Arama sonuçları: *

• Users: MehmetEps
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım MİKROFONUM ÇALIŞMIYOR !

https://youtu.be/qFlmEJPFE VİDEODA TÜM DETAYLARDAN BAHSETTİM DRİVERLARI GÜNCEL HİÇBİR PROBLEM YOK BAŞKA PCDE DE ÇALIŞIYOR .
  2. M

Yardım MİKROFONUM ÇALIŞMIYOR HİÇBİR PROBLEM YOKKEN

Mikrofonum çalışmıyor detaylı biligiyi videoda anlattım yardımcı olursanız çok sevinirim.
  3. M

F/P OYUNCU KOLTUĞU 4000-6000 TL

FİYAT PERFORMANS ÖNEREBİLCEĞİNİZ KOLTUKLARI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
  4. M

YAYINDAYKEN ALERT ÖNÜME DÜŞMÜYOR

MERHABA ÖNCELİKLE İSMİM MEHMET BİRKAÇ GÜNDÜR KİCKDE YAYIN AÇMAYA BAŞLADIM AMA BOTRİXDEN AYARLADIĞIM ALERT (ABONE,BAĞIŞ) VE CHAT BİLDİRİMLERİ OBS EKRANIMDA GÖRÜNMESİNE RAĞMEN MASAÜSÜNDE VEYA OYUNDAYKEN GÖRÜNMÜYOR VİDEOADA AÇIKLADIM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. NOT: ARKADAŞLAR VİDEODADA...
  5. M

WEBCAM ÖNERİSİ 2000 TL

WEBCAM ÖNERİSİ 2000 TL BÜTÇE.
  6. M

1000 TL MİKROFON ÖNERİSİ

UFAK TEFEK VİDEO ÇEKMEK VE TWİTCH,DİSCORDDA NET BİR SES İÇİN 1000 TL BÜTÇEM MİKROFON ÖNERİRMİSİNİZ
  7. M

Yardım EKRAN KARTIM PCYE UYMUYOR

ARKADAŞLAR MERHABA BU SİSTEMİ YENİ ALDIM MONTAJ EDİLMİŞ ŞEKİLDE TESLİM ALMAK İSTEDİM O ŞEKİLDE SİPARİŞ VERDİM LAKİN EKRAN KARTI TAKILMADAN GELMİŞ BENDE BİLGİSAYARCIMA GİDİP EKRAN KARTINI TAKMASINI İSTEDİM VE BANA ŞÖYLE BİR YANIT YAZMIŞ : Pisiay express yuvasına takıldığında ekran kartı Uzunluk...
  8. M

Gami̇ng Kulaklik Öneri̇ 3500tl

Gaming kulaklık almayı düşünüyorum ilk başta konfor çok önemli ve ses kalitesi sizce bu fiyata corsair void elite değer mi biraz eski bir kulaklık ama iş göreceğini düşünüyorum daha iyi bir öneri varmı ?
  9. M

YENİ PC İÇİN WİNDOWS 10 MU 11 Mİ ?

Selamlar yeni bir bilgisyar satın aldım amd işlemci ve ekran kartına sahip sizce windows 10 mu kurmalıyım 11 veya pro modeli mi kurmalıyım 11 hakkında bir kaç olumsuz yorum okudum şimdiden teşekkür ederim.
  10. M

SİZCE HANGİ MONİTÖRÜ ALMALIYIM ?

SİZCE BU MONİTÖRLER MANTIKLIMI ÖNEREBİLECEĞİNİZ DAHA İYİ BİR MONİTÖR VAR MIDIR ?
  11. M

Çözüldü✓ Ryzen 5 7500F ve RX 7700 XT sistem alınır mı ?

Bu sistem sizce 29 bine alınır mı ?
  12. M

2K F/P MONİTÖR ÖNERİSİ

2 K F/P bir monitöre ihtiyacım var bu ikisi gözüme çarptı sizce nasıl almaya değermi yoksa ne önerebilirsiniz ?
  13. M

R7 7800X3D ve RX 7800 XT Sistemde Darboğaz Olur mu?

Bu sistemi topladım lakin 1 sorum olucak 1080 p monitör yeterlimi yoksa 2 kya geçmem şartmı buna göre monitör önerirseniz sevinirim
  14. M

Çözüldü✓ Si̇zce Hangi̇ Si̇stemi̇ Almaliyim ?

Arkadaşlar merhaba 45 bin tl bütçem var bu iki sistem arasında kaldım sizceh hangisini almalıyım oyun için kullanacağım çok ufak tefekte iş amaçlı 45 bin bütçem var sizce hangisi uygun olur ve ekstra eklemem gerek bir şey varmı örneğin sıvı soğutma gibi
  15. M

PC SİSTEMİ DEĞERLENDİRİRMİSİNİZ

Bu bilgisayarı kendim topladım uymayan bir parça veya öneriniz varmı toplam 46 bin tl tuttu
  16. M

SİZCE BU SİSTEM BU FİYATA ALINIR MI?

https://bit.ly/49MNfQm Sizce bu sisteme değermi ekstra olarak sıbı soğutucu ekleyip rami ikileyeceğim.
  17. M

HAZIR SİSTEM 35-40K

hazır sistem 40 k bütçe
  18. M

HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ 30-40 K

30 40 bin arası bütçem var monitörü dahil veya hariç hazır sistem önerisi yapar mısınız ?
  19. M

F/P HAZIR SİSTEM (30-40K) ARASI

30 40 bin arası bütçem var monitörü dahil veya hariç hazır sistem önerisi yapar mısınız ?
  20. M

30.000-40.000 Arası monitör dahil masaüstü pc

Sizce şuanda almak mantıklımı beklemeli miyim ve ne önerebilirsiniz teşekkür ederim
Geri