Arama sonuçları: *

• Users: solid
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Samsung Odyssey G6 G61SD DP ile Adaptive Syncde pembe ekran

Merhabalar dostlar, Samsung Odyssey G6 G61SD modelini satın aldım , ancak monitörü Dp kablosu ile bağlayıp adaptive synci açtığımda ekranda titremeler , glitchlenmeler oluyordu. Sonrasında rastgele bir zamanda hdrı açmaya çalıştığımda ekran gitti geldi gibi oldu, sonrasındaysa adaptive sync...
  2. S

Çözüldü✓ Samsung G6 G61SD 2kda 240hz alamıyorum

Merhabalar , bu monitör bugün elime ulaştı. Tam modeli Samsung Odyssey Oled G61SD.Ekran kartım ise GTX 1050Tİ. Monitörün firmware updateini vs de yaptıktan sonra monitörü denerken hdmi kablosuyla bağladığımda en fazla 2k da 120 hz alabildim. DP kablosu ile ise 2kda 240hz görüntü ayarlarında...
  3. S

4070 Super Ryzen 5 7500F sistem için PSU önerisi

Merhaba, başlıkta gördüğünüz gibi bir sisteme sahibim ve kaliteli Gold sertifikalı bir PSU almak istiyorum. Bir önceki sistemimde herhangi bir elektrik kesilmesinde, fiş çekildiğinde vs. bütün boot ayarlarım falan sıfırlanıyordu ve bilgisayar kafayı yiyordu adeta. RAM, işlemci anakart bütün...
  4. S

Yeni sistemde internet problemi

Merhabalar, sistemimde anakart, ram ve işlemci değişikliği yaptım ve am5 sokete çevirdim.Formatladıktan sonra LAN bağlantısında tanımlanamayan ağ sorunu alıyorum. Biosum güncel ve son sürüm.Modeme reset atmayı ve ağ sorunlarını gider yapmayı denedim.Sorun çözülmedi ve sorun gider kısmında...
Geri