Arama sonuçları: *

1. B

İncehesap Gaming Gecesi

Arkadaşlar merhaba https://www.incehesap.com/slate-gold-oem-paket-fiyati-46113/?hsu=2210586,19840,19842,384513,22276,1156272,2314246 bu sistemi alıyorum. iki tane özelleştirme yaptım sistem üzerinde işlemciyi değiştirdim ryzen 7 7800 3xd koydum işlemci olarak bide işlemciyi güncellediğim için...
  2. B

Incehesap Gaming Gecesi Sistem

https://www.incehesap.com/slate-gold-oem-paket-fiyati-46113/?hsu=2210586,19840,19842,384513,22276,1156272,2314084 arkadaşlar işlemciyi ryzen 7 7800 3xd yapıp almak mantıklı mı 71 k fiyat çıkıyor
  3. B

İncehesap Gaming Gecesi Sistem

https://www.incehesap.com/dark-aegis-oem-paket-fiyati-35237/ Arkdaşlar bu sistem 60 k fiyata düşerse alınır mı ?
  4. B

İtopyada Topladığım Sistem ve Sinerjide Topladığım Sistem

Arkadaşlar merhabalar bu itopyada topladığım sistem yaklaşık 80 bin tl para yapıyor sinerji de hazır bir sistem gördüm bu itopyada topladığım sistem ile ekran kartı ve işlemcisi sadece aynı sizce hangisi alınır ? Sinerjide hazır satılan sistem...
  5. B

Strong M4 Hava Soğutucu ile Ryzen 7 7800x3d Tam Verimli Çalışır mı ?

Arkadaşlar merhabalar sistemimde 32 gb ram var anakartım MSI PRO 620 M-E MODELİ hava soğutma Strong m4 genelde cs de fps artışı istiyorum şuan kullandığım işlemci ryzen 5 7500F Strong m4 kule tipi soğutma ile bu işlemci verimli çalışır mı bide anakartım ile verimli çalışır mı
  6. B

Sikakeyb Castle Hm80 Klavye Alınır mı ?

Arkadaşlar bu klavyenin incelemesini falan izledim çok hoşuma gitti özelikleri Sikakeyb Castle Hm80 kullanan var mı alınır mı ?
  7. B

Windows 11 Pin Hatası

Bios güncellemesi yaptım Windows da pin hatası alıyorum pinimi ayarla kısmına basıyorum hiç bir şey olmuyor böyle kaldım bilgisayarı açamıyorum yardımcı olabilecek var mı
  8. B

Ekran Kartını Güncellemek İstiyorum

Arkadaşlar merhabalar ekran kartını güncellemek istiyorum düşündüğüm ekran kartı 9060 XT işlemcim ryzen 5 7500 F bu işlemci ile darboğaz falan olur mu ?
  9. B

Wraith Sitesinden Klavye Siparişi Vereceğim Güvenilir mi ?

wraith sitesinden klavye alacağım alacağım klavye https://wraithesports.com/products/sikakeyb-castle-hm80-mekanik-klavye-manyetik-switch?variant=49023620088001 bu hocam klavye ve sitenin güvenli olup olmadığı hakkında yorum yapar mısınız
  10. B

Sikakeyb Castle Hm80 Alınır mı ?

Sikakeyb Castle HM80 i klavye alınır mı beyler fps tarzı oyunları oynuyorum
  11. B

Hyperx Cloud Iıı Alınır mı ?

Arkadaşlar merhabalar fps tarzı oyunlar oynuyorum şuan hyperx cloud 2 kullanıyorum. HyperX Cloud III almak mantıklı olur mu ?
  12. B

Fps Oyunları İçin Kulaklık ve Klavye Önerisi

Arkadaşlar merhabalar FPS tarzı oyunlar oynuyorum kulaklık ve klavye önerisi yapabilir misiniz ? Bütçem 8-9 K civarı kulaklık kablosuz olursa sevinirim
  13. B

CS2 LOGİN WİTH FACİET SORUNU

Arkadaşlar merhaba cs 2 faciet anti chate girdiğim zaman login with faciet seçeneği çıkıyor üstüne basıyorum hiç bir şey olmuyor çözümü bilen var mı ?
  14. B

IPHONE 16 ORJİNAL ŞARJ ALETİ

Arkadaşlar merhabalar Iphone 16 orjinal şarj aleti alabileceğim bir yer var mı piyasa da 300 500 lira ya var ama bunlar gerçekten orjinal mi acaba ?
  15. B

IPHONE 15 ALINIR MI ?

Arkadaşlar merhabalar Iphone 15 almayı düşünüyorum. Yaklaşık fiyatları 46-47 bin tl civarlarında geziyor. Şuana kadar hep andiroid telefon kullanmıştım. Apple al 4-5 yıl kullan diyen arkadaşlar oluyor. Sizce Iphone 15 günümüzde alınır mı ? Telefona güncelleme geliyor mu ? Tahmini Iphone 15 ne...
  16. B

Steam hesap bilgilerinizi alamadı. Daha sonra tekrar deneyin.

Steam hesap bilgilerinizi alamadı. Daha sonra tekrar deneyin. hatası alıyorum topluluk pazarında ne eşya satabiliyorum ne eşya alabiliyorum bugün steam hesabıma 100 dolarlık para yatırdım ve bu hatayı almaya başladım kartı doğrula seçeneğine tıklıyorum Steam hesap bilgilerinizi alamadı. Daha...
  17. B

Yardım CS 2 BIÇAK KONUSUNDA YARDIM İSTİYORUM.

Arkadaşlar merhabalar CS 2 de kelebek pas kaplı savaş görmüş ve el sargıları savaş görmüş setim var bunları satıp M9 bayonet katliam desenli ve tartus kırmızı eldiven dizmek istiyorum. Bir kaç arkadaşıma sordum baynogameden satın alma ve ordan da satmaya kalkma fena komisyon kesiyor dediler...
  18. B

Arkadaşlar monitör menüsünde türkçe seçeneğini bulamıyorum

Arkadaşlar dell monitör aldım menüde ayar degisikligi yapicam fakat turkce secenegi yok mu bu monitörün
  19. B

YENİ MONİTÖR ALDIM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

https://www.gaming.gen.tr/urun/769765/dell-alienware-aw2525hm-24-5-inc-320hz-0-5ms-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-pivot-gaming-monitor/ Arkadaşlar bu monitörü aldım sizce yorumlarınız nedir genelde cs oynuyorum.
  20. B

FPS OYUNLARI İÇİN MONİTÖR ÖNERİSİ YAPABİLİR MİSİNİZ ?

Arkadaşlar merhabalar başlıkta belirttiğim gibi FPS tarzı oyunlar oynuyorum sistemimde 32 gb ram 8 gb rx6600 ekran kartım ve ryzen 5 7500 f işlemcim var. genelde cs oynuyorum. şu monitör biraz hoşuma gitti sizce alınır mı ...
Geri