Arama sonuçları: *

1. E

Argb led ışık önerisi

arkadaş tv ve monitör arkasına argb led önerisinde bulunurmusunuz ? yeni evleniyorum f/p olması önemli
  2. E

MAX 30BİN TL TELEVİZYON ÖNERİSİ

https://www.vatanbilgisayar.com/tcl-55p755-55inc-139-cm-4k-uhd-google-smart-tv-uydu-alicili.html şu televizyonu buldum araştırdım biraz fakat burayada sormak istedim bu fiyata nasıldır sizce alınır mı ?? önerilere açıgım
  3. E

50cc - 80cc - 125cc motor

Samsunda yaşıyorum yokuşlu yollarda oldugundan 50cc yetmeyecegini düşünüyorum aslında ama vergi olmaması ve sigorta zorunlu olmaması çok büyük artı biraz araştırınca 50cclerin 80cc olabildigini ve polislerinde pek birsey demedigini duyup ögrendim Aklımdaki model mondial wing 50 önerir misiniz? ...
  4. E

2.el sistemim kaç para eder

Ekran Kartı :Gigabyte RX580 8 GB Anakart : Gigabyte B450 M H İşlemci : Ryzen 5 5600 Ram : 16x2 3600mhz Asus Tuf Gaming 24" 180Hz 1Ms Monitör Lg 23" 75Hz 1Ms Monitör Msi GM51 Kablosuz Mouse Madline Mad68 He Klavye Havit 2002p Kulaklık Hepsinin kutusu duruyor monitör , işlemci , mouse ve klavye...
  5. E

Öneri 2 klavye arasında kaldım öneriniz var mıdır?

1. https://wraithesports.com/products/madlions-mad-series-mekanik-klavye-manyetik-switch?variant=49162541269185 Madlions MAD68 Limited [Gateron Everfree Switch] - Sarı/Siyah = 2938TL 2...
  6. E

Yardım Amazon mouse iade!!!

Arkadaşlar amazondan mouse aldım iadesini başlattım fakat kesin iadesi olup para hesabıma yatar mı ? Başka mouse alacagım indirimde buldum ama ya iade ettigimin yenisini yollarlarsa elimde kalırsa diye endişem var para iade talebinde bulundum bozuk diye kesin iade ederler mi?
  7. E

MSİ CLUTCH GM51 MOUSE

msi cluch gm51 kablosuz önerir misiniz ? Kablosuzmu alınmalı kablolumu ?
  8. E

Yardım 2.000TL Mouse önerii

Cooler Master CM110 Mouse vardı sensörü hafif hafif arıza vermeye başladıgından 2.000TL bütçe ile mouse arıyorum acil mouse önerebilie misiniz ? Not : HyperX Pulsefire Haste 2 Aldım fakat tuş takılı kaldıgından amazon iadesini başlattım
  9. E

Mouse ve Klavye önerisi Toplam 2000tl

Toplam 2bin tl ye Klavye ve mouse önerisi alabilir miyim ? Temu Amazon gibi yerlerde olabilir.
  10. E

Yardım ACİL ! 4.500TL GAMİNG MONİTOR

Arkadaşlar Bütçe max 4800 4900 olabilir monitör önerilirinizi bekliyorum
  11. E

ACİL !! toplama oyuncu bilgisayarı

arkadaşlar 15.000tl ile 20.000tl arası sadece kasa olarak sistem arıyorum sizce ne alınabilir 20bin tl yi pek geçmez az daha artır şunu al deseniz de olmaz !!
  12. E

1k civarı f/p tws bluetooth kulaklık (acil)

1000TL CİVARINA KONUŞMA GÜRÜLTÜ ENGELLEMESİ YETERLİ SEVİYEDE VEYA İYİ OLAN BLUETOOTH KULAKLIK ARIYORUM SARJ KISMISA BAYA ÖNEMLİ TABİKİ F/P ÜRÜN ARIYORUM
  13. E

1k civarı f/p tws bluetooth kulaklık (ACİL)

1000TL CİVARINA KONUŞMA GÜRÜLTÜ ENGELLEMESİ YETERLİ SEVİYEDE VEYA İYİ OLAN BLUETOOTH KULAKLIK ARIYORUM SARJ KISMISA BAYA ÖNEMLİ TABİKİ F/P ÜRÜN ARIYORUM
  14. E

15.000 tl civarı leptop

15bin tl civarı genel olarak ögrencilik ön planda olacak ama az buzda oyun oynatcak bir leptop arıyorum f/p laptop varsa atabilirmisiniz
  15. E

Öneri Acil F/P televizyon önerisi ortalama 15k

arkadaşlar 10 20tl arası fiyat performans televizyon arıyorum bein connect cart curt indircem mümkünse android olsun
  16. E

Mouse Önerisi 1000tl civarı

1000tl civarına mouse almak istiyorum bu indirimde veya f/p bunu alabilirsiniz dediginiz mouse varmıdır
Geri