Arama sonuçları: *

1. İ

GPU Asla %100 Olmuyor

Selamlar, Asus TUF Gaming A15 RTX4060 140W ve R7 7435HS kullanıyorum. 1080p, 2K ve 4K olmak üzere hiçbir çözünürlükte GPU %100 kullanılmadı. Oyun fark etmeksizin en yüksek ayarlara almama rağmen bir şey değişmedi yardım edebilir misiniz? Ya da GPU %100 sabitleyebilmemin bir yolu var mı? Verdiğim...
  2. İ

TUF A15 laptopta GPU kullanımı %65 civarı geziyor olmuyor

Merhaba, ASUS TUF Gaming A15 RTX 4060(140W) R7 7435HS laptopuna sahibim. Ekran kartım hiçbir zaman %100 kullanmıyor oyun fark etmeksizin. Max %65 gördüm. Cyberpunk 2077 oynarken tüm ayarları full yapıp RT açmama rağmen bir şey değişmedi. Sadece Cyberpunk 2077 de değil GTA 5 Enhanced, PUBG, Forza...
  3. İ

RX6550M Teknolojileri Düzgün Çalışıyor mu?

Merhabalar, RX7600S olan bir laptop almayı düşünüyorum fakat bütçem çıkmaz ise RX6550M olan bir laptop alacağım. AFMF 2 - RSR - FSR 3.1 ve diğer teknolojiler düzgün çalışıyor mu? HYPR-RX teknolojisi mevcut mu? Youtube videolarından araştırsamda, oyun videolarında sadece FSR açarak veya hiçbir...
  4. İ

QCY T13 ANC Şarj Dolduğu Belli Olmuyor

Merhabalar, İnternetten araştırdığıma göre şarjı %20den az iken kırmızı %20den fazla ise beyaz tam dolu ise yeşil yanıyor olması lazım. Fakat benim kutumda ise olması gerektiği gibi kırmızı ve beyaz yazıyor fakat tam dolunca yeşil yanmıyor beyaz yanıyor ve şarja taktıktan sonra kutu üzerindeki...
  5. İ

Almak İstediğim Kulaklık Çakma Olabilir mi?

Merhaba, Ben Lenovo GM2 Pro modelini araştırdım ve bu ürünün çakmasının da olduğuna dair birkaç şey gördüm. Ürünün beyaz modeli 600 siyah modeli ise 1200TL ve sırf rengi yüzünden 2 katı olması saçma geliyor. Bir bakabilir misiniz...
  6. İ

Lenovo GM2 Pro Orjinal mi?

Merhabalar, Ben Lenovo GM2 Pro modelini araştırdım ve bu ürünün çakmasının da olduğuna dair birkaç şey gördüm. Ürünün beyaz modeli 600 siyah modeli ise 1200tl ve sırf rengi yüzünden 2 katı olması saçma geliyor. Bir bakabilir misiniz...
  7. İ

10 bin TL'ye iPhone SE 2022 alınır mı?

Merhaba, Ucuza 2. el bir iPhone SE 2022 buldum. Fiyatı 10.000TL dendi gidip kendim de inceledim. Ekranı, pili orijinal fakat pil sağlığı %75 ve garantisi sona ermiş durumda. Neden ucuza sattıklarını sordum. Onlara da ucuz satıldığını söylediler. Gene de bir size danışmak istedim. IMEI kontrolü...
  8. İ

Lossless Scaling programı çalışmıyor

Hocam merhabalar, Bugün Donanım Arşivi Youtube kanalında lossless scaling programının videosunu gördüm ve programı satın aldım. Bilgisayarın Forza Horizon 4 oyununu orta ayarlarda 33 fps veriyor. Fakat Lossless Scaling'i açtığımda fps 9'a düşüyor.
Geri