Arama sonuçları: *

• Users: djaxlee6
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

AMD Özel çözünürlük eklemek zararlımı? Uyarı veriyor.

merhaba 1280-960 yapmak istiyorum ama ya monitör yada ekran kartım desteklemiyor hangisi olduğunu biliyormusunuz? Ekran kartım 7700 xt monitör rm344 olması gerek. Cs2 oynuyorum 1280-960 yapmak istiyorum ama bir uyarı veriyor işlemciniz ekran kartınız zarar görebilir diye bu yüzden özel...
  2. D

Rust bazı yerlerde FPS düşüyor

Merhaba sıvı soğutmam bozuktu servise yolladım geldi, şuan sıcaklık felan çok iyi rusttta 55 derece felan oluyor sıcaklık iyi ama bugün rustta bazen FPS 50 ye düşüyordu. Baya düşüyordu sonra şunu farkettim mapte belirli bir yere gidince FPS düşüyor ordan çıkınca FPS düzeliyor. Bu benim...
  3. D

Sıvı soğutma nerde olmalı?

Merhaba xigmatek anubis pro 4fx kasam var ve üstüne 360 ml sıvı soğutma sığabiliyor ama ben üstüne 240 ml taksam 1 fanlik boşluk kalıcak bir şey olurmu ? İlla 360 mi olması gerek
  4. D

Vatandan aldığım sıvı soğutma kullanılmışmı? yardım

Merhaba vatandan hazır sistem aldım ayrı sıvı soğutma aldım ve aynı anda sistemi dizdiler ama sıvı soğutmanin internetteki videolarına baktığımda içinde olmayan bir kutu var ve poşetleri ambalajları yoktu ve şöyle bir şey yaşandı kumanda onlarda kalmıştı ve gidip sonradan almıştım ve kumandada...
  5. D

Hangi mouse alınmalı?

Razer deathadder V3 pro Razer viper V2 pro Logitech g pro superlight 2 Sizce bu mouselerden hangisi alınmalı? Mouse tutuşum calm grip yani avucum mouse a değiyor ama parmaklarım pençe gibi oluyor yani palm calm ortası gibi ama calm grip diye biliyorum. Hangi mouse önerirsiniz Ergonomik olan V3...
  6. D

Sizce hangi mouse alınmalı?

Razer deathadder V3 pro Razer viper V2 pro Logitech g pro superlight 2 Sizce bu mouselerden hangisi alınmalı? Mouse tutuşum calm grip yani avucum mouse a değiyor ama parmaklarım pençe gibi oluyor yani palm calm ortası gibi ama calm grip diye biliyorum. Hangi mouse önerirsiniz Ergonomik olan...
  7. D

Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 vs razer viper v2-v3 pro vs razer deathadder v3 pro

başlıktaki mouse lerden hangisi iyi sizce kalite olarak ve diğer özellikler bakımından.mouse tutarken avucum mousa degıyor ama palm degıl parmaklarım pence gıbı oluyor ama avucum mouseun arkasında degıyor tam olarak. bu claw grip mi oluyor ? eğer claw grip ise başlıktaki mouselerden hangisi daha...
  8. D

Valorantta düşük FPS alıyorum yardım!!!! 7500f 7700xt

7500f işlemci ve 7700 XT ile düşük ayarlarda 400 FPS alıyorum valoda Herkes 600-700 alıyor ben sistemi dün aldım 400 FPS alıyorum ;(((( Dün 600 du bugun 400 oldu nolur yardım edin ağlayacağım
  9. D

FPS im neden düşük bu sisteme göre lütfen yardım edin nolur:(

Bakın yalvarırım yardım edin Sistemi dün aldım aldığım gün valoda 600 FPS felandi bugün ise 400 e düştü neden böyle olmuş olabilir bir günde? Sadece 5-10 dkk stres testi yaptım ekran kartı ve işlemciye başka bişi yapmadım. Şuan format arıyorum Driverleri kendim programsiz kuracağım Kurulumu...
  10. D

AMD 7500f ve AMD 7700xt için fps normalmi ?

başlıktaki sistem ile valorantta 400 fps alıyodum dün 600 dü bugün 400 e düştü nerde hata yapıyorum ? pc yi dün vatandan aldım montajı yapıldı ve aldım fps neden düşük ? driverleri ordakı adam kurmuştu
  11. D

Çözüldü✓ fps im youtube dakı test den daha az ?

7700 xt 7500 f li sistemde internetten baktıgım kadarıyla 600 fps verıyor valorantta ama ben 400 alıyorum bu neden ? dün yani pc yi ilk aldıgım gun 600 deydı olum macında sımdı 400-450 neden boyle olmus olabılır 1 gunde ? işlemciye ve ekran kartına max 10 dkk stres testı yaptırmıstım ondan bısı...
  12. D

Sıvı soğutma Yanlış mı takılmış? normal mi ?

Merhaba vatandan PC almıştım kurulumu onlar yaptı sıvı soğutma yukarda olur diye biliyorum ama fotoğraf ta attığım yere takmışlar bir sorun olurmu şuan çalışıyor yinede sorayım dedim. Kasa xigmatek anubis pro 4fx sıvı soğutucu cougar aqua argb 240 2x120mm
  13. D

Sistemim Nasıl Sizce Her Şey Doğru Mu?

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-dual-7700xt-a620m-k-500gb-ssd-16gb-ram.html bu sistemi aldım kasayı xigmatek anubis aldım big t olan Rami 32 ssd 1 tb yaptım ve soğutma olarakta ZALMAN CNPS20X aldım işlemcim ryzen 5 7500f bu soğutucu iyi diye duydum ama ram lere temas etmez kasaya...
Geri