Arama sonuçları: *

• Users: Yogirt
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Yardım Ets2 deki modu bulamıyorum

Verdiğim resimdeki modu nereden indirebilirim? ProMods falan yüklü fakat bu kod varsa bile neresi bilmiyorum. Ayrıca bu yol gibi yüksek yokuşlu tırın bağırıpda zar zor çıkacağı dağ yolları var mı?
  2. Y

Yardım Yüksek bileşenli bilgisayarım gta V de düşük fps alıyor

bundan 1-2 ay önce ankaraya gittim geldiğimde bilgisayarı açtım gta V e girdim normalde yüksek fps alırken çok düşük fps aldım sonrasında ekran kartının (4060ti 16gb) driverlarını güncelledim nvidianın uygulamasından hala aynıydı daha sonra grafik ayarlarını restore deafults tuşuna basarak...
  3. Y

Yardım Direksiyon Seti V995 Viteste Hata Var

vites boştayken 3. vites gösteriyor yine boşta hafif sağa kaydırınca 5 hafif sola kaydırınca 1 e takıyor lütfen görenler gıcıklık yapıp geçmesin bazı kişiler öyle yapıyor
  4. Y

Modding Bilgisayarda hiçbir şey yönetici olarak çalıştırılmıyor

bilgisayarımda hiçbirşey yapamıyorum neredeyse birkaç gün önce bir hata almıştım xboxda 3 youtubere baktım hepsi bir dosyayı siliyordu bende sildim fakat ondan sonra cmd,powershell gbi uygulamaları (görev ve aygıt yöneticisi dahil)yönetici olarak çalıştıramıyorum
  5. Y

Pc de büyük sorun var

pc de hiçbir şeyi yönetici olarak çalıştıramıyorum lütfen yardım edin yönetici olarak çalıştırdığımda bekliyor bekliyor ve bu hatayı veriyor 2 gündür bunu kafama takıyorumher yere baktım bir çözüm bulamadım
  6. Y

Bilgisayara garip şeyler oluyor

geçenlerde xbox gamepass de forza horizon 5 yüklüyordum son 300 mb kala bir hata verdi hata kodu ´´0x80070005´´ ayrıca bu olduktan sonra bilgisayarımda aygıt yöneticisi, görev yöneticisi açılmamaya başladı gta 5 bile açılmıyor bir türlü anlamadım korkuyorum.
  7. Y

Yardım Acserver sunucu kapanma sorunu

ac serverde sunucu kuruyorum assettoya girip bakıyorum 10-15 saniyeye kapanmış bir türlü arkadaşlarımla oynayamıyorum ancak başkalarının olduğu sunuculara girip oynayabiliyorum bir çözüm varmı
  8. Y

Yardım Msi dragon center mystic light yok

msi center yükledim ama mystic light yok ne yapmalıyım?
  9. Y

Yardım monitörümde ölü pixel var

monitörümde ölü pixel var ne yapabilirim aklıma hiç bir şey gelmiyor lütfen yardımcı olun
  10. Y

pc de bluetooth olmuyor yardım edin ağlıyacam artık

aygıt yöneticisinde generic bluetooth adapter sorunu var bluetooth hiç bir şeye bağlanmıyor lütfen yardım edin deliricem artık
  11. Y

generic bluetooth adapter

bilgisayarımda bluetooth özelliği yok yani generic bluetooth adapter sorunu var yardım edin
  12. Y

bilgisayarımda bluetoothu kullanamıyorum

bilgisayarımda bluetooth özelliği yok yani generic bluetooth adapter sorunu var
  13. Y

pc de bluetooth yok yardımm!

bilgisayarda bluetooth yok ne yapabilirim generic bluetooth adapter uyarısı var
  14. Y

biggisayarda bluetooth yok

bilgisayarda bluetooth yok ne yapabilirim generic bluetooth adapter uyarısı var
  15. Y

bilgisayarım resimlerin pixellerini düşürüyor

ben 4k duvar ksğıtları indirmiştim daha önce 4 idi ama şimdi 480p fln neden böyle oluyor
  16. Y

windows verilerimi kaybettim

windows11 den 10 a geçtim fakat tüm her şey silindi dosyaları yedekledim fakat nasıl geri alacağımı bilmiyorum acil yardım edin tüm herşeyim gitti lütfen bilen biri yardım etsin
  17. Y

ps4 kolu önerisi yapacak

1000 tl ye tuş simgeleri orjinal olan 2 tane kol lazım kendisi çakmada olabilir farketmez indirime giren veya düşük fiyatlı bir şey varmı
  18. Y

ps 4 kolu önerisi yapabilecek

1000 tl ye tuş simgeleri orjinal olan 2 tane kol lazım indirime giren veya düşük fiyatlı bir şey varmı
  19. Y

Mouse önerisi yapabilecek

Max 300tl mouse önerisi varmı oyun için
  20. Y

Rtx 3070ti ryzen 5 5600x valo fps

Rtx 3070 ti ve ryzen 5 5600x ikilisi valoda kaç fps verir düşük ayarlarda acil cevap
Geri