Arama sonuçları: *

• Users: Arda_1xxx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Arda_1xxx

nothing markası nasıldır hangi Bluetooth kulaklık daha iyidir

herkese merhaba arkadaşlar kulak içi bir Bluetooth kulaklık bakıyorum bütçem genel olarak 1200 ama zorlarsam 1600-1700 arası değişebilr ben nothing ear stick almak istiyorum ama o bütçede bi kaç tane jbl de görmüştüm sizce hangi marka kulaklık almalıyım (kuzenimde nothing ear 2 var ses kalitesi...
  2. Arda_1xxx

hangi skin daha mantıklı (Valorant)

herkese iyi günler arkadaşlar şimdi ben 2 seçenek arasında kararsız kaldım 1-) Champıons 2024 seti 2-)nocturnum seti şimdi set olarak almak beni çok zorluyo champıons setinde bir tek phantomu beğendim (phantom oyuncusuyum) bıçağı bek beğenemedim diğer aksesuarlarda aşırı bi önem içermiyor benim...
  3. Arda_1xxx

Bu sistem alınır mı?

Arkadaşlar kendime bir sistem alıcam bu sistem alınır mı? biraz araştırdım ama ekrankartı galiba kötüymüş beni aydınlatabilecek birirleri varmıdır İşlemci: R5 3600X Anakart: Asus Prime B450M-K Ekran Kartı: Asus Rog Strix 5700XT Ram: GSKILL Ripjaws 8x2 PSU: Rampage 650W 80PB İşlemci Soğutucu...
  4. Arda_1xxx

Pc alırkan nelere dikkat etmeliyim

Arkadaşlar 13-14k bi bütçem var sıfırlara baktım ama güzel bir pc göremedim sarı siteden bakınca 14k ya rx 6600xt r5 5600 lü sistemler gördüm 12k rtx 3050li sistemler vardı alırkan nelere dikkat etmeliyim satıcıdan hangi testleri yapmasını istemeliyim veya hangi soruları sormalıyım pc nin...
  5. Arda_1xxx

Laptop vs masaüstü bütçeye göre hangisi daha mantıklı

Arkadaşlar kendime bir pc alıcam lakin kararsız kaldım genellikle valorant gta5 need for speed lol tarzı oyunlar oynıycam kararsız kalmamın sebebi bütçe Eğer laptop alırsam 20k civarı max 22 Masaüstü alırsamda 13k civarı Masaüstü pc monitör dahile max 16k Bütçenin böyle olmasının sebebi hem...
  6. Arda_1xxx

13k bütçe ilr masaüstü pc tavsiyesi

Arkadaşlar şuanlık belirli bir bütçem yok ama 13-14-15k arası bi pc bakıyorum ikinci el sıfır fark etmez ama ikinci el çok yıpranmış olmamalı birde 15k üstü bütçe asla yetmiyo genel olarak 13k olursa daha iyi olur ağustos sonu gibi almayı düşünüyorum pc yi genel olarak valorant lol cs2 need for...
  7. Arda_1xxx

İndirim excalibur g911 rtx 4090 laptop 35k

Arkadaşlar noluyo 35899 a 4090 laptopmu olur bu ne alan alsın olm
  8. Arda_1xxx

Sessiz mekanik klavye önerisi

Arkadaşlar sessiz bir mekanik klavye arıyorum kuzenimde razer huntsman mini vardı ondan biraz daha sessiz bişey arıyorum yada daha daha sessiz bir şey klavye hakkında neredeyse hiç bilgim yok ve ali exspress tarzı yerlerden istemiyorum birde mümkünse tkl istiyorum bütçem 2k Şuanlık aklımdakiler...
  9. Arda_1xxx

Bu 3 mousedan hangisi daha iyi

Arkadaşlar 3 adet mouse arasında kaldım Steelseries rival 5 (1599₺) Steelseries aerox 3 2022 (1929₺) Razer cobra Rz01-04650100-r3m1 (899₺) Başka marka veya model düşünmüyorum daha pc de almadım toplu alıcam hangisini önerirsiniz benim gönlüm rival 5 yada aerox 3 den yana ama ikisi...
  10. Arda_1xxx

10-14k Bütçe İle Sistem Tavsiyesi Verir Misiniz?

Arkadaşlar 13-14k Civarı toplama hazır sıfır ikinci el farketmez pc önerir misiniz? genellikle fps oyunları tercihimdir ama gta 5 falanda oynıycam bide bu fiyat bandındaki pc ler güncel oyunları 45-60 fps açarmı low ayarlardı birde ekstradan mönitör dahil 14k veya daha ucuz bir sistem...
  11. Arda_1xxx

Masaüstü pc tavsiyesi

Arkadaşlar şuan için bütçe kesin değil ikinci el sıfır farketmez ryzen tarafında radeon tarafında hiç bilgim yok şuan 7k nakit var elimde bana 7k 12k 17k civarı masaüstü pc önerir misiniz? ama 17k nın üstüne çıkmassanız sevinirim ikinci el sıfır fark etmez genellikle fps oyunları oynarım ama...
  12. Arda_1xxx

2 haftalık s23fe deneyimi

Hepinize merhaba arkadaşlar 2 hafta önce s23fe almiştım birde ben değerlendireyim telefonu KAMERA: kamerasına lafım asla kötü değil fakat abartıldığı kadarda mükemmel değil yavaş çekim modu çok güzel fakat bu yapay zeka çok kötü fotoraftaki bir yeri silmeye kalkışınca ya düzgün silmiyor yada...
  13. Arda_1xxx

Acil kilo alma programı lazım

Arkadaşlar 14 yaşındayım boyum 1.75 kilom 46-47 çok zayıfım bi ara ekmek yemeyi artıtmıştım 49 a kadar çıkmıştım sonra geri bırakınca zayıfladım bi ara hastayken doktora gitmiştik doktor hızlı sindiriyor bir şey olmaz demişti bilen biri bana bir günlük yeme programı söylermi teşekkürler
  14. Arda_1xxx

2024 lgs lise önerisi %4.38

Arkadaşlar 2024 lgs den 449 puan aldım %4.38'lik dilimdeyim hangi liseleri önerirsiniz anadolu veya fen lisesi olsun imamhatip ve meslek istemiyorum bölge olarak ise annem çevresi ve lise iyi olsun uzaklığı farketmez diyor istanbul başakşehirde oturuyoruz ama genede silivri çatalca tarzı yerleri...
  15. Arda_1xxx

S23fe ram plus gereklimi

Arkadaşlar s23fe telefonumda 4 GB ram plus açık onu kapatayım yoksa kalsınmı telefona zararı varmıdır
Geri