Arama sonuçları: *

• Users: hüseyin40
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. H

Yeni sata3 ssd hangini almalıyım

Merhaba 1 TB sata3 ssd almak istiyorum tam Kasım indirimleri gelmişken ama kararsız kaldım 2 farklı satıcı aynı uslrun ama fiyat olarak 1000 TL fark var bu neden olur
  2. H

Çözüldü✓ James Donkey sata 3.ssd

Merhaba bu sata 3 ssd iyi midir? ben 1.tb istiyordum ama 960 var bunu alsam nasıl olur
  3. H

Çözüldü✓ Sata3 ssd alacagım hanginj almalıyım

Merhaba sata 3 ssd almak istiyorum 1 yada 2 TB hangi marka önerirsiniz bütçe 3000 5000 arası
  4. H

Çözüldü✓ Vram miktarı hangisi doğrudur

Merhaba bilgisayara good of var ragnorok yukleyecem ama vram 6 GB istiyor acaba hangisi doğru bu gorseldekilerin birde i5 10400f işlemci kullanıyorum sorun olurmu yuklesem
  5. H

Çözüldü✓ Sistemimi degiştirmek için PSU uygunmu

Merhaba benim PSU 500 watt şimdi sata ssd3 takmak istiyorum mevcut olarak 500 GB M2 ssd ve Samsung Evo ssd3 var şimdide sata 3 ssd 2tb almak istiyorum acaba PSU da degıstirmem gerekirmi?
  6. H

Çözüldü✓ PSU düşük mü acaba parçaları yukseltirsem sorun olurmu

Merhaba benim PSU nun kaç olduğunu bilmiyorum fotosunu çektim acaba burada yazan mıdır teşekkür ederim
  7. H

Çözüldü✓ Yeni alacağım monitör ekran kartı ile olurmu?

https://app.hb.biz/7wE1eN4uj7jW merhaba almak istediğim monitör bu ge force dtx 1660 Super ekran kartı ile uyumlu olurmu? Teşekkür ederim
  8. H

Çözüldü✓ Uygulamayı kaldıramıyorum

Merhaba bunu nasıl silebilirim uygulamalardan kaldıramıyorum. Yerel disk c den sildim ama buradan kaldiramiyorum
  9. H

Çözüldü✓ Bilgisayar sistemi nasıl?

Merhaba benim masa üstü bilgisayar sistemim nasıl. Assasin Creed valhalla ve far cry 6 gibi oyunları oynayabilirmiyim
  10. H

Çözüldü✓ Sata3 ssd performansı

Merhaba bu akşam taktığim Samsung Evo 870 500 GB performansı nasıldır? Teşekkür ederim
  11. H

Çözüldü✓ Masaüstü bilgisayar yeni sata 3 ssd takma

Merhaba masa üstü bilgisayarımda 500gb M2 ssd var.Yeni bir sata3 ssd takmak istiyorum.Parca değiştirme tecrübem yok ama video lardan biraz ögrendim kendim taka bilirmiyim? Birde yapmam gereken ayar varmı? Sadece oyun kurmak için teşekkür ederim. Yeni aldığım ssd Samsung Evo 870.
Geri