Arama sonuçları: *

• Users: cemil_vr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

calisthenic başlamak istiyoruum

selam arkadaşlar 5 aylık gym serüvenimden sonra havalı ve sağlıklı olduğu için calisthenic alanında gelişmek istiyorum boy:184 kilo:80 yağ %14 calisthenic hakkında nerdeyse hiç bilgim yok ve sizden istediğim nerden başlamam gerektiği konsunda yol gösterici olmanız bir kaynak veya program...
  2. C

7800x3d için 360mm soğutma

7800x3d için msi c360 sıvı soğutma kullanmayı düşünüyorum tecrübe eden fikri olan öneririm diyen varmı
  3. C

steam bekleyen bakiye sorunu

oyun iade etmememe rağmen envanterimden sattığım bütün itemler bekleyen bakiyeye giriyor sebebini ve çözümünü bilen varmı
  4. C

sizce hangisini almalıyım

beyaz akvaryum sistem toplama hayalim var bu kasalar f/p duruyor birinde 7 tane argb fan var ve diğerinde hiç fan yok ayrıyeten fan almam gerekecek sizce hangisini almalıyım
  5. C

Dragos Warfire ARGB 7 Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası 3500 TL

bu fiyata 7 tane aargb fanla ve beyaz olmasıyla bence çok güzel bir göz atın derim https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-dragos-warfire-7-argb-fanli-beyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,378250244.html
  6. C

ddr5 sistem toplama tavsiye

selamlar merkezinde 6800xt veya 7800xt ekran kartı bulunan çoğunlukla beyaz olmasını istediğim DDR5 sistem toplamak istiyorum darboğaz yapmiycak güzel bir işlemci oda genelinde kullanacağım aargb leri kolayca kontrol edebilmemi sağlayacak bir anakart ve warcray tarzı bir kasa istiyorum , temel...
  7. C

furmark testinde pc kapanıyor

bilgisayarıma furmark testi yaptığımda direk crash iyorum anında pc kapanıyor nasıl çözebilirim
  8. C

radyatör kablosunu nereye takıcam

deepcool le520 sıvı soğutma aldım anakartım asrock b550m hdv ve üstünde pump fan veya sys fan soketi yok sadece cha fan ve cpu fan var radyatör fanlarını cpu fana pompayıda cha fana bağlasam sorunsuz sağlıklı çalışırmı , ayrıca soğutma ile gelen termal macun yerine başka bişe kullanimmi yoksa...
Geri