Arama sonuçları: *

• Users: 1Kenshii
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 1Kenshii

SSD CrystalDiskMark sonuçları nasıl?

SSD'min sonuçları böyle. Değerlendirir misiniz? Sorun var mı? Şimdiden sağ olun. Verbatim 1TB VI 5000 PCIE4 NVME M.2 SSD
  2. 1Kenshii

Mouse Oynatınca Coil Whine Sesi Geliyor

Boş masaüstünde gezerken mouse yi oynatınca coil whine sesi alıyorum bir bilgisi olan varmı
  3. 1Kenshii

Mouse hareket ettirince gelen parazit sesi

Mouse hareket ettirince kasadan tiz bir şekilde parazit sesi geliyor bir bilgisi olan varmı ?
  4. 1Kenshii

Oyun oynarken gelen ses

Oyun oynarken bu ses geliyor çok nadir gelmediğide oluyor ama genelde geliyor coil whine olabilirmi ? sesi fulleyin
  5. 1Kenshii

Oyunda iken pc den ses geliyor

Pc de oyunda iken bir ses geliyor tiz bir şekilde bazen gelmediğide oluyor coil whine olabilirmi ?
  6. 1Kenshii

Oyunda iken pc den ses geliyor

Pc de oyunda iken bir ses geliyor tiz bir şekilde bazen gelmediğide oluyor coil whine olabilirmi ? 1721682338 Bir bilgisi olan varmı ?
  7. 1Kenshii

Valorantta Coil Whine Sesi

Valorant oyunarken coil whine sesi alıyorum yüke bindiğini düşünmüyorum çünkü rdr oynarken coil whine sesi almıyorum sebebi ne olabilir ?
  8. 1Kenshii

Read Dead Redemption 2 Türkçe Yama

Oyuna türkçe yama attım kare sorunu var güncel bir yama öneriniz varmı yada bir çözümü varmıdır ?
  9. 1Kenshii

Kule tipi soğutu sonrası fps düştü

Bilgisayarım 2 günlük ve sadece valorantta test yapabildim ve işlemcinin sıcaklığının 100 dereceye kadar çıktı ve oyunu kapattım o halde fps 600 lerde geziyordu kule tipi fan taktırdım 35-40 arası geziyor derece fps 400 lerde gezmeye başladı aşırı ısı sonucu işlemci performansını kısmış olabirmi...
  10. 1Kenshii

Valorant fps düşüşü oldu

600 lerde gezinen fpsim vardı 450 lere düştü bi anda silip yüklesem düzelirmi i5 12400f rx 6700 xt 12 gb 16 gb ram
  11. 1Kenshii

İ5 12400F 95-100 DERECE GÖRÜYOR YARDIM EDİN

i5 12400f işlemci valoranta girer girmez bi anda derece yükseliyor anlık işlemci fanı 1200 rpm de dönüyor lütfen yardım edin
  12. 1Kenshii

Kullanılabilir ram miktarı yazısını kaldrıma

Ramlerin tamamını nasıl kullana bilirim konu ile alakalı bilgisi olan varmı ?
  13. 1Kenshii

Mağazadan teslim alma

Vatan biglisayar dan web üzerinden hazır sistem aldım ve montaj aşamasında montajının yapıldığı mağazadan teslim alabilirmiyim bir bilgisi olan varmı
  14. 1Kenshii

Hazır sistem kargo süreci

Vatan Bilgisayardan hazır sistem aldım 7. gün siparişiniz onaylandı yazıyor sorduğumda ise eksik parça varsa tedarik edilmesi bekleniyor olabilir denildi darlamalımıyım normal bir durummu ?
  15. 1Kenshii

i5 12400f işlemciye bu fan yeterlimidir ?

i5 12400f e bu fanı aldım stock fanına göre daha fazla verim alırmıyım. https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-apache-plus-1x120mm-rgb-led-fanli-islemci-sogutucu.html
  16. 1Kenshii

Çözüldü✓ 26000 TL Bütçeye PC Toplama

Bu bilgisayarı almak istiyorum sizce mantıklımı bir problem yaşarmıyım lütfen bilgili kişiler yanıtlasın. (ram aynı modelden 2 adet toplam 32gb ram)
Geri