Arama sonuçları: *

• Users: tayoss
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Steam toolsdan oyun çalışırmı

arkadaşlar mehaba özür dilerim param yok nba 2 k24 indiriyorum ben simdi bunu indirdim bunda onlineye girebilirmiyim
  2. T

Lütfen yardım edin acilinden

beyler bir aksiyon kamera aldım ve bunu actıgım anda kendi kendine kayda giriyo servise göndermeden nası cozerim
  3. T

Merhaba kamera ile ilgili bir soru

beyler bir aksiyon kamera aldım ve bunu actıgım anda kendi kendine kayda giriyo servise göndermeden nası cızerim
  4. T

Tlou 2 ile ilgili bir soru

beyler benim pcm 8 gb ram herseyim yeterince uyuyo ekran kartı 3050 amd ryzen 5 6600 eskiden denediğimde 1.oyunu sistemin yeterli değil yazmıştı bundada olurmu acaba 1743947168 acil cevap
  5. T

Steam Oyunlarımı Nasıl Geri Getirebilirim?

agalar merhaba benim eskiden kullandığım pcmde steam oyunlarım vardı ben bir gun o pcde steamı sildim geri yukledim ondan sonra oyunlarım gitti simdi baska bi pcdeyim ne yapabilirim
  6. T

the crew 2 tr yama bulan

the crew 2 tr yama arıyorum bulan varsa yardım etsin
  7. T

beyler marvel guardians of the galaxy dllss destekliyormu

dlss3 destekliyormu
  8. T

marvel guardians of the galaxy

beyler ustteki oyun dlss3.0 destekliyormu
  9. T

LENOVO laptopum var ben ramini 16 gb yapmam lazım nasıl yaparım

8 gb 16 yapmam lazım kasıyor
  10. T

RTX 3050 Laptop TLOU Açmıyor

beyler benim pc rtx 3050 8 gb ram tlou kaçak indirdim sistem yetio ama ramdan dolayı bu oyunu açmak için yeterli sistemin yok dio nasıl yapacam
  11. T

beyler fortnite eac kurulu deil problemi alıyorum yardım edin lütfen

beyler eac hatası alıyorum fortnitede ytden videolarra baktım yok olmuyo epic gamesi sildim olmuyo yukledim olmuyo yardım edin lütfen
  12. T

LENOVO Ideapad Gaming 3 FPS Sorunu

https://www.trendyol.com/lenovo/ideapad-gaming-3-ryzen-5-6600h-8gb-ram-512gb-ssd-4gb-rtx-3050-16-w11-82sc0032tx-laptop-gri-p-650522578?boutiqueId=61&merchantId=557390 beyler laptopum bu laptopumda cyberpunk 2077 oynarken şarja takıyorum ve daha çok fps alıyorum şarjdan çıkarınca ana menüde bile...
Geri