Arama sonuçları: *

• Users: efehanma
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

R3 2200G 450W PSU EKRAN GİDİP GELİYOR HANGİ PARÇA SIKINTILI

Oyunda tarayıcıda sürekli ekran gidip geliyor temassızlık gibi bir şey değil sorun teknik servis sadece arıza tespite 600tl ücret istiyor bi el atın lütfen cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Sistem Ryzen3 2200g 3.50ghz Xpg 3200mhz 16gb(8+8) Foem 450w psu Asus a320m k anakart Forese nvme m2 ssd
  2. E

R3 2200g sistemde ekran gidip geliyor hangi parçada sorun var

Kendim bir sistem toplamıştım r3 2200g asus prime a320m k xpg 16gb 3200mhz foem 450w psu lu sistemde oyun falan açınca ekran gidip geliyor vga kablomu değiştirdim 3000tl bütçem var monitörmü alayım ekran kartımı alayım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  3. E

Çözüldü✓ 32 bit laptopun işlemcisini degisirsek 64 bit olurmu?

Merhaba kuzenımın bır laptopu var ama mimarisi 32bit bunu işlemci değişerek 64bite yukseltebılırmıyız veya hangı parcayı degısmelıyız birde eger ıslemcı degıseceksek hangi amd işlemci onerirsiniz fıyat performans olursa ıyı olur (laptop bıraz eskı lenovo )
  4. E

Kripto para ile ilgili hicbir siteyle alakamiz 4 sirkete icralik olduk

Hiçbir alakamiz yokken bitexen icrypex gibi yatirim sitelerine icralik olduk bunun nedeni nedir hicbirimiz uye olmadik herhangi bir harcama yapmadik sizce virus mu bulasmis ve satin almis yardimci olurmusunuz ne yapmak gerek
  5. E

Asette corsa formattan sonra sürekli oynarken takılıyor

İşlemci: İntel core i5-2450m cpu @ 2.50Ghz Ram:8gb 64bit işletim sistemi x64 tabanlı işlemci Win 10 enterprise 2016 LTSB Oyun PowerPoint sunusu gibi oynanıyor Yardım ederseniz sevinirim
Geri