Arama sonuçları: *

• Users: StorMAnqeL
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. StorMAnqeL

cpum overcloklu mu ?

Oyun açık olsa da olmasa da masaüstünde de olsam her zaman 4.5 frekansıyla çalışıyor bu normal mi?
  2. StorMAnqeL

IPS Monitör önerisi 1080p

Bütçem 7-9 arası IPS panel 1080p bir monitör önerebilirseniz sevinirim
  3. StorMAnqeL

rog strix scope tkl deluxe alinir mi

Bu klavye yerine ajazzin ak820 pro modelini alicaktim ama maalesef resmi gazetede yayimlanan karara gore yurtdisi alimlara buyuk olcude vergi geldi ve bu model tr saticilarinda kalmadigi icin yirtdisindan vericektim. tam vericektim yarin karar veririm diye yataga yattim ve turko gun gecsinki bir...
  4. StorMAnqeL

Öneri Razer razer blackwidow v3 tkl alınır mı

Yeni klavye almayı düşünüyorum, razer blackwidow v3 tkl boyutu ve kalitesi açısından uygun gibi gördüm ama green switch çok ses çıkarıyor gibi duruyor. Redragon K617 almayı düşündüm ama çok küçük klavye kullanamayabilirim çoğu zamandır büyük klavyeler kullandım. Bütçem 2.5 civarı oynadığım...
  5. StorMAnqeL

Öneri 4070 Ve R5 7500F için monitör

Yeni sistem aldım ve başlıkta da gördüğünüz parçalar için yeni bir monitör alıcam. Bütçe yaklaşık 9k civarı 2k düşünüyorum ama eğer darboğaz yapmaz derseniz 1080 de önerebilirsiniz. Kendim bir kaçtane monitör buldum eğer marka ve modellerinin nasıl olduğunu biliyorsanız yazarsanız sevinirim...
  6. StorMAnqeL

laptop mu almalıyım yoksa kasa mı?

Merhaba arkadaşlar bilgisayar almak istiyorum ve bu üni okuyorum ünim kıbrısta ama orda 7 8 ay burda 4 ay civarı kalıyorum ve benim gönlüm kasadan yana. sadece her yıl 2 kere kışın ve yazın olmak üzere parçaları söküp taşıyıcam sizce mantıklı bir karar olur mu harici laptop'um var iyi kötü orta...
  7. StorMAnqeL

darboğaz yapar mı? Hangi Monitörü Almalıyım?

Ryzen 5 7500f ile Gigabyte GeForce RTX 4070 Gaming Oc almayı düşünüyorum. Bu ikisi darboğaz yapar mı ve monitör olarak 1080p mi yoksa 2k mı almalıyım? (eğer 1080p alırsam darboğaz sorunu büyük derecede artar mı?)
  8. StorMAnqeL

Sizce hangisini seçmeliyim

Ryzen 5 7500f Gigabyte a620m anakart Vento vg20al kasa Fsp 750w 80+ Power 8*2 kingston fury 6000 MHz ram 1 tb m2 ssd Gigaybte rtx4070 gaming oc 12 gb ekran kartı veya...
  9. StorMAnqeL

4060 ti mı yoksa 3070 ti mı

Merhaba yakın zamanda bilgisayar toplamayı düşünüyorum ama ekran kartının RTX 4060 Ti mı yoksa 3070 Ti mı olacağına karar veremedim. İşlemci yi Ryzen 5 5600 seçmeyi düşünüyorum ama başka bir işlemci öneriniz varsa söylerseniz sevinirim. 4060 ti ile 3070 ti arasında kalma sebebim 3070 ti de...
  10. StorMAnqeL

Hazır Sistem İçin Öneri İstiyorum

Merhaba yakında hazır bir sistem almayı düşünüyorum toplama vs çok anlamadığımdan piyasayı hazır almayı düşünüyorum. Hazır sistem için incehesaptan düşünüyorum ama güvenilir mi yoksa başka sitelerde var mı söyleyebilirseniz sevinirim. Ayrıca bütçe 40 - 30k civarı bildiğiniz ve önerdiğiniz bir...
Geri