Arama sonuçları: *

• Users: MertrixTR
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. MertrixTR

TECHNOPC TI15S3 MODELİ BİOS GÜNCELLEME

Herkese iyi günler arkadaşlar.Başlıkta da gördüğünüz üzere bu bilgisayarı 2023 yılının başında aldım 1-2 ay önce tanıdık bilgisayarcıya bakıma gitti.Geldiğinde American Express bios 2021 sürümü yüklüydü fakat geldiğinde tahminimce bios daha günceldi.Şimdi ana sorunum şu eskiden bu laptopun ram...
  2. MertrixTR

5-6 Yıl Önceki Kasam

Arkadaşlar başlıktada gördüğünüz gibi benim 5-6 sene önce bir kasam vardı satmıştım şimdi nostalji olsun diye tekrardan o kasayı kullanmaya karar verdim fakat adını yada markasını hatırlamıyorum ChatGPT'ye sordum o da tam bir yanıt bulamadı yardımcı olursanız sevinirim resim koyacağım zaten...
  3. MertrixTR

Hdmi Vga Dönüştürücü Tamiri

Hdmi Vga Dönüştürücümün içindeki 3 kablonun lehimi yanmıştı.Bende lehim makinesi olmadığı için normal koli bandıyla üstünü bantladım.Bilgisayarım oyun oynarken biraz fazla ısınıyor.(Bu yüzden yanmıştı zaten). Eğer tekrar ısınma sorunu olursa bant yanar mı ve bilgisyara zararı olur mu? (Hemen...
  4. MertrixTR

BİM STEAM BAKİYE KARTI

Başlıktada gördüğünüz gibi arkadaşlar Ankara'da steam bakiye kartı satan bim arıyorum.Bilen,daha önce alan varsa yazarsa sevinirim.
  5. MertrixTR

Yardım LEGACY LAUNCHER SKİN HATASI

Başlıkta da yazdığım gibi dün normal bir şekilde oyunumu oynayıp çıktım fakat bugün girdiğimde skinim gözükmüyordu,onun yerine alex vardı.Yardımcı olursanız sevinirim.(hesap olarak ely.by skin sistemini kullanıyorum.)
  6. MertrixTR

Çözüldü✓ WİNDOWS 10 PRO SÜRÜMÜNDE ETKİNLEŞTİRME HATASI

Merhaba arkadaşlar, başlıkta da gördüğünüz gibi bilgisayarımı 1.5 ay önce sıfırladım ve daha dün farkettim etkinleştirme hatası alıyorum,bilgisayarın alınan sürümüyle kurduğum sürümü aynı fakat çözümü bulamadım.yardım ederseniz sevinirim.
Geri