıyor ptt de gümrüğe sevk edildi yazıyor ? gümrüğe takıldımı yoksa ?
  20. aslak35

Ebuy7 siparişim ne zaman gelir?

kargo ort. ne zaman gelir? gümrük takılırmı? hocam kargoda termal pad var pump out engelleyici pump out dan dolayı işlemcim çok ısınıyor devamında işlemci kendini korumak için kısıtlıyor kendini ve fps düşüşü ve oyunların kapanması gibi insanı dellirten problemler çıkıyorda
Geri