Arama sonuçları: *

• Users: lazacken
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Kızdan İnsta İsteme Yöntemi

Merhaba kızla denizde yüzerken göz göze geliyoruz yarın gidiceğim için acil istemem lağzım yanına gidip ne desem instasını verir ve ne teklif etmeliyim
  2. L

İzmirde Laptop Almak İçin Yer

Merhaba izmirden laptop alıcam ama teknosa media markt gibi yerleri gezdim izmirde laptop satan bilişim , mağaza gibi yerler var mı varsa nerede?
  3. L

65 Bin Tl Laptop Önerisi

Merhaba hem oyun için hemde üniversite için laptop alıcam bütçem maximum 65bin ne önerirsiniz ? ben asus rog strix g17 almayı düşünüyorum
  4. L

N11 Gamers Arena Güvenilir mi?

Merhaba bu adamdan laptop alıcam ama güvenilir mi bilmiyorum laptopu aldıktan 2 hafta sonra iş çıkmasını istemem laptop linki : https://www.n11.com/urun/asus-rog-strix-g16-g614jz-n3039-i7-13650hx-16-gb-1-tb-ssd-rtx4080-16-dos-wuxga-dizustu-bilgisayar-36271044?magaza=gamers-arena
  5. L

80 Bin Tl Bütçe Laptop Önerisi

Merhaba 80bin bütçem var hem üniversite hemde oyun için laptop bakıyorum oyunlarda en yüksek ayarlarda rahat oynatıcak laptop lağzım laptop ekranı minimum 16inch ben bir tane buldum ama nasıl bilmiyorım Asus Rog Strix G16 G614JZ-N3039 Core i7 13650HX 16" 16 GB RAM 1 TB SSD 12 GB RTX 4080...
  6. L

Sizce hangisini Almalıyım?

Merhaba 90bin bütçem var bunları beğendim sizce hangisini almalıyım?
Geri