Arama sonuçları: *

1. garibanfakireleman

Valorant da gereksiz fps drop yaşıyorum

ekran kartım gtx 1060 3gb ve valorant da son güncellemeyi yaptıkdan sonra oyunda fps drop yemeye başladım daha önce böyle bir konu açtığımda herkes rami 16 gb demişlerdi yaptığımda %50 düzeldi ölüm kalım maçına girdiğim vakit 170 fps altına düşmezken rekabetçi tamgaz gibi oyun modlarına...
  2. garibanfakireleman

Valorant oynarken bilgisayarım kasıyor

Bugün başlayan bu sıkıntı yaklaşık 1 saat önce bilgisayara geçtiğim vakit Valorant oynarken poligona ısınmak için girdiğim vakit oyun sanki kötü bir Emulator de oyun oynar gibi kasmaya başladı. Çok rahat 150 - 200 FPS aldığım bilgisayarda 60 FPS zor geçiyor, oyun takılıyor, sesler bozuluyor ve...
  3. garibanfakireleman

Öneri 15.300 TL'ye RX 6800

n11 üzerinde 15.300 TL ye indirimli Powercolor AMD Radeon RX 6800 16 ekran kartı buldum Powercolor ne kadar güvenilir bir markadır onu bilmiyorum ama rx 6800 ekran kartının ortalamada 20 bin TL gibi düşünebilirsek ölü fiyattan mükemmel bir ekran kartı buldum. Ama güvenmeyenler incelemesini...
  4. garibanfakireleman

Çözüldü✓ Monitörüm ısınıp gidiyor.

Yeni aldığım ASUS TUF GAMİNG VG249QL3A Monitörüm bazen gidiyor ve DisplayPort No Signal diyor elimi orta en alta koyunca çok sıcak olduğunu fark ediyorum monitör aşırı ısındığından dolayı bozulmasın diye çok ısındığı vakit görüntü vermeyi kesip kendini soğumaya alma gibi bir teknoloji mi var...
  5. garibanfakireleman

valorant'a giremiyorum

beyler valorantı daha dün yükledim ve bir şey oldu temel eğitim bölümünde Sova konuşması bitmeden önce oyundan atıyor van9003 hatası veriyor Secure boot açık TPM 2.0 zaten açık bir yardım edin Cs'nin sekmelerinden bıktım diye indirdiğim oyunu bir türlü açamıyorum (işletim sistemi win11)...
  6. garibanfakireleman

RTX 2060 mı almalıyım? yoksa daha iyisi var mı?

Şu anda aklımda bir düşünce var RTX 2060 mı? yoksa GTX 1660 SUPER mi? fiyatlarına baktığım vakit çok bir fark olmadığını gördüm yaklaşık 2 bin yada 3 bin TL'lik bir fark var bu metini yazarken Hepsiburada sitesinde 3 günlük RTX 2060 indimi gördüm fiyatı tam olarak 8.999 TL bildiğiniz başka RTX...
Geri