Arama sonuçları: *

• Users: Fatih50327
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

Yardım 25-30 Arası Laptop Tavsiyesi Olan Var Mı?

Kardeşimin laptopu bozulduğu için kendisine bir laptop bakıyoruz. Oyun falan oynamıyor herhangi bir stüdyo işi ile de uğraşmıyor genel olarak sadece iş için world/excel/power point kullanıyor ve film/video izliyor. Kendisini sadece bu işler için 50-60 k lık laptoplar almaması gerektiğini...
  2. F

Topladığım Sisteme Bakar Mısınız

Hem bu siteden hem de gemini yardımı ile sora sora bir sistem topladım. Asıl amacım stüdyo işleri ile uğraşmak ama hikaye oyunları da oynarım diye düşünüyorum. Bu sistem sizce nasıl duruyor? Anakartta biraz fazla pahalıya kaçtım ama belki gelecekte arttırma falan yaparsam diye ucuza da kaçmak...
  3. F

Yapay zekanın 5060 ti 16 gb ve ryzen 7 9700X tavsiyesi

Bu ekran kartı ve işlemci ile bir sistem dizicem bana tavsiyeler sunar mısın dedim ve bunları sundu genel olarak verdiğim fiyat aralıklarında. Bu parçalar sizce mantıklı mı veya daha uygun, fp seçenekler var mı? SİSTEM BİLEŞENLERİ LİSTESİ Kullanım Amacı: - Öncelik: Stable Diffusion ve Blender...
  4. F

Yardım 5060 ti 16 gb Ekran Kartı Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim

Oyunda tek tük oynasamda genel olarak stable diffusion veya blender gibi biraz daha vram ihtiyacı duyacağım uygulamalar kullanıyorum. Bilgisayar donanımları ve markalar hakkına bilgim sıfıra yakın o yüzden şuna dikkat et, şu markadan alma, şu siteden uzak dur tarzı söylemlerin hepsine açığım. Şu...
  5. F

Çözüldü✓ Kioxia mı Crucial Mı

Bu ikisi arasında kaldım ve bu konularda bilgim fazlasıyla az yardımcı olabilecek olursa çok sevinirim : Kioxia / Crucial . Ayrıca bütçem 3k başka tavsiyesi olan olursa onlara da açığım.
  6. F

Çözüldü✓ CT1000P3PSSD8 Alınır mı Ve Laptopuma Uyumlu mu?

Merhabalar acer nitro an16.41 model laptopa sahibim ve alırken yanlış değilsem 1 adet boş ram ve ssd soketi olduğu söylendi. Bundan emin olmak için nerden bakabilirim ve ek olarak almaya çalıştığım CT1000P3PSSD8 ssd yi bana vatan mağazasında tavsiye ettiler. Bu konular hakkında bilgim aşırı az...
  7. F

Yardım 35 k bilgisayar önerisi

35 k civarlarında bir bilgisayar ariyorumda genel olarak nitro 16 , nitro 5, ho victus 16 modellerini gördüm bu fiyat bandına bir tavsiyesi olan var mı ve de bu yazdığım modellerin bir sorunu var mı?
  8. F

Yardım Hangisi Sizce Hp Vitus 16 vs Acer Nitro 16

https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-16-s0063nt-amd-ryzen-5-7640hs-16gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-16-fhd-tasinabilir-bilgisayar-8q4k3ea-p-HBCV000053UTPS?magaza=TecTex&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV000053UTPS&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c...
  9. F

Yardım Bu ikisinden hangisi daha mantıklı

https://www.trendyol.com/monster/abra-a5-v20-4-2-intel-core-i5-12450h-32-gb-ram-1-tb-ssd-6-gb-rtx-4050-freedos-15-6-fhd-144-hz-p-760273243?boutiqueId=61&merchantId=105286...
  10. F

Yardım Taksitlerle maksimum 27-28 k bilgisayar önerisi ve bilgisayar indirimleri.

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-16-an16-41-ryzen-5-7535hs-16gb-512gb-ssd-rtx4050-6gb-dos-16-wuxga-165hz-tasinabilir-bilgisayar-nh-qkbey-004-p-HBCV00005T6QJP?magaza=Teknorya&utm_source=pc&utm_medium=epey&utm_campaign=c&utm_content=HBCV00005T6QJP&utm_term=c&wt_pc=epey.c.c.c Bu bilgisayar...
Geri