Arama sonuçları: *

• Users: Bladist
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Vodafone Fiber Altyapısı Geldi 200 Mbit Hız Veriyor 1000 Mbit Ne Zaman Gelir?

Evde 7-8 yıldır kablonet kullanıyorum öncesinde aşırı memnundum ama son 2-3 yıldır öyle bir illallah ettirdiler ki ailemden çok kablonet müşteri hizmetleriyle görüşüyordum 4700 TL cayma bedelini kabul ettim. Binamıza 2-3 hafta önce vodafone fiber altyapısı döşendi şimdilik 200 mbit hız verildiği...
  2. B

Asus Kulaklığın kafa bandı kumaşı çıktı servis kullanıcı hatası dedi

Asus ROG Delta 2 kulaklığımın kafa bandının kumaşı ön taraftan çıktı ben de tamirinin yapılması için Asusu aradım ve türkiye tarafında penta bilişimin destke verdiğini söyleyerek iletişim bilgilerini ilettiler. Penta bilişimi arayarak kulaklığımı yetkili servise gönderdim. Servisten gelen mesaja...
  3. B

5000 TL 2.el telefon önerisi

Maksimum 5000 TL bütçem var 2.el telefon bakıyorum piyasaya hiç hakim değilim alabileceğim en iyi telefonlar hangisi?
  4. B

Ryzen 7 5800x3d alacağım en uygun fiyata nerede bulurum?

Ryzen 7 5800x3d alacağım bir çok siteye göz attım en uygun teknobiyotik'de gibi görünüyor fiyatı 8000 TL daha uygun fiyata bulabileceğim bildiğiniz bir site var mı? İncehesap gaming gecesi veya itopya indirimlerinde indirime girer mi beklemeli miyim
  5. B

SnowRunner Premium sürüm 144 TL'ye alınır mı?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır SnowRunner almayı istiyordum şuan epic gamesde standart sürümü 96 TL ve premium sürümü (temel oyun + sene 1) 144 TL olmuş sizce bu fiyata alınır mı yoksa yaz indirimlerinde daha fazla indirim olur mu ne yapmamı tavsiye edersiniz?
  6. B

amazon.com.tr Amazon Germany satıcısı ürünü 8 gündür kargoya vermiyor.

8 Gün önce amazon.com.tr'den Amazon Germany satıcısından sipariş verdiğim ürünler henüz kargoya verilmemiş daha önce bu kadar uzun süre kargoya verilmeme durumu yaşayan oldu mu ? Şubat ayında aynı satıcıdan sıvı soğutma almıştım ve o zaman büyük bir fırtına vardı ayrıca ona rağmen 9. günde ürün...
  7. B

İşlemcime overclock yapamıyorum sebebi ne olabilir ?

Sıvı soğutmaya geçmeden önce işlemcimi ısındığı için 3950 mhzde sabit bir şekilde kullanıyordum şimdi sıvı soğutmaya geçtim ve işlemcim buz dolabı gibi oldu :) overclock yaparak işlemcimi 4200 mhz'e çıkartmak istiyorum biosdan cpu core clock kısmına 42.00 değerini girip kaydedip çıkıyorum ancak...
  8. B

Çözüldü✓ Monitör yükseklik ayarı nasıl yapılır ?

Merhaba arkadaşlar, Gigabyte G27Q monitör aldım daha önce hiç yukarı ve aşşağı ayarlama özellikli monitör kullanmadığım için bilmiyorum. Monitörün yükseklik ayarı nasıl yapılıyor bir düğmesi falan var mı ? Bilgilendirir misiniz lütfen.
  9. B

Tüketici hakem heyeti değişim kararı verdi bu kararı iadeye çevirebilir miyim ?

Samsung G5 Odyssey monitörümü ghosting nedeniyle tüketici hakem heyetine vermiştim süreç 4 aydır devam ediyordu. Dün THH kararı çıktı ben iade istiyordum ancak kararda değişim yapılması yazıyor. Vatan bilgisayar ile iletişime geçtim değişim yapılan üründe de ghosting testi yapılamayacağı...
  10. B

Asus ROG Strix B550-F Gaming WIFI2 Anakartın desteklediği RAM

Merhaba arkadaşlar, Asus ROG Strix B550-F Gaming WIFI2 5100 mHz anakartımın desteklediği RAM listesinde almak istediğim RAM'ler yok. Desteklenen RAM listeleri sürekli güncelleniyor mu? Listede yazmayıp destekleme ihtimali var mı ? Sorularıma yanıt bulmama yardımcı olursanız sevinirim sonuca göre...
  11. B

Asus ROG Strix B550-F mi yoksa Asus TUF X570 mi almalıyım?

