Arama sonuçları: *

• Users: Cemmy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Oyun paylaşımını kapatma / oyun kaldırma.

Dostlar merhaba, ben 4-5 ay önce bir arkadaşla Playstation 5 üzerinden oyunları paylaştık ve bu arkadaş çok kötü bir ayıp yaptı. Bu sebepten ötürü paylaşımı kapatmanın ve oyunlar erişimini kapatmanın bir yolu var mı?
  2. C

Monitör yerine bu TV'yi kullansam kötü mü olur?

Merhaba dostlar, ben de şöyle 4K QLED bir tv var ve baya memnunum, konsol için almıştım. Bu TV'yi bilgisayar için kullansam nasıl olur sizce? Ben de şu an "GIGABYTE 27" G27QC A 165Hz 1ms" 2K bir monitör var. Ekran kartı olarak 4080 SUPER var ve 4K'da oyun deneyimlemek istiyorum.
  3. C

15-20K Bütçe ile alınabilecek en iyi telefon?

Merhaba dostlar 15-20K bütçem var ve telefon almak istiyorum, 2-3 şey dışında pek şey yapmıyorum. Çok müzik dinlerim, arada yayın ve video izlerim, Wild rift falan oynarım. Ekran ve pil kalitesi iyi olan, RAM ve depolama kapasitesi iyi telefon önerileriniz var mıdır? Kafamda Nothing Phone 1 var...
  4. C

İşlemci için alınan macun ekran kartı için kullanılabilir mi?

Merhaba dostlar, işlemci için alınan termal macunu ekran kartı için de kullanabilir miyiz yoksa ona başka bir şey mi almamız gerek? Yakında PC'yi temizliğe ve bakıma göndereceğim de. Aldığım macun da bu;
  5. C

Öneri 3000-3500TL Bandında kulak üstü kulaklık önerisi.

Merhaba dostlar, başlıkta da belirttiğim gibi 3-3.5K bandında sporda ve dışarı kullanmak üzere kaliteli ve rahat bir kulaküstü kulaklık arıyorum, ses seviyesi yüksek, noise canceling özelliği olan ve kulak kısımlarının büyük olduğu bir kulaklık önerebilir misiniz?
  6. C

PC AÇILDIKTAN 3-5 DAKİKA SONRA EKRAN GİDİYOR.

Merhaba dostlar, başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarı açıyorum hiçbir sorun yok, BIOS sürümü de güncel. işletim sistemi de win 11 ama bilgisayar açıldıktan bir 2-3 dakika sonra ekran gidiyor ve sinyal yok hatası alıyorum. Başka Displayport kabloları ile de denedim sertifikalı 1.4 kablo ile...
  7. C

MONİTÖR KAPANIYOR, HDMI VEYA DISPLAY PORT EKRANI GELİYOR.

Selamlar dostlar, 2 gündür bu sorunla karşılaşıyorum kafayı yememe ramak kaldı. Oyun oynarken veya düz video izlerken bir anda monitörün ekranı gidiyor ve hdmi - display port kutucukları çıkıyor. Kasada olduğu gibi güç var, klavye ve mouse açık. sadece monitörde oluyor. Yeniden başlatınca ekran...
  8. C

Yardım Bu tam olarak ne demek oluyor?

Gördüğünüz gibi 10 gündür falan bu şekilde duruyor, bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim, bu ne demek oluyor tam olarak?
  9. C

MNG ve gümrük rezilliği :D

Merhaba dostlar, ekte de gördüğünüz gibi ürünleri dereyse bir ay önce sipariş ettim ve neredeyse 2 haftadır olduğu yerde sayıyor. Muhtemelen gümrük çalışanları veya MNG çalışanları yeni yasanın başlamasını bekliyor ki ceza ödeyelim, ben artık art niyet arayama başladım, böyle rezillik olamaz...
  10. C

PS5 SLIM mi yoksa PRO mu beklenmeli?

