Arama sonuçları: *

• Users: dcanylmz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. D

Aşağıdaki sistem nasıl?

Arkadaşlar merhaba, İşim gereği Render, 3D, Animasyon vb. işleri yapmaktayım ve oyunda oynamaktayım. Aşağıda bıraktığım sistemi kendim topladım. Bütçem 85-90 K arası ama fiyat performans açısından daha iyi ve daha ekonomik hale getirmem konusunda yardımcı olur musunuz? Önerilerinize tamamen...
  2. D

AOC 24G4X vs AOC 25G3zm vs Lenovo Legion R25i-30

Arkadaşlar merhaba, Aşağıda linklerini attığım 3 monitör arasında kaldım. Hepsinin kendine has artı ve eksileri mevcut ama F/P olarak hangisi en mantıklı gelir karar veremedim. Genellikle FPS oyunları oynuyorum ama hem FPS harici oyunlar için, hem de iş için (yazılımcıyım) kullanacağım...
  3. D

8-9k civarında monitör önerisi

Merhaba arkadaşlar, Yukarıda belirttiğim fiyat aralığını aşmayacak şekilde monitör arayışındayım. Daha çok FPS oyunları oynuyorum bu yüzden gecikme hızı düşük ve yüksek Hz bir monitör bakmaktayım. F/P dediğiniz bu fiyat aralığının altında ve biraz fazlası tavsiyelerinize de açığım. Şimdiden...
  4. D

Ryzen 5 7500F - MSI GeForce Ventus 2X E 12GB OC RTX4070 sistem nasıldır?

İşlemci - AMD Ryzen 5 7500F 3.70 Ghz 6 Çekirdek 38MB AM5 5nm İşlemci Anakart - MSI PRO A620M-E 6400mhz(OC) M.2 AM5 mATX DDR5 Anakart Ekran Kartı - MSI GeForce RTX 4070 Ventus 2X E 12G OC 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı RAM - Corsair 16GB Vengeance 5200Mhz CL40 DDR5 AMD EXPO Ram SSD -...
  5. D

Çözüldü✓ 40000 TL ye toplama sistem önerisi

Öncelikle herkese merhaba; Bütçem 40.000 TL. Bütçemde duruma göre 3-4 bin TL arttırma yapabilirim. Yazılımcıyım fakat toplayacağım sistemin her türlü iş amaçlı kullanılabileceğini düşünüyorum. Bunlar haricinde rahatça oyun oynayabileceğim, bir yandan da yayın yapıp oyun oynayabileceğim ve beni...
Geri