Arama sonuçları: *

• Users: furyfury
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Dragonfly f1 pro ( makro ayarlari nasil yapili )

Merhabalar,makro ayarını bir türlü yapamadım.atama yaptığım sağ tuş (right button) 1 tıklamada 100,200 tıklamasini istiyorum ama bir türlü yapamadım.lutfen bu mouseyi kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Ust taraftan (record makro) tarafından yaptım ama hiç durmadan tikliyor ve...
  2. F

Yardım Razer blackshark v2 pro aktivasyon kodu(delirtti beni)YARDIM lütfen

Merhabalar,bugun kulakligim geldi ve bunu aktif etmek gerçekten çok zor.beni çok gerdi ve gerçekten iade etmeyi düşünüyorum.. Kodlari girerek aktif ettim stereo,thx audio kullanabiliyorum. 7.1 yuklemem gerekiyor mu ? Thx ile ayni horevimi goruyor acaba ? içinden kart cikmadi. Sol kulak...
  3. F

3-4k civarinda f/p ürünü fps oyunlari icin kulak üstü kulaklik

Yardımcı olursanız çok sevinirim Kafa yapım büyük olduğu için en önemli faktör rahat ve konforlu olması benim için oncelik. Valorant,cs tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum ve kulaklıkta çok kararsız kaldım. Kullandığınız veya tecrübeli arkadaşlar artık bir karar verip kulaklik alalim :) Sesi...
  4. F

48.000 tl ozellestirilen sistem için düşünceleriniz

https://www.itopya.com/thevokiiiamdryzen57600asusradeonrx7800xtdualocedition16gb16gbddr5500gbnvm_h26233 Arkadaslar merhaba.bu sistemi biraz daha ozellestirip fiyatı 48.000 tl kadar ulaştı. AMD RYZEN 5 8600G 4.3GHz 16MB Önbellek 6 Çekirdek AM5 4nm İşlemci ASUS TUF GAMING B650M-PLUS WIFI...
Geri