Arama sonuçları: *

• Users: IronPeace
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. IronPeace

5600x Isınma Problemi - Yardım!

Merhaba dostlarım , 5600x işlemcimi yeni aldım. Stok fan ile kullanıyorum. Termal macun olarak Arctic mx-4 kullanıyorum. Anakartım aorus b450 pro. İşlemcim yükte 92-93'leri görüyor. Bu normal değildir herhalde ? Stok fanı sıkı ve düzgün şekilde monte ettiğimden emin oldum. Sebebi ve çözümü...
  2. IronPeace

Online Giyim Mağazalarında Kullanabileceğiniz İndirim Kuponları

Selamlar, faydalanabileceğinizi düşündüğüm indirim kuponları
  3. IronPeace

AMD Radeon Ölçümler Katmanını Göstermeme Sorunu

Selam, dostlar FPS ve diğer sistem bilgilerini gösterebildiğin "ölçümler katmanı" neden açılmıyor olabilir bende ? Bir şey engelliyor olabilir mi daha önce yaşayan var mı bu durumu? PC'ye yeni reset attım açamıyorum artık. Ne oyunda ne masaüstünde.
  4. IronPeace

Projeksiyon Sistemi Kurulum Montaj ve Cihazlar Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

Merhaba dostlar, Yakın zamanda evlenip taşınacağım evimin çalışma odasına projeksiyon sistemi kuracağım. Aşağıda sıralayacağım konular ile ilgili bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olursanız mutlu edersiniz. Bilgisayarım odanın bir ucunda olacak. Hemen üzerine tavana perdeyi monte edeceğim...
  5. IronPeace

Monitör Karardığında USB Tak Çıkar Sesi Sorunu MSI Optix MAG241CR

Dostlar, monitörüm uyku moduna girdiğinde (ekran karardığında) USB tak çıkar sesi çıkmaya başlıyor. Monitörün yazılımla entegrasyonunun sağlanması için USB bağlantısı var. Var mı aynı problemi yaşayan veya konu ile ilgili çözüm önerisi olan arkadaşım ?
  6. IronPeace

BIOS Virüsü Olabilir Mi?

Merhabalar, PC'me format atmama rağmen garip olaylar oluyor. Yeni bir SSD almama rağmen pc 20 sn'de açılıyor. Aniden donabiliyor. Programlar stabil çalışmıyor, hatalar verebiliyor, yavaşlıyor. Fotoğraflar dahi bazen açılmıyor, hata veriyor, program kapanıyor. Bazen sistem ışıkları gidiyor. Ping...
  7. IronPeace

Xbox One S'e Bluetooth Kulaklık Bağlama?

Selam, One S'e airpods kulaklık bağlamak istiyorum. Bluetooth Dongle ile bağlanabildiğini gördüm bir videoda? Bilgisi olan var mı arkadaşlar? Bağlanabiliyorsa dongle önerisi olan var mı?
  8. IronPeace

Ekran Kartı Fan Değişimi/Tamiri/Teknik Servis

Gençler ekran kartı fan değiştirme/tamir/teknik servis tecrübesi olan yardımcı olabilir mi, bir kaç sorum var. Yalnız tecrübenizin olduğu sorulara yanıt verirseniz daha faydalı olur. Mutlaka konudan yararlanacak başka arkadaşlar da olacaktır. Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
Geri