Arama sonuçları: *

• Users: masxar
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

3k kablosuz mouse önerisi.

3k kablosuz mouse önerisi.
  2. M

Lolde panelle tehdit ediliyorum.

Maçıma gelen th herkese sövüyordu bende ona karsılık verdim simdi prelerimin adını yazıyor ve bulmakla tehdit ediyor. Gercekten yanıma gelmeyeceğimi biliyorum benimle uğraşırsada her yerden engellerim ama arkadasları rahatsız edeceğinden korkuyorum. Ne yapmalıyım?
  3. M

Mikrofonum çalışmıyor.

Her yolu denedim.Denetim masasından ses düzeyine baktım.Driverları güncelledim.Windowsdan sorun gider falan yaptım bir sürü yol denedim ama düzelmedi. Sorun ne olabilir?
  4. M

Mouse ve klavye çalışmıyor. Lütfen yardımcı olun.

Gow ragnarok oynamak için PlayStation kolunu bilgisayara taktım ve mouse ve klavyeye olan kontrolümü kaybettim. İkisininde şarjı var,bozuk değiller ama masaüstünde kullanamıyorum. Aynı sorun dün olmuştu farklı bir mouse kullanıp aygıt yöneticisinden donanım değişikliklerini tara diyip sorunu...
  5. M

Valorantta ekranı küçültünce ekran kartı sürücüsü çöktü hatası vermesi.

Bugün valorantayken alt tab atınca ekran kartı sürücüsü çöktü hatası almaya başladım. Ama gow ragnarok gibi daha ağır bir oyunda bu tarz bir hata almıyorum. ekran kartı: RX 7900 GRE
  6. M

İphone 15 pro alınır mı

Ablam iphone 15 proyu almayı düşünüyor ama kamerası hakkında bazı kötü yorumlar gördüm.Bu fiyata alınır mı yoksa daha iyi modeller var mıdır?
  7. M

Uygun fiyatlı dijital kamera

Ablamın doğum günü için bir dijital kamera almak istiyorum. Belirli bir bütçem yok cünkü kameralar hakkında bir bilgim yok ama uygun fiyatlı olursa güzel olur.
  8. M

Sadece vatan ve teknosa ile nasıl bir pc toplayabilirim?

Arkadaşıma 47 bine bir bilgisayar toplayacağız fakat ailesi sadece vatan veya teknosadan ürün alacağını söylüyor. En iyi nasıl değerlendirebiliriz bu bütçeyi?
  9. M

Hyperx cloud 2 kulaklığımın mikrofon çalışmıyor.

Arkadaşlarımla discordda konuşurken ses gitti ve ne denediysem düzelmedi. Anakartım msi b650 gaming plus wifi. 1725452270 denetim masası-donanım ve ses-kayıta basıp mikrofonunuza sağ tıklayıp özellikler seçince açılan pencereden düzeylere girince eğer sesiniz sıfırsa onu yükseltin düzeliyor. 0...
  10. M

❌İndirim Bitti! XFX RX 7900 GRE 19.999 TL

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-xfx-rx-7900-gre-merc-rx-79gmercb9-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,626006407.html En son bu fiyata ne zaman düştü hatırlamıyorum bile,satıcısıda pckolik gönül rahatlıyla alabilirsiniz. Ama xfx kartlar baya büyük oluyor, kasaya sığar mı diye kontrol edin.
  11. M

28k oyuncu laptop önerisi

Arkadaşıma alacağımızdan bütçeyi çok geçemeyiz. Maksimum 28,5k ya en iyi nasıl bir laptop alabiliriz?
  12. M

30k bütçe ile hazır sistem tavsiyesi.

DDR5 amd işlemcili birde mümkünse 7700xt olan bir sistem olursa çok iyi olur.Arkadaş için alıyoruz,o yüzden toplama alamıyoruz.
  13. M

10-11k laptop önerisi.

Günlük kullanım için olacak. Bütçeyi maalesef aşamayız çünkü kuzenim alacak ve biriktirdiği para bu kadar.
  14. M

🔥İndirim LEXAR ARES RGB 32GB (2X16) 6000MHZ CL30 RAM 4140 TL

https://www.tebilon.com/lexar-ares-rgb-2x16-32gb-ddr5-6000mhz-siyah-cl30-pc-ram-ld5bu016g-r6000gdla/ Son 6 aydaki en düşük fiyatı.
  15. M

Uygun fiyatlı/gamepass'de olan oyun önerisi

Yeni bir sistem aldım,her oyunu 2k da rahatça açar ama oyun listem düşündüğüm kadar büyük değilmiş. Game passte bulunan yada uygun fiyatlı olan her türlü oyun önerinizi bekliyorum. Şimdiden sağolun.(20 dolar üstüne çıkmazsanız kafi.)
  16. M

Gainward RTX 4070 Super Ghost 22.499 tl

Fiyatı çok keskin düşmüş. https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-gainward-rtx-4070-super-ghost-ned407s019k9-1043b-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,519905703.html
  17. M

İkea lanespelare mousepad alınır mı?

Bütçem en fazla 500 tl mousepadler hakkında pek bilgim yok,ne almalıyım?
  18. M

Trendyol express rezaleti.

https://ty.gl/qz91fu9ac7 Bu yaz yeni bir pc toplamaya karar verdim ve attığım kartı fiyatınında uygun olmasından ötürü almaya karar verdim. Ama 17 temmuzda sipariş verdiğim ürün 8 gündür elime geçmedi. Asıl kızdığım nokta ürünle ilgili bilgi verilmiyor. Her aradığımda kaçamak cevaplar...
  19. M

Bir firmaya nasıl körü körüne bağlanıyorsunuz?

Valla son zamanlarda belki ben denk geliyorumdur, forumda tonlarca apple- samsung, nvidia-amd,intel-amd kavgası görmeye başladım. Ve artık kendilerini o kadar kaptırmışlar ki birbirlerine hakaret etmeye başlamışlar. Oğlum siz ne yaşıyorsunuz :D Sizi zerre umursamayan bak gayet ciddi...
  20. M

Trendyoldan aldığım ekran kartının kargosunun bu kadar gecikmesi normal mi?

https://ty.gl/94luuna4i9 Fiyatının çok iyi olması sebebiyle trendyoldan rx 7900 gre kartını sipariş ettim ama tam 1 haftadır kart hâlâ elime ulaşmadı. Mail attım,verdikleri numarayı aradım. Hep kaçamak cevap verdiler bilgilendireceğiz dediler ama hiç bir şey olmadı ne yapmam lazım? Bu tarz...
Geri