Arama sonuçları: *

1. Destanmeral0202

Chevrolet Araba Kullanıcı Yorumları

Merhabalar Arkadaşlar Chevrolet 2005 Model Arabalar Hakkında Kullacı Yorumlarınızı Alabilirmiyim herhangi bir kronik sorunu falan var mı yardımcı olusanız sevinirim :) 2005 Model ve Üstü Arabalar
  2. Destanmeral0202

Internet Archive Çok Yavaş Dosya Yükleniyor

Merhabalar İyi akşamlar arkadaşlar Internet Archıve dosya Yüklüyordum Normalde benim Upload hızım 8 Mbps ama Internet Archıve a atarken 1-2 Mbps arasında gidiyor neden bu kadar yavaş gidiyor VPN ile ABD bağlanıp yüklesem daha hızlı yüklenir mi
  3. Destanmeral0202

Teslanın İnternet Sitesinde Tesla Model Y siparişleri yok

Merhaba Arkadaşlar Teslanın internet sitesine bir gireyim dedim ama Tesla Model Y siparişleri yok bu durum neden olur
  4. Destanmeral0202

WMware paylaşılan klasörler kapalı mı

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar ACİLL bir şey sormak istiyorum VMware de paylaşılan klasörler kapa lı mı ve nasıl kapatılır lütfen yardımcı olun 1731443572 Sanal Makinenin içinde MEMZ yi test edicem paylaşılan klasörler açık olursa sıkıntı olur
  5. Destanmeral0202

Şoray Et ve Sucuk Tek tırnaklı Et Tespitii

Herkese merhabalar arkadaşlar Tarım ver orman bakanlığının sitesinde Tarım Ve Orman Bakanlığının Sitesi Şoray Et ve sucuk adlı şirketin tek tırnaklı eti tespiti yapılmış ama adamlar günlerdir davalarla uğraşıyor sizce bir daha Şoray adlı yerden sucuk almalı mıyım benim kendi kararım almamak...
  6. Destanmeral0202

Şoray Et ve Sucuk Tek Tırnaklı Et Tespiti

Herkese merhabalar arkadaşlar Tarım ver orman bakanlığının sitesinde Tarım Ve Orman Bakanlığının Sitesi Şoray Et ve sucuk adlı şirketin tek tırnaklı eti tespiti yapılmış ama adamlar günlerdir davalarla uğraşıyor sizce bir daha Şoray adlı yerden sucuk almalı mıyım benim kendi kararım almamak...
  7. Destanmeral0202

Kazançlı Adım uygulaması Google Fite bağlanmıyor

Herkese merhaba arkadaşlar Kazançlı Adım uygulamasında Google Fite bağlanmıyorum acil yardım Google Drive linki https://drive.google.com/file/d/1wvNfD2cYt7RnBkjX84ygcAEbAdnUpFel/view?usp=drivesdk
  8. Destanmeral0202

Kaspersky Play Store da yok

Herkese Merhaba arkadaşlar Kaspersky telefonuma indirmek istedim fakat Play Store da Kaspersky yok Acil yardım edin bana
  9. Destanmeral0202

Google Meet vs Microsoft Teams

Arkadaşlar iyi akşamlar diliyorum Google Meet mi yoksa Microsoft Teams bir karar veremedim ikiside 60 dakikaya kadar ücretsiz ama Google Meet web den konuşma yapılabiliyor ben kararımı Google Meet üzerine verdim sizin seçiminiz nedir
  10. Destanmeral0202

GM 20 pro telefon aşırı donuyor

Herkese merhabalar. General Mobile GM 20 Pro telefonum aşırı donuyor. Instagram'da video izlerken, YouTube'da video izlerken sürekli video takılarak ilerliyor. Yani FPS aşırı düşük. Ben bu durumdan şikayetçiyim. Eskiden bu olmuyordu ama şimdi olmaya başladı. Bu sorunu yaşıyorum.
  11. Destanmeral0202

SO N DAKİKA İNSTAGRAM BTK TARAFINDAN KAPATILDI

Arkadaşlar maalesef bu iğrenç btk yüzünden instagram engeli yedi bu konudaki fikirleriniz neler çok merak ediyorum zten threads açıldı kapandı bir instagramımız vardı oda gitti inşallajh YouTube gitmez
  12. Destanmeral0202

GM 20 PRO DAKİ BÜYÜK HATA

Arkadaşlar merhaba ben GM 20 Pro Kullanıyorum ama Instagram'da ve YouTube'da aşırı kasma var videolar kasa kasa ilerliyor lütfen yardımcı olun ACİLL 🚨🚨🚨
  13. Destanmeral0202

Papara kart 13 yaş altı alınabilir mi

Merhaba Arkadaşlar 30 Temmuz 2012 doğumluyum Papara Black Kart alabilirmiyim veya müşteri hizmetleri ile konuşup kendi ismimim üzerine alabilirmiyim veya veli simli olsada olur sıkıntı olmaz
  14. Destanmeral0202

Dosya.co ya dosya yüklerken çok geç yükleniyor

Dosya.co ya dosya yüklerken aşırı geç yüklüyor Upload hızım 5 Mbps ama Dosya.co KB hızında yüklüyor lütfen yardımcı olun ACİLLL🚨🚨🚨
  15. Destanmeral0202

Elektrikli scooter önerisi

Arkadaşlar merhaba Menzil farketmez 10.000 TL ile 15.000 TL arası elektrikli scooter arıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim ACİLLL
  16. Destanmeral0202

Klima suyu temizlikte kullanılabilir mi

Klima suyu temizlikte kullanılabilir mi biz klima suyunu Viledanin içine döküyoruz ve evi temizliyoruz herhangi bir sakıncası varmı mıdır detaylı olarak açıklarsanız sevinirim
  17. Destanmeral0202

Kablonet fatura kesilme tarihini nasıl geri alabilirim

Kablonet fatura kesilme tarihimi nasıl geri alabirim mesela 30 Temmuzda kesilecek ben bunun tarihini 22 Temmuza alabilirmiyim
  18. Destanmeral0202

Vodafone fatura kesilme tarihi nasıl değiştirilir ACİLLLLL

Vodadone fatura kesilme tarihini erkene almak istiyorum benim faturam 30 Haziran'da kesiliyor ben bunu 7 Temmuza alabilir miyim hızlı yanıt verebilirseniz sevinirim.
  19. Destanmeral0202

Vodafone fatura kesilme tarihini nasıl değiştirebilirim ACİLLL

Vodadone fatura kesilme tarihini erkene almak istiyorum benim faturam 30 Haziran'da kesiliyor ben bunu 7 Temmuza alabilir miyim hızlı yanıt verebilirseniz sevinirim.
Geri