Arama sonuçları: *

• Users: Cra.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Cra.

🔥İndirim 🔥Hepsiburada Tıkla Kazan Aktif (22.00 Kadar) 🔥

Saat 22:00'a kadar Tıkla Kazan aktif. Ücretsiz şekilde belli kategorilerde kupon veya hepsipara bakiyesi veriyor. Şansını denemek isteyenler değerlendirebilir. Link: https://app.hb.biz/f0VbnQtZ6QAF Tanıtım Hepsiburada
  2. Cra.

Yardım Cs 2 Tr Sunucularinda Pingim 70 E Çıktı Yardım Eder Misiniz Lütfen.

Son 1 haftadır valve ın yeni getirdiği güncellemeden sonra Tr topluluk sunucularında pingim 19 dan 70 e çıktı Avrupa sunucularında 30 ping almaya başladım gerçekten ilginç başına gelen var mı ya da sorunun çözümünü bilen biri var mı ? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
  3. Cra.

❌İndirim Bitti! Akko Monsgeek Fun60 Max Manyetik Klavye 2.199 TL

KAPLAN reisim paylaşmış manyetik klavyeye ihtiyacı olan degerlendirebilir. Pro modeli fiyatına Max. Hem kablolu hem de kablosuz şekilde 8KHz desteği mevcut. Hall effect ve rapid trigger destekli Glare switch ile geliyor. Hotswap mevcut. %60 klavye ihtiyacı olanlar değerlendirebilir. Link...
  4. Cra.

🔥İndirim Monkei Standart Series 1 Wireless Klavye (Yurt Dışı) 2174 TL

Mor ve Pembe Renginde indirim mevcut Kaplan reisim paylaşmış yurt dışı fiyatının yarısı neredeyse değerlendirmek isteyen varsa buyursun ( Has erkekler için ha )
  5. Cra.

1-2k Aralığında F/P Kulak İçi Kulaklık Önerir Misiniz Lütfen

Abime doğum günü hediyesi olarak Gündelik bir kulak içi kulaklık almak istiyorum. Müzik kalitesi iyi Karşı tarafa sesi iyi alıp veren kullanıp memnun olduğunuz ürünler var ise tavsiyede bulunursaniz çok memnun olurum. Not:2.5k ya kadar çıkabilirim bütçede
  6. Cra.

❌İndirim Bitti! North Bayou Nb F80 Monitör Standı 900 TL 🔥

https://amzn.eu/d/0b3cHwAs Kaplan reisim paylaşmış ihtiyacı olan yararlansın. Kendimde bizzat kullanıyorum bu bütçede rakipsiz.
  7. Cra.

Mavi Ekran (Yardım Lütfen) Sadece Valorantta Ekran Donuyor (Siyah Ekran)

Başlıkta da söylediğim gibi oyuna girer girmez 2-3 dk sonra ekran donuyor ve siyah ekran geliyor PC yi güç tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum geri açınca Ekran kartında sarı bir ünlem işareti çıkıyor. İnternetteki çoğu yöntemi denedim işe yaramadı ya da ben yapamadım başına gelip çözen birisi...
  8. Cra.

Yemeksepeti Market 4 Adet Magnum 57 TL (İlk Sipariş)

Öncelikle İlk alışverişte geçerli (350/250) kupon kodu olması lazım .
  9. Cra.

Mavi Ekran Anakartta VGA ışığı yanıyor yardım eder misiniz

Dün bı anda valorant oynarken ekran gitti ama ses var PC fişini sokup takınca düzeliyor lakin ekran kartı driveri gözükmüyor ekran 60hz sabit kalıyor yardım eder misiniz lütfen yapamadım bir türlü Not : Sadece valoranta girince ekran gidiyor yada bana öyle geliyor CS falan oynarken bir sıkıntı...
  10. Cra.

Bu Fiyata En İyi Dikey Süpürge Bumu Satın Alıcam Baska Önerdiğiniz Bisey Varmı ( Dyson v8 Absolute) 16.844.72TL

https://www.idefix.com/dyson-v8-absolute-sarjli-dikey-supurge-p-4896979 Anneme Alicam dostlar bu bütçede daha iyi diyebileceğiniz bir Dikey Süpürge varsa yazarsanız sevinirim.
  11. Cra.

Dyson v8 Absolute alicam En Uygun nereden alabilirim ?

Anneme doğum günü hediyesi Dyson v8 Absolute modelini Alicam arkadaşlar 17000-18000 civarında fiyatları 1000-500 TL değerinde kupon falan varmı alışveriş sitelerinde yardımcı olursanız çok sevinirim.
  12. Cra.

Yardım Fiber internet bağlatıyorum Fiber modem onerisi lazım dostlar.

Yarin eve fiber internet bağlantıcam binada mevcut Türk Telekom Kaliteli çelik gücü yüksek modem öneriniz varmıdır? 1000 Mbps
  13. Cra.

🔥İndirim Secuzi RGB Mekanik Blue Switch oyuncu klavyesi 750 TL

https://www.hepsiburada.com/secuzi-gaming-rgb-mekanik-turkce-q-klavye-blue-switch-pm-HBC00008V2GKO
  14. Cra.

Çekim gücü yüksek dikey Süpürge önerisi olan varmı (bütçe 10.000)

Şuanlik aklıma yatan 2 model var - Samsung Jet75 -Tefal TY6993 X-Pert Sİzin önerileriniz nelerdir?
Geri