Arama sonuçları: *

• Users: THOR1453
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Beyaz bir klavye önerir misiniz?

Öncelikle merhabalar bir klavye arayışındayım eski klavyem "a" Tuşu ve shift tuşu sıkıntı çıkardığından dolayı yeni bir klavye almak istiyorum bütçem 3000-3500tl arası zorlarsam anca 4000tl yapabilirim beyaz bir kalavye istiyorum ve kablosuz olursa daha iyi olur şimdiden teşekkürler
  2. T

Bilgisayar Kendiliğinden Yeniden Başlatma Sorunu

bir hazır sistem satın almıştım çok uzun bir süre şu sorunları yaşadım pc masaüstünde fln kendi kendine yeniden başlatıyo bir diğer sorun oyunlarda bazen hata veriyo bazen hata vermeden atıyo bazense masaüstünde olduğu gibi pc kendini yeniden başlatıyo en çok yaşadığım oyunlar gta5 bennerlord...
  3. T

3000-3500 tl fiyat aralığı kalvye önerir misiniz?

3000-3500tl arası güzel bir klavye önerir misiniz?
  4. T

2300-2500 tl arası kulaklık önerisi

Merhabalar 2300-2500 tl arası bir şey bakıyorum fiyatı bir tık esnete bilirim mikrofonu iyi olursa daha güzel olur
  5. T

2300-2500 tl arası güzel bir kulaklık önerir misiniz?

2300-2500 tl arası bir kulaklık arıyorum fiyatı biraz esnete bilirim mikrofon kalitesi de bir tık iyi olursa fena olmaz
  6. T

1000-1400 tl arası mouse önerisi

Arkadaşlar bu fiyata kaliteli bir mouse önerir misiniz? fiyatı bi tık daha esnete bilirim
  7. T

2.el 4070 li sistem kaça gider

merhaba arkadaşlar elimde bir sistem var yükseltme yapmak istiyorum temiz kullanıldı 9 aylık kaç paray gider asus dual rtx 4070 amd ryzen 5 7600 asus tuf gaming b650 m-e anakart lexar thor ddr5 cl 38 2.8 ram frozen warframe 240mm sıvı soğutucu xpg valor mesh 650w kasa kingston 1tb ssd...
  8. T

Strended deep sala sandık ekleme nasıl yapılır

arkadaşlar strended deep oynuyodum güzel bir sal yaptım ancak depolama için üstüne nasıl sandık koyulur bilniyorum yardımcı olursanız sevinirim 30dk dir bu şeyi arıyom
  9. T

Bilgisayarım Mavi Ekran Veriyor, Açılmıyor

Bir kaç kez mavi ekran aldım yeniden başlattım ancak açılmıyor yardım lütfenn
  10. T

Bu sorunu neden yaşıyorum bilginiz varmıdır acaba ???

merhabalar yeni aldığım bilgisayarda oyunlardan masa üstüne atma(hiç bir hata vermiyor) yada oyunun ortasında kendini bi anda yeniden başlatıyor bilgisayar ekrana her hangibi yeniden başlatılıyor yazısız gelmiyor ama ekran kararıyor ve kendini yeniden başlatıyor yada bazen valorant da ekrankartı...
  11. T

Bu kulaklık sizce nasıl

https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g-g435-lightspeed-kablosuz-oyuncu-kulakligi-beyaz.html alınır mı? almayıo düşünüyoorum
  12. T

Arkadaşlar bu ayarlar nasıl olmalı

ben bu ayarlarla zamanında merak edip oynamıştım ve bu oynamamdan sonra oyunlar çökmeye başladı bu ayarlar nasıl olmalı lütfen yardım edermisiniz en son böyle kalmış
  13. T

Nerdeyse büt5ün oyunlarımda hata vermeden atıyor

yeni bir pc aldım dah 2-3 ay oldu ilk aldığımda böyle bir sorun yoktu son 1 aydır neredeyse değil hatta tüm oyunlardan hata vermeden atıyor lütfen yarıdım edermisiniz bir kere formatladım pcyi bir dah formatlarsam düzelirmi acaba ?????
  14. T

BENNERLORD 2 EROR LÜTFEN YARDIM EDİN

Arkadaşar lütfen yardım edin bennerlorda bu hatayı alıp duruyorum onun dışında safe moda alın adında bana seçenek sunuyor lütfen yardım edin oyunu oynayamıyorum bu hata yüzünden sinirlendirdi beni gece gece
  15. T

Korsan oyun indirme platformu önerisi

merhabalar yeni bir pc aldım oyunlarım var ama artık sıkılmaya başladım yeni oyunlar oynamak istiyorum anacak param yetmiyor y6etsede o parayı vermek istemiyorum şu ana kadar hiç korsan indirmedim yeni bilgisayara bundan dolayı korkuyorum virüs gibi şeylerden güvenilir bir korsan oyun sitesi...
  16. T

arkadaşlar gaimng gen tr pc aldım kargolama nasıl

arkadaşlar başlık biraz karışık oldu ben sistem aldım gaming gen den geldi ancak ben evde değildim 2 sms atmışlar birinde diyo ki gelip sultan şubemizden alabilirsiniz diğerinde ise dağtıma çıkmıştıe diyo şimdi yarın tekrak uğrıyacaklarmı yoksa benim mi gidip almam lazım
  17. T

Lexar Thor OC 16GB (2x8GB) 6000MHz CL38

arkadaşlar yukarda yazdığım ram alınır mı? lexar güvenilir bir markamıdır ramleri çok ucuz piyasaya göre
  18. T

zotac ekrankartına güvenilir mi?

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4070-super-12gb-a620m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html 1727368666 bu sistem
  19. T

VATANDA TOPLADIM İYİMİ

ANAKART:MSI PRO B760M-A WIFI Intel B760 Soket 1700 DDR5 6800MHz (OC) M.2 Anakart İŞLEMCİ:Intel Core i5 14400F Soket 1700 2.5GHz 14. Nesil 20MB Önbellek 10nm İşlemci RAM:LEXAR THOR 16GB (2x8GB) U-DIMM DDR5 6000MHz XMP CL38 1.35V Dual Pc Ram TOPLAM 32GB (4X8) EKRANKARTI:MSI GeForce RTX 4060 Ti...
  20. T

İntel i5 14600kf alınır mı?

Arkadaşlar bu işlemciyi almak istiyorum soğukta bilirmiyim 240mm sıvı soğutma coolermaster ml 240 sıvı soğutma
Geri