Arama sonuçları: *

• Users: Redell03
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

PUBG Sebepsiz Uzaklaştırılma

PUBG oyununda sebepsiz yere kalıcı ban yedim. Oyunda en son 30 Eylül'de giriş yapmama rağmen 4 Ekim günü steam hesabıma girdiğimde uzaklaştırma ile karşılaştım. Destek ile iletişime geçtim durumu dile getirdim ban yemem için illa hile kullanmama gerek olmadığını söylediler. Bir kaç program türü...
  2. R

Yardım 180 Hz gözüküyor fakat siyah ekranda kalıyor.

Elimde Lenovo ideapad gaming 3 15ach6 laptop var ekranı küçük diye ASUS TUF GAMING VG249Q3A marka bir monitör aldım. Laptopta dp girişi yok hdmi 2.0 girişi var. Bu nedenle bende 2.1 hdmi kablo aldım. Monitör elime bugün ulaştı pc ye bağladım bir sorun yoktu fakat 180 hz gözükmesine rağmen 180 hz...
  3. R

BIOS ekrani yan monitorde.

Elimde Lenovo Ideapad gaming 3 rtx 3060 90w ryzen 5 5600h laptop var. Eylulde bios update gelmis ve update ettim fakat sonrasinda biosa girememeye basladim. Internetten baktim baya cozume fakat pek bir şey bulamadim. Bir yerde ekran karti driverindan olabilecegi yaziyordu benim pc dede amd...
  4. R

Çözüldü✓ İşlemci 99 derece görüyor ve pc tam kapasite çalışmıyor.

Elimde Lenovo ideapad gaming 3 15ACH6 laptop var. RTX 3060 90W ve R5 5600H var içerisinde. 1 sene önce temmuzda almıştım ve eylül sonuna kadar hiç temizlik bile yapmamıştım. İşlemci derecesi 99 dereceyi görüyordu ve bir süre öyle kullandım fakat sonra içim rahat etmedi ve içini temizleme kararı...
  5. R

Yardım İşlemci driverı kurunca ekran parlaklığı ayarlanmıyor

Sorunum başlıktaki gibi. Lenovo ideapad gaming 3 bir laptopa sahibim. Rtx 3060 ve ryzen 5 5600h var. Apu işlemci olduğundan dolayı driver kurmak için amdnin driver sitesine girdim ve bana uygun olan en güncel driverı indirdim. Kurduktan sonra bilgisayarımda hiç bir şekilde ekran parlaklığını...
Geri