Anakart almayı düşünüyorum Rog Strix b550 ile TUF X570 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ? Nedenleriyle birlikte yazarsanız daha anlaşılır ve ikna edici olur.
  12. B

Cooler Master ML360R Kapalı kutu ürünün bozuk gelme ihtimali var mıdır ?

Merhaba arkadaşlar, Cooler Master ML360R sıvı soğutma almayı düşünüyorum. Sıvı soğutmayı amazon.com.tr adresinden Amazon Germany satıcısından almayı düşünüyorum. Eğer Amazon Germany satıcısından alırsam ürünün garantisi olmayacak herhangi bir bozulma durumunda sadece para iadesi seçeneği mevcut...
  13. B

Asus Faturasız Garanti Geçerli mi ?

GameEkstra'dan 2020 yılında Asus ROG Delta kulaklık ve Asus ROG Gladius 2 Origin mouse aldım. Kulaklığımda son 1 haftadır birçok kez usb tanınamadı hatası almaya başladım kabloyu çıkarıp taktığımda sorun düzeliyor ama garantiye gönderip yaptırmak istiyorum. Kulaklığı garantiye gönderecektim...
  14. B

GameEkstra battı mı ?

GameEkstra battı mı konu hakkında bilgisi olan var mı? Ürünümü garantiye gönderecektim ancak web siteleri kapalı olduğu için faturaya erişemiyorum.
  15. B

Xbox pc oyun indirme hazırlanıyor ancak başlamıyor.

Dün forzayı indirmeye başladım indirmeyi sonra duraklattıktan sonra tekrar başlatamadım çünkü indirilenlerin orada gözükmüyor. Dosyaları silip sıfırdan indirmeye çalıştım ancak hazırlanıyor %0 ilerleme durumunu görüntüle kısmında yine aynı şey oldu hazırlama bitince indirme başlamıyor herhangi...
  16. B

GPU hotspot ve GPU belleği çok ısınmaya başladı.

Yaklaşık 1 haftadır GPU hotspot ve GPU belleği çok ısınmaya başladı. (Ekran görüntüsü değerleri fanlar %100 çalışırken alınmıştır.) Fanlar %100'e gelmesine rağmen msi afterburner ve asus gpu tweak2'de sıcaklık 94 derecenin altına düşmüyor. Sorunun kaynağının amd sürümüyle alakalı olabileceğini...
  17. B

Renk derinliği (bit derinliği) değişmiyor.

Merhaba arkadaşlar, yeni monitör aldım HDR özelliğini açmam için renk derinliği ayarını 10 bpc yapmam gerekiyor ancak renk derinliğini değiştirsem bile 6 bpc olarak kalıyor çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.
  18. B

Monitörüm 144hz ama formattan sonra 30hz gözüküyor (Çözüldü)

Bilgisayarıma dün format attıktan sonra ekran kartının güncel driverını yükledim ekran 144 hz oldu sorun yoktu. Bugün bilgisayarı açtığımda yenileme seçeneklerinde en fazla 30hz çıkıyor bu sorunu nasıl çözebilirim
  19. B

Asus Rog Delta kulaklık sol tarafı ısınıyor.

Asus Rog Delta kulaklığımı yaklaşık olarak 1 yıldır kullanıyorum. Son 2-3 gündür özellikle bugün kulaklığın sol tarafı aşırı şekilde ısınmaya başladı. Bu sıcaklık çok rahatsız ediyor. Bu konu hakkında biraz araştırma yaptım ama sebebini bulamadım. Garantiye göndermeli miyim ? Çözümünü bilen...
  20. B

Amd önerilen sürüm 30 hz'e düşürdü !

Rx 5700xt ekran kartıma AMD'nin önerilen son sürümünü kurdum (20.11.2) ancak çoğu zaman bilgisayar açıldıktan sonra ekran 30 hz olarak açılıyor ve bu hz değiştirilemiyor çözümünü bulamadım. Mecburen hz düzelene kadar yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim
Geri