Arama sonuçları: *

1. F

Ünüversite için laptop önerisi

Lenovo Thinkbook G6 Ryzen9 8940HX 16GB 512GB Nvme SSD 8gb RTX5060 21U00013TX Atl1 16" Dos Notebook https://app.hb.biz/ENNXOv77ZIDq Bu laptopu alınır mı? veya önerisi olan var Pil süresi ve ağırlık çok önemli Elektirik elektronik mühendisi okucam okul için alıyorum ve iş kulanımda kulanıcam...
  2. F

Mühendislik için laptop

Elektirik elektronik mühendisi okucam laptop mac m4 pro almayı düşünüyorum 3d çizim yapacam konuyla bilgisi olan varmı mac alınımır yoksa windowsmu (windows olursa pil uzun giden bişey lazım)
  3. F

Mühendislik için laptop önerisi

Elektirik elektronik mühendisliği okuluna gideceğim onun için laptop önerisi olan barmı okuldan sonrada iş olarak kulanıcağım onagöre tavsiye ederseniz sevinirim oyun olarak sadece lol veya warzone oynuyorum Aklımdaki sistem mac sistem ama randıman alabilirmiyim bilemiyorum 3 d çizim yapıyorum
  4. F

Fps az alıyorum neden

işlemci ryzen 5 5500 ekran kartı rxz6650xt 12gb ram 32 gb cs go 150 fps üstü vermiyor monitor 180 hz warzone 100 fps veriyor normalmi yoksa bi sıkıntı varmı bazen drop girmesi çoğalıyor
  5. F

İşlemci tavsiyesi amd

Anakart b550m ekran kartı rx6650xt 12 gb 16 gb 3600 ram şuanki işlemcim 5 5500 Am4 sistemim var oyun oynamak için alacam f/p olursa iyi olur tek seferlim alcam oyuzden biraz iyi olursa güzel olur
  6. F

İşlemci tavsiyesi darboğaz

Gigabyt b550m anakart var işlemci 5 5500 ekran kartı rx6650xt darboğaz oluyor buna göre hangisi işlemci almalıyım yardımcı olurmusunuz
  7. F

İPhone 15 pil sağlıgı

vatandan İOS 15 aldım bataryası hızlı bitiyor test yaptım akşam 81 de bıraktım sabah kalktım 75 düşmüş ilk defa iPhone kullanıyorum normalmi yoksa sorunum var telefon 5 günlük
  8. F

Telefonun İmei'si Kapandı

Arkadaşlar telefonun imei süresi bitti.4 aylık ikos almak mantıklı mı.Eksi yanları nelerdir acaba kullanan varsa.Birde daha mantıklı başka bir yöntem var mıdır eski bir iphone telefona aynı icloudu girmek gibi
  9. F

Termal macun temizleme

AMD termal macun temizler köşesine primlerin köşesine macun girdi nasıl mezilerim lütfen yardımcı olun 1725471566 .
  10. F

PCI e kablosu nere takicam

PCI e kablosunu nereye takıcam anakart sol üstündeki yeremı ekran kartına mı 1725468853 Kablonun üzerinde PCI e yaziyo
  11. F

Sıvı Soğuma Önerisi Deepcool l3500

DeepCool LE500-MARRS LED 240mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu bu sıvı soğutmayı almayı düşünüyorum işlemcim ryzen5 5500 ileride am5 sisteme geçince yada işlemcimi yükseltirsem kulanmayı düşünüyorum kasam 240m destekliyor
Geri