Arama sonuçları: *

• Users: CHON12
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Yardım Telefon Termal Macun

Merhaba arkadaşlar redmi not 8 pro telefonum açıldıktan 3 4 dakika sonra kapanıyor kullanmassam kapanmıyor muhtemelen ısınıyor bende içini açtım ve işlemcinin üstünde aynı laptop soğutması gibi bakır üzerinde termal macun gibi bir şey var ve kurumuş bu termal macunmudur yeni macun sürersem sorun...
  2. C

Yardım Redmi Note 8 Pro Açılıp Kapanma Sorunu

arkadaşlar redmi not 8 pro cihazım dün sorun yoktu bugün bianda donup kapandı bırazcık ilk başlarda hemen açılıp kapanıyordu hard reset attım ve telefon artık açılınca menuye gelıyor ama 3 dk sonra donup tekrar kapanıyor bunun nedeni nedir
  3. C

Monitör görüntü gelmiyor

Monitörü fise takıyorum bilgisayari aciyorum goruntu geliyor ama bilgisayari kapatip acarken monitorun isigi kapaniyor goruntu gelmiyor fisini cekip 5 dk kadar bekleyi takarsam isigi yaniyor ve goruntu geliyor
  4. C

Ana kartım esnedi sorun olurmu

Merhaba arkadaşlar thermalright kule tipi sogutucum var ondan olmus olabilirmi bilmiyorum ama daha 2 aylık anakart sorun olurmu bu esneme
  5. C

işlemci sıcaklık ıyımı

beyler işlemcim ryzen 7 7700 thermalrıght kule tıpı sogutucu ıle boşta 50 derece valorant 2 k full ayarlarda 71-73 derece gta 5 yüksek ayarlarda 70-73 derece cs2 de 77-80 derece iyi midir?
  6. C

Hangi monitor almaliyim

GamePower Royal T20 27:https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gamepower-royal-t20-27-0-5-ms-qhd-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,672073756.html?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIuujuisKWhwMVIpSDBx2ZVADhEAAYASAAEgL79vD_BwE MSI G274QPF E2...
  7. C

40000 tl sistem toplama onerisi

Arkadaslar 40bin tl 2 3 bin artabilir butcem var nasil bilr bilgisayar almaliyim monitor dahil değil
  8. C

Hangi rtx 4060 laptop almaliyim

Arkadaşlar bir süredir laptop arastiriyorum bu iki laptop arasinda kaldim hangisini almaliyim 1(LENOVO) https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-lenovo-loq-15aph8-82xt004ctx-ryzen-7-7840hs-16-gb-512-gb-ssd-rtx4060-15-6-full-hd-notebook-fiyati,328113866.html 2(ASUS)...
Geri