Arama sonuçları: *

1. D

🔥İndirim Xiaomi 2026 TV Serisi Türkiye’de Satışa Çıktı!

Xiaomi, 2026 model yeni TV serilerini Türkiye’de satışa sundu. “TV A”, “A Pro”, “Max” ve “S Pro Mini LED” modelleri, yüksek görüntü kalitesi ve akıllı özellikleriyle güzel duruyorlar ürünlerde kuponda gözüküyor denenmeye değer olarak gözükmektedir Cihazlar 120 hz genel olarak o dikkat çekiyor...
  2. D

Vatan Bilgisayar’da Sistem Montajı Kaldırıldı!

Vatan Bilgisayar artık sadece parçaları paket halinde satıyor ama montaj hizmetini kaldırmış. Son günlerdeki olaylardan sonra böyle bir karar aldıklarını düşünüyorum , hem mağazalarda hem de internet sitelerinde bu şekilde olduğu belirtmektedir çağrı merkezlerini de aradım artık olmadığını...
  3. D

Yardım Asus Rog Ally Z1 Extreme için çevre bileşenleri/aksesuar önerileriniz nelerdir ?

Merhaba Asus Rog Ally Ryzen Z1 Extreme aldım kendime ancak yanında kullanmak için aksesuar ne almalıyım bilmiyorum önerilerinize açığım
  4. D

🔥İndirim Havit H655BT Pro ANC Kulak Üstü Bluetooth Kulaklık sepette 1.709 TL

LİNK Yorumları ve görünüşü iyi gözüküyor pro olamayan modeli vardı performansı mükemmeldi tavsiye ederim
  5. D

Öneri INTEL Laminar RH1 ARGB 1700p i9 Düz seriler için CPU Fan Nasıldır alınır mı? ?

Merhaba TR de pek fazla görmedin bu fandan sizce performansı nasıldır
  6. D

Yardım HAVİT oyuncu kulaklığı alınır mı ?

Merhabalar bilgisayar için oyuncu kulaklığı almak istiyorum Havit markası nasıl tavsiye eder misiniz ? KULAKLIK LİNK
  7. D

Yardım Sizce bu Gamepad iyi midir?

merhaba Geçenlerde https://amzn.eu/d/hoprGhu bu gamepad i aldım 550 tl ye vergi dahil daha elime ulaşmadı sizce üzermi bu game pad
  8. D

Yardım Yurt dışı cihazlarda kullanım süresi çift sim + e-sim

Merhaba Yurt dışı telefon almak istiyorum çift sim özelliği + e-sim var bildiğim kadarıyla her sim yuvası için 120 gün kullanım süresi var 3X120 gün gibi bir durum olur mu e-sim ile deneyen varmı ?
Geri