Merhaba dostlar, çok yakın zamanda konsol almayı düşünüyorum. hali hazırda 4K 120HZ bir televizyon aldım. Sizce Slim digital mi almalıyım yoksa PRO sürümünü mü beklemeliyim, Slim versiyonunu alırsam gelecek oyunlarda çok bir şey kaybeder miyim?
  11. C

Sizce ne yapmalıyım, kafam çok bulanlık..

Selamlar dostlar, yakın zamanda PS5 almak istiyorum ama PS5 mi alsam yoksa PRO sürümünü mü beklesem çok kararsız kaldım. Malum söylentiler 3 kat güçlü olacak diyor ama malumunuz Türkiye'de yaşıyoruz, buraya gelir mi yoksa gene karaborsa mı olur çok kararsız kaldım. Bilgisayar demeyin dostlar, 1...
  12. C

Temu'dan sipariş sonrası.

Malum yeni kararla artık Temu olayı da yalan oldu, benim merak ettiğim bir şey var. O karar tüm siparişler için mi geçerli yoksa önceden verilen ve kargoda olan/havaalanına gelmiş siparişler için de mi geçerli?
  13. C

Ekstra kapıda vergi çıkar mı?

Merhaba dostlar, TEMU üzerinden birkaç ürün aldım ve sorum şu burada gözüken vergi dışında ekstra kapıda veya bir yere vergi vermem gerecek mi? Birkaç yere baktım ve çoğunlukla bunun dışında vergi verilmiyor dendi, emin olamadım.
  14. C

Nvidia sürücüsünü kurunca pc kapanıyor.

Merhaba dostlar, Nvidia'nın kendi sitesinden sürücüyü inidirip kuruyorum, bir süre sorun yok ama bir süre sonra render alırken veya 3-5 dakika bekledikten sonra ekran gidiyor, klavye ve mouse'nin ışıkları yanıyor, soğutucu fanları normalden hızlı çalışmaya başlıyor. Sürücüyü DDU kullanarak...
  15. C

Soğutmadan böyle ses geliyor ve pc kapanıyor.

Merhaba dostlar, bugün yeni sistem aldım ve sorunsuzca kullanıyordum, birden sıvı soğutmadan aşırı yoğun bir fan sesi geldi ve sonra ekran gitti, klavye ve mouse'da halen güç ve ışık vardı. Aynı şekil kasada da. Sıcaklık ve voltaj değerleri ekte, aynı zaman bir tane de video koydum. Yardımcı...
  16. C

Ekran kartının böyle olması normal mi?

Merhaba dostlar, topladığım sistemim elime ulaştı ve bileşenleri incelerken bir şey fark ettim, ekranın kartının çizgilerinden birisinin yarısı yok, böyle olması normal mi yoksa bir anormallik mi var?
  17. C

4080 SUPER için 850W 80+Gold ATX3.0 yeterli mi?

Merhaba dostlar, ekte gördüğünüz sistemi sipariş ettim, sizce bu PSU( FSP Hydro GT PRO 850W 80+Gold ATX3.0) bu sistemi besler mi? maalesef bütçem olmadığı için üstüne çıkamadım bir de güç kablosu için ekstra bir şeyler almama gerek var mı?
  18. C

Gamegaraj üzerinden havale ile alışveriş

Merhaba dostlar, bugün gamegaraj üzerinden topladığım sistemi sipariş edeceğim ama maalesef banka veya kredi kartı limitim yetmiyor. O yüzden havale ile yapacağım, Havale ile ilk kez alışveriş yapacağım için nelere dikkat etmeliyim ve sorunsuz bir sipariş için ne yapmalıyım?
  19. C

Gamegaraj bu ürünlerin kutusunu yollar mı?

Merhabalar dostlar, gamegaraj üzerinden bu sistemi alacağım ama kafamda bir soru var, bazı yerleri kutulu gönderilir bazı yerlerde tray yazıyor. Şimdi ben bu sistemi alırsam ekran kartı dışında hangi ürünlerin kutuları gelecek?
  20. C

Render + Oyun Sistemi, Bütçe 90.000 TL'ye

HEM RENDER HEM DE OYUN İÇİN KULLANACAĞIM BİR SİSTEM ARIYORUM, BÜTÇEM 90K.
Geri