Arama sonuçları: *

• Users: Eren13
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Eren13

İlk Defa İstanbul'a gidecek birine tavsiyeler

Arkadaşlar malum tercih sonuçları açıklandı; bende çok severek ve istiyerek yazdığım PİRİ REİS üniversitesini kazandım. Ve 18 yaşında biri olarak hayatımda ilk kez İstanbul'a hatta ve hatta ilk kez büyük şehire gidecem. Normalde bir yere gitmeden önce o yer hakkında bilgi sahibi olmak istemem...
  2. Eren13

hocam herkese merhabalar amd ryzen master ayarlarını değiştiremiyorum

1724770655 MSİ A520M PRO anakart ve 5600 işlemci sistem yeni diyebilirim yardımcı olursanız sevinirim
  3. Eren13

RYZEN 5 5600 İLE OVERCLOCK YAPMAK ?

Hocam öncelikle herkese merhabalar 5600 e O.C yapmayı düşünüyorum ryzen master uygulaması üzerinden mi bios üzerinden mi yapsam diye kararsız kaldım ve ayrıca şu 1-2 ay stok fan kullanacağım ne kadar zorlamalıyım işlemciyi yardımcı olabilecek varsa mutlu olurum
  4. Eren13

ACİL yardım edebilecek varmı ?

Rx6600 ekran kartının fanları ilk çalıştırdığım zaman dönüyor fakat bir kaç dakika hatta saniye belki bilmiyorum süre tutmadım kendi kendine duruyor fanları, kablolarına baktım hepsi tak takır yeni bir ekran kartı bir hasar felan görme olasılığı da yok anlayan biri yardım ederse sevinirim.
  5. Eren13

Sistem Yapılandırması Üzerinden Çekirdek sayısını artırmak ?!?!?

Çoğu Fps Artırma Videosunda Gördüğüm ayar bi kesim yararlı olduğunu ve tam performans verdiğini söylüyor diğer bi kesim hiçbir işe yaramadığını ayrıcada işlemciye zarar verdiğini söylüyor (ısınma, ömrü kısalma vb.)
  6. Eren13

Kargocular Mesai Saatleri İçinde Mola Veriyorlar mı ?

Yurtiçi Kargodan Sipariş Ettiğim Ürün Saat 12.40 dan beri aynı adreste son 4 durak diyor bide adam kaza felan mı yaptı diye şüphelendim .bide dışarı çıkmam gerekiyor acil bir şekilde konu hakkında bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi ?
  7. Eren13

RTX 3060 MI RX 6600 MÜ ALMALIYIM

İşlemci ryzen 5 5600,Aradaki fiyat farkınıda göz önünde bulundurmak gerekiyor tabi
Geri