Arama sonuçları: *

• Users: Bulut1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Pcdeki PSU'yu değiştirince ekran kartı kullanımı artar mı?

Arkadaşlar pcde 650 w corsair PSU vardı. Ekran kartı kullanımım Rustta %50-70 arası değişiyordu ve GPU gücü 152 watts bandındaydı. 700 W cougar PSU taktıktan sonra Ekran kartı kullanımı %100'e geldi ve GPU gücü 160-164 watts bandına geldi. Bu PSU'dan kaynaklı olabilir mi?
  2. B

Vatandan aldığım sistem kapanıyor ve açılmıyor.

Vatan Bilgisayar'dan aldığım hazır sistem 26 Temmuzda elime geçti. Ana karttaki ekran kartı mandalı kırık şekilde geldi fakat iade etmekle uğraşmak istemediğim ve sistemin çalışmasında problem olmayacağı için iade etmedim. Sisteme ekran kartını taktım ve çalıştırdım. Sistem ilk saatlerde...
  3. B

Vatandan aldığım hazır sistemde aşırı ısınma problemi

Oyun oynarken sistem sıcaklığı 75-80 derece bandında başlıyor ve 30-40 dk sonra 100 dereceleri görüyor ardından da bilgisayar kendini kapatıyor yada reset atıyor yada kendini kapatıp soğuyana kadar açmıyor. Bu sistem ile bu durum normal mi yada donanımsal bir sıkıntı mı var? Sistemim bu;
  4. B

4070 i5 14400F sistem 35 bin TL'ye iyi mi?

4070 i5 14400F sistem 35 bin TL'ye iyi mi? Arkadaşlar bu sistemi 35kya aldım fakat bu fiyata iyi mi emin olamadım
  5. B

20-30 K Bandında F/P Gaming Pc

Arkadaşlar birkaç gün içinde bilgisayar almayı planlıyorum. 20-30 k Bandında f/p sistem önerisi yapabilecek var mı?
Geri